icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 juj moja a ako sa teda rozhodnete???a preco teda darcovske???
co je to chromozom 9?? a to PICSI???

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
31. jan 2012

@nelika nebojkaj ubehne to ako voda a ty sa budes pekne tesikovat z // krasnych kolajniciek 🙂 🙂 🙂

izzie27
31. jan 2012

@cmelica no PICSI vraj je nove vysetrenie v Heliose, ale myslim ze inde ho uz robia. kde vyclenia vsetky zle spermie a mala by zostat len tie najlepsie.

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
31. jan 2012

@izzie27 a to nieje uz pri ICSI???ci tam len napichuju ,vsak??a preco ti teda nedaju nieco na tu 9tku????

cmelica
31. jan 2012

@nelika nebojkaj nebude 🙂 a kedy mas krvicku??uz teraz v pondelok,ze??

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
31. jan 2012

@nelika ahaaaaaaaaa....ja som to niako predbehla 🙂 verim,ze budu // 🙂 🙂 🙂

lussynka
31. jan 2012

@cmelica bolo aj na utz uz nieco vidiet?

nelika
Autor odpoveď zmazal
cmelica
31. jan 2012

@lussynka nie nebolo...skodaaaaaaaaa 😒 ale tesime sa na dalsie sono 🙂

izzie27
31. jan 2012

@cmelica a co bolo vidiet na sone?

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 moja nic veru,,,a mala som strach bo sliznica bola podla mna nizka 14mm...ale kocky ma ukludnili,ze pekne bude rast s mimi 🙂
ale Krajko bol velice vysmiata a spokojny 🙂

izzie27
31. jan 2012

@cmelica tak to je dobre. ked sa on usmieval tak sa nemas coho bat. A zostavas dalej PN alebo pojdes do roboty.

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 ostavam PN...v robote to nieje moc ruzove 😝 a je tam smrad z gumy.... a moj doki by ma aj tak asi nepustil 🙂

izzie27
31. jan 2012

@cmelica tak to je dobre, len odpocivaj. A mate aj mrazáčikov ako buducich bracekov alebo sestricky 🙂

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 hej mame 2 nanucikov 🙂 🙂 🙂
ak to pojde dobre dalej do kedy treba dat vediet v praci??ci ani nemusim ked som PN?? nevies nahodou ako to je??

izzie27
31. jan 2012

@cmelica no ti veru moja ja neporadím. Asi povedz ze si na rizikovom a nech sa oni zariadia. Ale naozaj neviem.

cmelica
31. jan 2012

@izzie27 no vco ved som PN a im to moze byt vlastene jedno preco ,nie?

izzie27
31. jan 2012

@cmelica a mas pravdu. Az potom neskor im to oznam.

vemido
31. jan 2012

@izzie27 aj nam robili to PISCI, priplaca sa 80 eur 😒

@cmelica radsej ostan pekne doma, aby bolo vsetko ok 😀 ja krvacam, Krajko mi pridal lieky, tak uvidim 😢

izzie27
31. jan 2012

@vemido ahoj, dakujem Ti velmi pekne. Verim ze Ti to vsetko dopadne dobre.
🙂

ikuska
31. jan 2012

@izzie27 si na PN a preco to ich v praci nemusi zaujimat, ved PN si odovzdala, mozno by sa len patrilo aspon odkazat ze pokracujes, ale nemusis, nech sa nestaraju 😉

ikuska
31. jan 2012

cmelica to bolo pre teba co som pisala izzie27

izzie27
31. jan 2012

@ikuska to nevadi ze si to napisala mne. 🙂

ikuska
31. jan 2012

@izzie27 🙂 🙂 🙂

elapp
31. jan 2012

@vemido parada dik, aj ja ti drzim palce! ja by som chcela mat vsetko naplanovane, ale viem, ze to nie vzdy ide. Skusim to nechat trosku aj na osud a planovat iba veci, ktore naplanovat mozem 🙂

elapp
31. jan 2012

@cmelica PARAAAAAAAAAADA

cmelica
31. jan 2012

@elapp 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂