icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majda27
4. jan 2011

@speranza2 tak mne to vychadza takto 10 dni, provera je do 12. januára, od 10 k nej ešte budem pichať decapeptyl, okolo 17-18-19 by mala prist mrcha, na druhy den ako pride návševa v heliose - krv a sono, a budem vedieť akú budem mať nasledujúci deň gonalu. a stále budem pichať decapeptyl. po 14 dnoch bude odber vajíčok - to vychadza tak okolo 31.1.-1-2február. a následne potom 5-6-7. február. by mal byť vklad dúfam, že veľmi pekných a dobrých vajíčok. 😅 😅 😅 , Takže tak a od 17-18-19 budem na pn.
@danielkabn. A ty ideš na konzultáciu alebo tiež ku koordinátorke. 😉 😉

danielkabn
4. jan 2011

majda27,ja neviem,sme objednaní,mne budú vraj brať krv,mužovi určite robiť spg,lebo hneď zahlásila že 17 eur stojí..ale ja som si pýtala konzultáciu u dr.Krajkoviča..pretože ja už nemám vajíčkovody a nič iné ako ivf mi nezostáva ☹ ☹

danielkabn
4. jan 2011

a sme objednaní na 8.30 ráno 😉

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 😀 my ideme 13.01 o 11stej 😀

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 Tak sme sa konečne dočkali. 😉Aj som rada, že ideme toho 14teho, lebo ak by to bolo tak ako nám doki predbežne naznačil, čo a ako, tak na 16. deň by som mala brať tabletky a to vychádza hneď na druhý deň. Dúfam, že to tak aj zostane a nepomenia niečo.

speranza1
4. jan 2011

@majda27 ideme ku koordinatorke... ani neviem kto to tam robi...a ako to prebieha... ale ved uvidim 😉

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 mne 16sty den uz nevyjde..budem musiet cakat na najblizsiu mrchu, ktora ma dojst 20.01

helenka12
4. jan 2011

ahojte ja idem 10.1 o 10 na pohovor s koordinarkou do heliosu tak sa možno s niektorou z vas stretnem 😎 😎 😎

speranza1
4. jan 2011

pani dievcence kolko vela nas teraz zacina😀

speranza1
4. jan 2011

@izzie27
@majda27
@helenka12 dievcata vy mate kolko rokov..ak smiem vediet? ja vo februari budem mat 32

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 to je mrzuté ale ani mne to tak nemusí vyjsť ako som si rozrátala, ved uvidime. Hlavné je však to, že žiadosti sú schválené 😉
@helenka12 tak ti budem držať palce, aby všetko vyšlo tak ako má.

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 ja budem mať v septembri 36- ako hovorím, ja už som "stará korytnačka" 😀

majda27
4. jan 2011

@speranza ja mám 28. Tak naprv, sa budete vyprávať ako to prebieha, potom Vám dá papiere, a recepty, potom Vam vysvetli cely protokol, + budete pichat do chudáčika macíka 😢 😢 😢 . Je veľmi milá, poradí a pod.
@izzie27 tak ti budeš daľšia v poradí, ktorá začne brať liečiky. Ten čas veľmi letí. Myslím, že meniť nebudú ti nič. Oni majú Sednay protokol. A ten tu na slovensku nema nikto. Lebo čo som tu ja čítala, tak že vraj jeden začína na 3DC a druhy na 20dc, a to tento neni.
@danielkabn dr. Krajkovič je super. My k nemu tiež chodíme, a sme s ním nadmieru spokojný.

ivankakov
4. jan 2011

@izzie27 gratulujem a budem zároveň nedočkovo čakať, kedy sa mne ozvú.

izzie27
4. jan 2011

@majda27 Ja iba tak prepočítavam podľa piera, na ktorom nam dr. Krajkovič vysvetľoval v skrátenej podobe ako to prebieha. Tak podľa toho, by som mohla začať hneď 15. Ved 14. 1.sa dozviem všetko.Ja som si vybrala klasické injekčné striekačky a Ty?
@danielkabn Ja som na prvej konzultácii bola u dr. Galu a na následnej konzultácii už u dr. Krajkoviča. Na začiatku sa ale opýtal, či chceme aby nám zavolal dr. s ktorým sme začali konzultáciu. Nám to však bolo jedno, tak dalej nám to vysvetľoval Krajčovič. Takže ale možem povedať, bola som spokojná s obidvoma.

izzie27
4. jan 2011

@ivankakov ďakujem a budem Ti držať palce, aby sa aj tebe čoskoro ozvali. Možno už ten nasledujúci telefonát bude od nich 😉

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 aj ja si budem pichat normalne injekcie....som zvedava ako to zvladnem 😕 🙂

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 to teda aj ja 😕 ale hadam to zvladneme. Vyskúšame to na mackovi a ko spomínala majda.

ivankakov
4. jan 2011

@monca303 aj ja čakám a čakám, kedy ste podpisovali žiadosť? My 26.11. a ešte nič.

ivankakov
4. jan 2011

@izzie27 no však dúfam, že do týždňa sa zobudia aj vo všeobecnej poisťovni

makovicka53
4. jan 2011

jooj zienky uz aby aj mne schvalili ziadost...uz sa neviem dockat a pridam sa k vam 🙂..dufam ze to stihnu do toho 16DC ak nie tak ma poraziiiii 😅

izzie27
4. jan 2011

@ivankakov istotne neboj 🙂 🙂 🙂

makovicka53
4. jan 2011

@ivankakov ...ja som 24.11. podpisovala a vcera som volala do poistovne takze to este neschvalovali lebo mala dotycna dovolenku...a my tu netrpezlivo cakame a nervacime..

speranza1
4. jan 2011

@ivankakov my sme podpisovali 29.11...skus tam zavolat ty..myslim ze aj tvoja je uz schvalena, ked nasa uz je

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 iste to zvladneme... 😉

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 😉 😉 😉

speranza1
4. jan 2011

@izzie27 takze vy zacnete mozno aj hned v janurari..

majda27
4. jan 2011

@izzie27 ja mam tie pera. Sú sice drahšie, ale ja by som sa asi bála tých striekačiek. A ako by som si to dávkovala.

santana2
4. jan 2011

@speranza1 dufam že tento rok sa zdvihne porodnost na slovensku ked nas tak vela začina a zaroven je to smutné že to nejde prirodzenou cestou ......... mne sa to bliži zajtra rano provera

izzie27
4. jan 2011

@speranza1 no to dufam 😉
@majda27 mamina je zdravotná sestra tak hadam mi poradí. Keď som to spomenula doktorovi, tak bolo rozhodnuté. Veď to nejako zvládneme. 😉 Zvládli aj iní, zvládneme aj my.......