icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cikyta
20. feb 2012

@ikuska Joj ale
@cmelica má pravdu ! Teraz už nepi alchemilku ! Aj sama dr.Gatova mi to vysvetlila,že už teraz po ET a ako tehulka sa to nesmie piť !

boska74
20. feb 2012

@lujza1707. Bala som sa jedine narkozy, pretoze sa mi v minulosti stala neprijemna vec, ale toto je lahky zakrok na 10 min.takze to je uplne v pohode. Mierny ohss brala som potom neake inekcie kvoli nemu, co som bola velmi rada, pretoze mi pomohli a lepsie som sa citilia, ale tak to je normalne pri vacsom pocte odbere vajicok, a nie kazda zzzena ho nemusi mat. To sa vsetko da v pohode zvladnut, niecim inym sa zamestnaj : mne to strasne rychlo ubehlo a vlastne aj ubieha. Neboj sa!

boska74
20. feb 2012

@lujza1707 a dakujem , to stastie mozno budem potrebovat🙂))

vemido
20. feb 2012

@ikuska aj mne zakazali pit bylinkove caje, lebo alchemilka sposobuje stahy maternice. 😖 😖 😖 Tak radsej pi iba ovocne 😉 😉 😉

vemido
20. feb 2012

@lussynka Ja ked som zacala krvacat, tak mi kazali utros cez usta 3x1 a pridat duphaston 2x1, ale radsej zavolaj do heliku doktorovi. Moc krvacas? 😢

jerry23
20. feb 2012

@bozenkad27 ahoooooooooj...asi na jar...vyzera to tak,ze pojdem coskoro veru do toho..este nie som objednana na cas, ale tak nejak planujem...skusim tam zavolat v tyzdni

bozenkad27
20. feb 2012

@jerry23 ja chcem ist na KET teraz v marci... Kazdym dnom by mi mala prist mrcha a potom idem na to... Uz mam aj lieky...

jerry23
21. feb 2012

@bozenkad27 ale co?..tak to je super...veru aj ja nas dnes objednam na nejaky den, snad veru marec, april uz tam budeme...ale my cele druhe IVF musime prejst...na KET nam nic neostalo, s 9 oplodnenych vajicok...

bozenkad27
21. feb 2012

Nam z 15 len tri, verim ze sa chyti aspon jedno... Lebo zase prechadzat celym procesom by bolo velmi narocne! Aj si sa nejako liecila ci si si dala uplne pauzu?

ikuska
21. feb 2012

@cikyta @vemido @cmelica Dakujem babulky, pila som ho len raz v nedelu ked mi to vkladali tak dufam ze som to tym neposkodila, uz ho nebudem pit, len ovocne cajicky a neperlivu vodu. A vobec som to nevedela, ze sa nesmie pit. Este raz dakujem. 🙂 🙂 🙂

jerry23
21. feb 2012

@bozenkad27 nam z 12tich oplodnili 9 a vkladali 1...neostalo nic ine...no ved toto, mna to narocne prave caka znova...xixi..co uz...stoji to zato..verim tomu,ze tenkrat podruhe sa to podari...xixi..tak preliecovali sme a aj s manzelom, aj cajickami, aj vitaminami a tak...aj ked je sice pravda,ze na genetike nam povedali, aby sme zatial do dalsieho kola nesli, ale tak pokial nas objednaju, tak to aj budu vysledky z genetiky

renka5
21. feb 2012

@jerry23 ahoj ja čakam v Heliose na schvalenie IVF ako dlho trvalo schvalenie?

jerry23
21. feb 2012

@renka5 ahoj...nam tak mesiac..do mesiaca sme mohli ist nato

renka5
21. feb 2012

@jerry23 dakujem lebo ja som podavala žiadost pred 4 tyždnami a volala som tam povedali mi ze este nemam schvalene a že oni sa mi ozvu ☹

jerry23
21. feb 2012

@renka5 niektorym kockam to trvalo aj dva tri mesiace, tak je to mozne

renka5
21. feb 2012

@jerry23 ja som si myslela ze v marci to stihnem a v zacnem s IVF ☹

izzie27
21. feb 2012

@bukvickaaa ahoj, ako to vcera dopadlo? ako sa vyvíjaju? verim ze vsetko ide dobre, drzím palce. 😉

Žiadost je schválená a ideme na to. Drzte palce. 🙂

jerry23
21. feb 2012

@renka5 ale podla mna to mozes stihnut...aspon stimulaciu..vklad isto nie..podla mna

jerry23
21. feb 2012

@izzie27 aj tebe drzime palce....

izzie27
21. feb 2012

@jerry23 dakujem tak snad nam to vsetkým výde, ved by mal byt plodny rok

jerry23
21. feb 2012

@izzie27 hned ako na genetike povedia, ze mozme isto do toho, tak ideme..na nic necakame..xixi

bukvickaaa
21. feb 2012

@izzie27 Tak oplodnovali mi 20 vajicok, z toho 19 sa aj oplodnilo, takze teraz uz len verit, ze sa budu pekne vyvijat 🙂 cez vikend pojdem na vklad, ak bude vsetko v poriadku 🙂 ale som este akasi doublizana ☹(

tak ziadost mas schvalenu, gratulujem a drzim palceky 🙂

izzie27
21. feb 2012

@jerry23 a este ich nemate? nie je uz cas aby uz mali výsledky,
@bukvickaaa tak to bola uroda a gratulujem . Samozrejme ze bude vsetko v poriaku a viken je vas uspesný 🙂

bukvickaaa
21. feb 2012

@izzie27 tak to duuuufam 🙂)

renka5
21. feb 2012

@jerry23 aj ty ides na IVF?

vemido
21. feb 2012

Baby mi ideme na konzultaciu 29.2 a chceme zacat 4-ty cyklus, kolko asi trva zhananie liekov? Mate niekto na predaj lieky? Diky 😀

jerry23
21. feb 2012

@izzie27 este nie, povedali, dva mesiace a to sme boli len 16.1. tak do marca pockame

jerry23
21. feb 2012

@renka5 ahoj...ano ano, niekedy na jar urcite...

renka5
22. feb 2012

@jerry23 budem ti držat palce nech sa ti to podari 🙂 a nech je stoho vytužene 😲

jerry23
22. feb 2012

@renka5 uz musi byt...xi