icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

cikyta
7. mar 2012

@mimon31 tak CZ je už iná liga 😉

cmelica
8. mar 2012

@ikuska juuuj moja je mi to mooooooc lutooooooooooo ☹ ☹ ☹ ☹ az teraz som si precitala co a ako....prajem ti vela sil!!!!!

cmelica
8. mar 2012

@izzie27 ahoj moja!!tak ako ,konzoltovala si si ci mozes zacat???drzim moooc palce!!!!

cmelica
8. mar 2012

@olivia31 @boska74 ahojte kocky!!!o nas sa staral dr Krajkovic...
ja som aj spinila,aj krvacala,ale nastastie je zatial vsetko v poriadku tuk tuk tuk 🙂 🙂 a beriem dodnes utros 3x2tabletky a duphaston 2x1..... 🙂

boska74
8. mar 2012

@cmelica ahoj, som som spinili asi na 10 den ale len slabo v podstate som stale spinila volala dr. Stale som mala utrogestan 2 tab.rano a 2 vecer, ziadne zvysenie ziaden duphaston no a nakoniec sponntanny potrat, ine kocky co sme si pisali tak tym pani doktorka gatova hned predpisala zvyseni utrogestan a duphaston, tak neviem, len som bola zvedava, ze ked zena spini a stale ci sa zvysuju davky a len nechapem preco inym davaju a ja som nic nedostala, vlastne pardon ano az uplne na konci, ale to uz bolo horsie a to mi predpisala pani doktorka Gatova zvysenie utrogestanu

boska74
8. mar 2012

@cmelica chodim k doktorovi krajkovicovi

boska74
8. mar 2012

@cmelica a nechapem, ako to, ze ty si mala zvysene davky? Ja som mala aj test pozitivny hcg 184 , vraj spinenie je Ok tak mi to povedal lekar a ziadne zvysovanie, len utrogestan.

cmelica
8. mar 2012

@boska74 mne dr Krajkovic predpisal k utrosu len duphaston...az moj dr mi zvysil davku utrosu na 3x2 🙂 ja som mala v ten isty den kontrolu aj u svojho dr a ten hned ze zvysime davku utrosu a dufaston nechal tak ako predpisali v Heliose...niektore kocky uz pomalycky vysadzuju utros,no ja ho mam brat stale aj s dufastonom 🙂 moj dr je strasne opatrny a po tom krvacani obzvlast...predsa len sme mali IVF ,tak preto tolko opatrnosti a chodim na kontroly kazde 2 tyzdne...a ja ked som bola v den spinenia v heliku tak uz sme mali gestacny a zltkovi vak...
a teraz idete na IVF???

boska74
8. mar 2012

Ja som po ivf, po et, spinila som na 9 den, mala som predpisany utrogestan 2 x 1 to je vsetko, spinila som ale stale, na chvilku to ustalo akurat ked som bola na krvi a po 2 dnoch zase a neskor sa to zhorsovalo, nemalo som predpisany od nikoho duphaston, ani zvysenie utrogestanu, nic. Komu teda davaju zvysene davky utrogestanu a duphaston? Mam este 9 zmrazenycgh, ale poviem ti vobec sa mi nechce do toho, uz mam obavy z toho spinenia, a trochu nedovery.len mi povedz pls komu akym pripadom davaju zvysene davkynutrog. A duphaston ? To som ani nevedela, ze predpisuju.

boska74
8. mar 2012

@cmelica prepac, uz som ti napisala, len som zabudla dat tvoje meno tam

cmelica
8. mar 2012

@boska74 to naozaj neviem ako to je...asi keby nevidi na sone u nas gestacny a zltkovi tiez by mi ho nikto nedal...aj tak si mala asi male davky ked len jednu tabletku..ja som od zaciatku brala po dve...viem co si prezivala ked si spinila ,,no mne kamoska povedala,ze to aby som sa nebala,ze to bude dievka,u nich to mala aj jej mamina aj ona aj jej sestra...no nechame sa prekvapit...poslem ti IP

ria191
8. mar 2012

@boska74 trošičku sem vtrhnem pretože aj ja som sa kedysi nad dávkovaním utrogestanu zamýšľala. Tiež som čítala na rôznych fórach, že im predpisujú oveľa vyššie dávky ako v Heliose. Ja na tvojom mieste by som určite skúsila aspoň jedno KET-ko v Heliose a ak nedôveruješ Krajkovi tak choď Gatovej, ale v prvom rade to skús s ním predebatovať on vie čo robí aj keď sa nám to niekedy "nezdá". Opýtaj sa ho na všetko čo ťa trápi a štve uvidíš, že ti všetko vysvetlí. Aj ja som mala z neho rôzne pocity ale nakoniec mal vždy pravdu. Verím, že ti to KET-ko výjde a zrovna v Heliose držím ti palce

boska74
8. mar 2012

@ria191 proti centre nemam absolutne ziadne namietky, ani voci lekarom, su mili, snazia sa🙂 nemam ziadne vyhrady ani voci doktorovi, pani doktorka gatova je velmi mila osoba. Samozrejme , v kazdom centre je nieco ine. Mne sa uz len akosi nechce? Uvidim.........

izzie27
8. mar 2012

@cmelica ahojky,konzultovala som to a povedali ze mozem a mozem si dat aj paralen. teplota stale zvysena, tak len dufam ze to coskoro prejde. A ty sa ako mas? mas krasne fotecky 🙂

izzie27
8. mar 2012

Prajem Vám krásny deň žien a verím že buduci rok oslavime uz aj den matiek 🙂

olivia31
8. mar 2012

@strawbery Ja ti viem povedať len podľa seba nám ich povedal na konzultácii doktor...ale ak zavoláš a opýtaš sa tak ti povedia najlepšie oni či to môžu aj do telefónu.. 🙂

olivia31
8. mar 2012

@cmelica Ahoj držím ti teda palce nech ti dobre dopadne 🙂

olivia31
8. mar 2012

@ria191 Ahoj aj si sa nato opýtala lekára prečo to inde je tak, že dávajú vyššie dávky a u nich je iné dávkovanie toho istého lieku v tom istom prípade?

olivia31
8. mar 2012

Ahojte všetky žienky Dnes je medzinárodný deň prudko inteligentných, veľmi dobre vyzerajúcich, krásnych a atraktívnych žien, so zmyslom pre humor./ pre všetky žienky/ 🙂 🙂 🙂 Krásny deň prajem

ria191
8. mar 2012

@olivia31 ešte nie ale teraz v apríli ideme do druhého pokusu a určite sa na to opýtam, pretože utroš je veľmi dôležitý. Myslím si, že pripravuje maternicu na uhniezdenie embrya. V čechách kočky vkladajú 4 tabl. ráno a 4 večer alebo 2 ráno, 2 na obed a 2 večer. Tiež nerozumiem tomu prečo sú také veľké rozdiely. Zatiaľ som nemala možnosť to predebatovať s Krajkom lebo som mala nútenú pauzu ale určite sa ho na to opýtam a potom dám vedieť 🙂

olivia31
8. mar 2012

@mimon31 Fajn máš skúsenosť s centrom v CZ ak áno tak ktoré to bolo?

olivia31
8. mar 2012

@ria191 Fajn a ty si mala aké dávkovanie?...vieš mňa to ešte len čaká 🙂

olivia31
8. mar 2012

@ria191 Vieš podľa mňa je dôležité pre uhniezdenie vajíčka to aby bolo dostatok žltého telieska lekár to vie zistiť pomocou sona a preto to nechápem ...pre nich by to malo byť automatické aby žene predpísali dostatočnú dávku lieku. 🙂

boska74
8. mar 2012

Kocky, myslim, ze my uz kludne sa mozeme prihlasit na pohovor do sukromnych centier asistovanej reprodukcia ako napr. Asistentka 🙂))))) my uz mame take informacie🙂)))))

olivia31
8. mar 2012

@boska74 Nesmieš sa vzdávať!!! Ja ťa chápem, že sklamanie je veľké a bolestivé ale hľadaj za tím aj pozitíva možno teraz je ten čas, a možno vtedy keď už rezignuješ tak v tedy to zvykne dopadnúť dobre. Fakt moje známe vtedy otehotneli musíš len byť statočná 😉 😉 😉 vieš život je komplikovaní, ale nie vždy všetko zle skončí. 🙂

olivia31
8. mar 2012

@boska74 Čuduješ sa keď roky beháš po lekároch stále nové a nové informácie sa dozvieš a vŕtaš sa v tom tak sa aj nie čo na teba nalepí. 🙂

boska74
8. mar 2012

@olivia31 tak ja by som odporucala rezignaciu pre vsetky, ktore tuzime mat babo🙂))) inac, nieco na tom bude, lebo co pozorujem kocky ktore do toho daju vsetko, tesia sa , pozitivna mysel atd, tak nic, a tie co to beru v poho, bude, bude, nebude nebude, tak tie maju pozitivny vysledok. Poviem ti, ze lieky na ket mam doma, ale neaka radost, ze pojdem, nic, vlastne sa mi ani nechce uz len kvoli tomu, co ocakavat? Tak uvidim, ci sa dostavim🙂 ale asi ano, uvidim na kedy tovychadza. A ty to ako vidis? Kedy asi zacnes?

olivia31
8. mar 2012

@boska74 No vieš až keď zavolajú ale asi len apríl maj /môj pocit /možno to bude úplne inak ....vieš ja to beriem tak, že urobila som preto všetko a ako bude tak bude 🙂 ...ak to nemá dopadnúť tak ako očakávam tak to neriešim čas ukáže, ale ak je tu možnosť mať dieťatko tak sa musím posnažiť a urobiť preto všetko .....ja mám len 31 tak možno sa stane zázrak..lekár nám povedal, že je 70percentná úspešnosť a to je dosť .....tak, že necháme sa prekvapiť ja som v tom štádiu že už žiadne slzy u mňa niesu ja som si to už asi od plakala....lekár nariadil čistú hlavu tak sa musíme z resetovať 😀 😀 😀 ......akúpauzu si mala medzi IVF?

boska74
8. mar 2012

@olivia31 ziadnu, v decembri som prisla domov(myslim zo zahranicia) to bolo pred vianocami, hned vybrala lieky a isla na ivf, to uz vies Ko dopadlo, teraz cakam na menzes a idem hned na ket, pretoze tak na 99percent idem znova naspet., preto neviem co s tymi ostatnymi, ci tu budem dovtedy a cakat a chodit, neda sa mi to neak zosuladit, a ked pojdem von, tak lahko nedostanem dovolenku, jednoducho sa mi to neda sklbit. Tak to mozno ten april, maj, budeme cakatelky obidve

olivia31
8. mar 2012

Trocha od veci ......Viete čo ja sa už teším na jar a leto všetko bude v pohode musíme si to tak to povedať 🙂 .....depresívna zima nech ide do čerta 😀 ...a mi uvidíte si budeme už len písať ako priberáme a vegetíme na chalupe atd......jej ja milujem leto sexy šatičky sandáločky teplé lúče super nálada už aby to bolo 😀