Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@olivia31 DAKUJEM , ale aj ja TI drzim palce, a uvidis, ze tebe to dopadne dobre uz na 1 x a vies preco? Lebo si optimista, pozitivna, cista hlava 🙂))))))) ja som inac uuuuplny opak, sme my ale dvojka🙂)) tak sa tesiiiim na vzajomne podporovanie, mozno by sme prilakali aj ludi keby sme tu popisovali nase pocity, skusenosti 🙂
@boska74 No to si píš, že by sme prilákali......ja som bola tiež troska, ale už ma to sr... aj k psychiatrovi som myslela, že som zrelá ale potom som po kecala s kámoškamy čo 10 aj jedna dokonca 20 rokov čakali a majú to po čom túžili tak sa kra čo som ja inakšia aj aj to budem mať len si musím počkať ...vieš ja sa teším na iné veci tak to to som posunula trocha ďalej v mysli a teším sa, že bude jer, leto veget na chalupe.....ak mate chuť tak vám pre najeme chatu a prídete na dovolenku prevetrať hlavičky 🙂 Hlavu hore slnko svieti aj nám
@olivia31 dufam, ze ta optimizmus neprejde po Heliose🙂))) ale teba asi nie, ty by si tam urobila poradky🙂)) jaaaj uz aby bol ten april, maj, ja cakam na menzes, ten by mal prist na konci marca, ale kedze mne vzdy meska tak bude april, no a ak po tomto to bude blbnut a pridam este lieky, tak bude maj🙂)) ty vtedy asi zacnes s liekmi🙂))) takze ty et a ja ket 🙂))
@boska74 No to dufam aj j, že ma optimizmus neprejde....no keď budem mať pocit, že to mohlo byť inak tak to si buď istá, že si poviem svoj názor. Nechám sa prekvapiť ako to všetko dopadne. To by bola sranda, keby sme tam boli spolu, ale nevedeli by sme to. Ja mám mať 15 marec čo skoro dúfam, že nedorazí..to by bola bomba. 😀
dievcence pozitivne mysliet, ja som po 3 IVF a nepodarilo sa, stvalo ma to moc, ale teraz sa tesim na dalsi pokus a verim, ze to bude dobreeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Takze hlavu hore!!!! Nikdy nie je tak zle, aby nebolo este horsie!!! 😀
@vemido dakujem 🙂 no chceli by sme ist v maji...ked bude teplucko...ale ja momentalne idem zacat s novou pracou... tak neviem, ci to vyjde,alebo este budeme musiet pockat... ale uz sa neviem dockat teraz..a keby zijeme v inej dobe, tak idem aj zajtra...ale nezavisi to len odo mna...ale aj od financii... ☹ aj ja vam budem drzkat palceky..a kedy chcete zacat? uz tento mesiac? alebo tiez cakate na teplo? 🙂
@boska74 ja ked som zacala spinit, som bola v klude, ale ked som zacala krvacat, hned som volala Krajkovi a pytal sa ci mam duphaston a 2x1, isla som do lekarne a dali mi ho, az potom som doniesla recept, ale ked to neprechadzalo, volala som opat, ale dali mi Gatovu a ta mi kazala duph. 3x1, tak som az do konca brala 3x1 a nic z toho... Ja som bola 2x v Blave na IVF, ale v Martine je to 100 a 1... Drzim ti palce 😉
Ahojte dnes ma rozhodila jedna otázka na fore neskutočné ako si niekto pristupuje k životu s takou ľahkosťou a nezodpovednosťou...A my všetky musíme toľko podstúpiť aby sme to mali. ☹ ☹ ☹ a koľko rokou na to čakáme. 😖 😖
kocky, som ja ale nestasnica, vo stvrtok mam zacat pichat dekac a boli ma hrdlo. 😠 liečim sa cajikmi, teraflou....
@izzie27 ahoj 🙂 Pri pichani dekaca nie je bolave hrdlo az taky velky problem, hrdlo za dva tyzdne, kym zacnes pichat Gonal ci nieco podobne, vyliecis 😉 Pit cajik, mat hlasovy pokoj (keby sa dalo, ze? 😝 ) a setrit sa.....
Ja mam pozitivnu spravu, dostala som prirodzene po rokoch menzes, tak hadam uz prebieha aj ovulacia a snad aj prirodzene mozem otehotniet. Davam si termin do konca roka a ked to nepojde, idem do posledneho IVF.
Tebe drzim moc, moc palce....budem ta tu citat...nech je vela vajicok....aj tych embryi na vklad... 😉
@ame ahooooj, 😵😵 😵 to je tak uzasna sprava. ani nevies ako si ma potesila. taka som stastna az mi poskocilo srdiecko. Drzim ti velmi palce a na IVF uz vobec nebudes musiet ist.A onedlho budem citat ze sisi nasla dve krasne bakulky. Tesim sa s tebou a verim tomu ze tentorok bude stastný pre nas obe. 😵 😵 😵
@bozenkad27 ahoj už mám KET za sebou, bola som včera, všetko prebehlo super, ale keď čítam, ako tu baby nadávajú na Krajkoviča, tak nechápem. Keď sme šli včera s manželom domov, tak sme sa rozprávali, ako nás vždy dokáže povzbudiť, vždy má dobrú náladu a keď sa ho niečo pýtame nikdy nás neodbije, ale všetko nám pekne vysvetlí, aby sme to pochopili. Do Heliosu chodím takmer 3roku a na ich správaní im nič nemôžem vyčítať.
A ako ty? Mala si už vklad? 😀
@katika125 ahoj, tiež sa chystám na KET, mohla by si mi prosím Ťa napísať, ako to prebieha? Robia sa aj nejaké vyšetrenia pred KET? Máme iba jedno zmrazené embryjko a dosť sa bojím, že či sa rozmrazí 😒 Držím palce, aby Tebe všetko dobre dopadlo 😉
Ja som tiež s Heliosom veľmi spokojná...
ahojte babenky. treti den stimulujem a okrem toho, ze sa citim dost unavena, mam aj pocit tazkych noh. Mali ste to tiez niektora? ja sice mam krcove zily, ale neviem ci lieky, ktr na to prilezitostne beriem, mozem kombinovat s hormonami ...
@michala99 ahoj, my sme tiež mali len jedno a bála som sa ako ty že sa nerozmrazí, ale bolo silné a dúfam, že aj stále je a pekne sa vyvíja
Bola som iba na sono 14.deň cyklu, dovtedy som užívala lieky na sliznicu a tam sme sa dohodli kedy bude transfer a boli sme na konzultácii s embryologičkou, to bolo všetko. Inak vajíčko malo známku 2 a rozmrazilo sa v pohode 😀
@katika125 sevi katika... Tak ako sa drzis? Oddychujes pekne, papas lieky? Ja som tiez po vklade, mala som pondelok, embryjko bolo jednotkove, super sa rozmrazilo, takze mame vsetky predpoklady na uspech... Velmi dufam a verim, ze to tak dopadne... Ako beries lieky? Na krv ides o tyzden utorok?
@bozenkad27 no poctivo oddychujem a lieky mam 2x2 utrogestan a 2x1 estrimax, tak sa držkaj 😀

@izzie27 dakujem!!tesim sa moc,ze mozte poktracovat dalej 🙂 🙂 uz len tu teplotu striast zo seba a bude uz len a len dobre 🙂 🙂 🙂 drziiiiiiiiim mooooc palce 🙂