Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lujza1707. Bala som sa jedine narkozy, pretoze sa mi v minulosti stala neprijemna vec, ale toto je lahky zakrok na 10 min.takze to je uplne v pohode. Mierny ohss brala som potom neake inekcie kvoli nemu, co som bola velmi rada, pretoze mi pomohli a lepsie som sa citilia, ale tak to je normalne pri vacsom pocte odbere vajicok, a nie kazda zzzena ho nemusi mat. To sa vsetko da v pohode zvladnut, niecim inym sa zamestnaj : mne to strasne rychlo ubehlo a vlastne aj ubieha. Neboj sa!
@bozenkad27 ahoooooooooj...asi na jar...vyzera to tak,ze pojdem coskoro veru do toho..este nie som objednana na cas, ale tak nejak planujem...skusim tam zavolat v tyzdni
@jerry23 ja chcem ist na KET teraz v marci... Kazdym dnom by mi mala prist mrcha a potom idem na to... Uz mam aj lieky...
@bozenkad27 ale co?..tak to je super...veru aj ja nas dnes objednam na nejaky den, snad veru marec, april uz tam budeme...ale my cele druhe IVF musime prejst...na KET nam nic neostalo, s 9 oplodnenych vajicok...
Nam z 15 len tri, verim ze sa chyti aspon jedno... Lebo zase prechadzat celym procesom by bolo velmi narocne! Aj si sa nejako liecila ci si si dala uplne pauzu?
@bozenkad27 nam z 12tich oplodnili 9 a vkladali 1...neostalo nic ine...no ved toto, mna to narocne prave caka znova...xixi..co uz...stoji to zato..verim tomu,ze tenkrat podruhe sa to podari...xixi..tak preliecovali sme a aj s manzelom, aj cajickami, aj vitaminami a tak...aj ked je sice pravda,ze na genetike nam povedali, aby sme zatial do dalsieho kola nesli, ale tak pokial nas objednaju, tak to aj budu vysledky z genetiky
@bukvickaaa ahoj, ako to vcera dopadlo? ako sa vyvíjaju? verim ze vsetko ide dobre, drzím palce. 😉
Žiadost je schválená a ideme na to. Drzte palce. 🙂
@izzie27 Tak oplodnovali mi 20 vajicok, z toho 19 sa aj oplodnilo, takze teraz uz len verit, ze sa budu pekne vyvijat 🙂 cez vikend pojdem na vklad, ak bude vsetko v poriadku 🙂 ale som este akasi doublizana ☹(
tak ziadost mas schvalenu, gratulujem a drzim palceky 🙂
@jerry23 a este ich nemate? nie je uz cas aby uz mali výsledky,
@bukvickaaa tak to bola uroda a gratulujem . Samozrejme ze bude vsetko v poriaku a viken je vas uspesný 🙂
Baby mi ideme na konzultaciu 29.2 a chceme zacat 4-ty cyklus, kolko asi trva zhananie liekov? Mate niekto na predaj lieky? Diky 😀

@ikuska Joj ale
@cmelica má pravdu ! Teraz už nepi alchemilku ! Aj sama dr.Gatova mi to vysvetlila,že už teraz po ET a ako tehulka sa to nesmie piť !