Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@izzie27 Ahoj, no veru na tretí....tak dúfam im vylepšíme štatistiku 😉 a čo sa týka toho spm. ja som myslela do ineho centra nie k urologovi lebo on to ako píšeš nemá také podrobné...Teraz som si dala namiesto gonalu puregon tak uvidíme...ale doktorka hovorila, že to je úplne jedno či gonal alebo puregon.
@ivanka7799 ja som mala vzdy puregon. 1.krat som mala slabsiu davku tak som mala len 6 vajicok ale k ET sme sa nedostali. 2.krát som mala vyssie davky mala som 12 a oplodnilo sa 1. teraz uz mame vysledky z genetiky a mam nejaku inverziu na 9.chromozome, ale z tym sa neda nic robit. Tak uvidime. Ale pevne verim ze statistiku vylepsime 🙂
@ikuska ahoj moja, neboj sa su to bojovnici a vedia, ze na nich velmi cakas a oni budu bojovat. 🙂
@vemido Rozhodli sme sa sami, a do Prahy preto, lebo to tam pozname, mame tam znamych. 🙂 Tam ti urobia viac vysetreni a chceli sme si byt isty, ze ked pojdeme do dalsieho kola, nech mame vsetky vysetrenia za sebou, kedze sa nam doteraz ani jeden pokus nezadaril. 😢 Robia to aj na Slovensku v Kosiciach.Pekny den
Ahojte aj ja sa pripajam k vam som pred 1 ivf,stimulujem dnes 8 den,mam kratky protokol a picham si teda partner mi picha diphereline a menopur..snazim sa pit vela vody,ale niekedy mi to uz ani nechuti..uz aby to vsetko skoncilo..v auguste som mala 1 iui,ale neuspesne,ja nemozem uz asi normalne otehotniet..mne doki povedal,ze mi moje vajecniky koncia..tak sme museli rychlo rozbehnut ivf...uvidime ja stale verim aj ked to je tazke a tie peniaze,co to vsetko stoji injekcie,vitaminy no hruza dufam len,ze to vsetko nebude zbytocne-ja tuzim mat dvojicky..TAK vsetkym nam drzim palce nech nam to ubieha a prajem len a len dobre spravy z HELIOSU-su tam velmi suprovi ,mili ludia od doktorov...az po recepcne-ja menit sanatorium isto nebudem,som spokojna.PEKNY DEN VSETKYM!!!!
@lujza1707
drzim palce! si na tom asi podobne ako ja 🙂 ja tiez picham diphereline a menopur, resp. dnes posledny den a v pondelok uz mam odber vajicok. tiez som bola v auguste na IUI, 2x neuspesne, tak sme sa rozhodli ist do IVF. Tak verim, ze vsetko dobre dopadne a hned na prvy sup 🙂 a tiez suhlasim s tym, ze v HELIOSE je uzasny personal!!!
@bukvickaaa tak sa drz a vela ,vela stastia-nech sa nam to vsetkym splni.... 😲

@ikuska drzim tebe aj trom bojovnikom palce. oni budu silni a budu bojovat.🙂
@ivanka7799 ahoj,aj vy idete na tretí? verim ze bude uspesný. my uz mame ziadost hadam poslanu. Ked sme boli na konzultacii,tak nam hned povedali, ze tym ze mam doveru,usi mm absolvovat opat spg/ nastastie ho vzali hned/ a este aj urologa. Vysledky stacilo odfaxovat. Ak by ste isli niekde inde ako do centra, tak ho nebudete mat podrobny. napr. mm bol na zaciatku u urologa a povedalize spg.je ok. Ale ked sme boli v Heliose, tak vysla zla morfologia.