icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bozenkad27
31. mar 2012

@zuzanka.h hellou, ako sa citis? Drzis sa?? 🙂

skaredekacatko
31. mar 2012

Ahojte muzovi zistili zly spermiogram,doktor nas rovno poslal do centra .chcela by som vediet co vsetko treba na prvu navstevu ako dlho trva kym vad objednaju.

zuzanka.h
31. mar 2012

@bozenkad27 ani nie včera som začala trošičku špiniť a dnes už je to viac už som musela mať aj vložku som 4. deň po KET a neviem čo si mám o tom myslieť termín ms mám až 9.teho vyzerá to že sa to rozbieha na mrchu

bozenkad27
31. mar 2012

@zuzanka.h a beries aj duphaston? Mozno sa len uchytava...

zuzanka.h
31. mar 2012

@bozenkad27 no neviem je to jasná krv a beriem estrimax a utrogestan...

bozenkad27
31. mar 2012

@zuzanka.h nemas duphaston??? Mala si zavolat do caru, urcite by i nariadili duphaston... Bojuj!

zuzanka.h
31. mar 2012

@bozenkad27 hej? a to nie je to isté ako utrogestan?

bozenkad27
31. mar 2012

@zuzanka.h neni... To je sice progesteron ale utros je prirodny a duph je chemicky a ten beru vsetky zeny na udrzanie ked zacnu spinit... Mna sa aj pytali po kontrolnom sone, ci ho mam v zasobe... Mam ho dve krabicky pre istotu...

bozenkad27
31. mar 2012

@skaredekacatko zober vysledky zo spermiogramu a aj svoje ak ti nejake robili... A pondelok sa objednaj, pojde to rychlo! 🙂

skaredekacatko
31. mar 2012

@bozenka27 vdaka

zuzanka.h
31. mar 2012

@bozenkad27 ja nemám a zajtra je nedeľa ☹

skaredekacatko
31. mar 2012

@bozenkad27 vdaka a robia aj poobede

bozenkad27
31. mar 2012

@skaredekacatko robia tusim do tretej...

bozenkad27
31. mar 2012

@zuzanka.h nemas znamu v lekarni?? Mozno ti daju aj bz receptu, dohodni sa, ze donesies potom

zuzanka.h
31. mar 2012

@bozenkad27 písala som Gáťovej že čo a ako zajtra skúsim zavolať.... a teraz ležím dám si utrogestan ak nie tak zajtra pošlem manžela do nejakej lekárne. Snáď sa zľutujú 😉 bolesti zase akoby prešli a to krvácanie sa bojím pozrieť 😒

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h volala si? Co povedala? Podla mna je esteskoro na krvacanie z toho, ze by to nevyslo... 😒

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 zdvihol mi to Krajko a hovorí, že špinenie je normálne a mám pokračovať v liečbe Utrogestan, estrimax... Inak je to divné lebo brucho ma nejak nebolí, krv mi tečie keď idem na WC a utriem sa ružová až červená inak na vložku pár kvapiek vytečie keď sa postavím .... kebz to mala byť mrcha tak už podľa mňa krvácam....

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h heni to mrcha! Na tu by bolo moc skoro! Ved nemas 24dnovy cyklus, ci? A duph ti neodporucil? Hlavne vela oddychuj...

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 neodporučil ☹ tak ja neviem

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h aha... Tak ja neviem potom... Tak to budes musiet zvladnut bez neho... Alebo mu zavolaj este raz a spytaj sa na to, aj ked neviem, ci by som to urobila...

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 ja som sa pýtala či nejaké iné lieky mám brať a on že nie....

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h tak je dobre... 🙂 tak sa upokoj, lahni pred telku ako ja a oddychuj... A mysli pzitivne! 😉

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 no hej len s 2 ročným to veľmi nejde 🙂

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h to verim... 🙂

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 dnes som už zase krvácala ako pri mrche a teraz zase menej ☹

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h a ide len krv tekuta ci aj sliznica? 😖

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 čistá iba akoby hlien v nej

bozenkad27
1. apr 2012

@zuzanka.h treba verit zuzi... Hlavne lez, mysli pozitivne... Ja som sa veru s takymto niecim nestretla...

zuzanka.h
1. apr 2012

@bozenkad27 to neva ...jednoducho bude ako bude. neležím, ale nenamáham sa ...zvýšila som si dávky utroša(sama) a uvidím čo mi zajtra gáťová povie... a jednoducho to asi takto má byť... neverím, že zahniezdenie je také krvavé 😒 ( je to ako slabšie krámy) možno mám z tých hormónov silno prekrvenú sliznicu

katika125
1. apr 2012

@zuzanka.h ahoj, ja som po ET krvácala a povedala by som že dosť a bola som tehotná, taktiež to bola jasná krv a dokonca s troškou sliznice, Gaťová mi povedala, že niektoré ženy to majú normálne, že sa odlúči iba trošku sliznice a to neva, veď uvidíš, držím palčeky a hlavu hore 🙂 a inak kázala mi užívať utrogestan cez ústa, ale 3x1 a aj ten duphaston