Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte muzovi zistili zly spermiogram,doktor nas rovno poslal do centra .chcela by som vediet co vsetko treba na prvu navstevu ako dlho trva kym vad objednaju.
@bozenkad27 ani nie včera som začala trošičku špiniť a dnes už je to viac už som musela mať aj vložku som 4. deň po KET a neviem čo si mám o tom myslieť termín ms mám až 9.teho vyzerá to že sa to rozbieha na mrchu
@zuzanka.h nemas duphaston??? Mala si zavolat do caru, urcite by i nariadili duphaston... Bojuj!
@zuzanka.h neni... To je sice progesteron ale utros je prirodny a duph je chemicky a ten beru vsetky zeny na udrzanie ked zacnu spinit... Mna sa aj pytali po kontrolnom sone, ci ho mam v zasobe... Mam ho dve krabicky pre istotu...
@skaredekacatko zober vysledky zo spermiogramu a aj svoje ak ti nejake robili... A pondelok sa objednaj, pojde to rychlo! 🙂
@zuzanka.h nemas znamu v lekarni?? Mozno ti daju aj bz receptu, dohodni sa, ze donesies potom
@bozenkad27 písala som Gáťovej že čo a ako zajtra skúsim zavolať.... a teraz ležím dám si utrogestan ak nie tak zajtra pošlem manžela do nejakej lekárne. Snáď sa zľutujú 😉 bolesti zase akoby prešli a to krvácanie sa bojím pozrieť 😒
@zuzanka.h volala si? Co povedala? Podla mna je esteskoro na krvacanie z toho, ze by to nevyslo... 😒
@bozenkad27 zdvihol mi to Krajko a hovorí, že špinenie je normálne a mám pokračovať v liečbe Utrogestan, estrimax... Inak je to divné lebo brucho ma nejak nebolí, krv mi tečie keď idem na WC a utriem sa ružová až červená inak na vložku pár kvapiek vytečie keď sa postavím .... kebz to mala byť mrcha tak už podľa mňa krvácam....
@zuzanka.h heni to mrcha! Na tu by bolo moc skoro! Ved nemas 24dnovy cyklus, ci? A duph ti neodporucil? Hlavne vela oddychuj...
@zuzanka.h aha... Tak ja neviem potom... Tak to budes musiet zvladnut bez neho... Alebo mu zavolaj este raz a spytaj sa na to, aj ked neviem, ci by som to urobila...
@zuzanka.h tak je dobre... 🙂 tak sa upokoj, lahni pred telku ako ja a oddychuj... A mysli pzitivne! 😉
@zuzanka.h treba verit zuzi... Hlavne lez, mysli pozitivne... Ja som sa veru s takymto niecim nestretla...
@bozenkad27 to neva ...jednoducho bude ako bude. neležím, ale nenamáham sa ...zvýšila som si dávky utroša(sama) a uvidím čo mi zajtra gáťová povie... a jednoducho to asi takto má byť... neverím, že zahniezdenie je také krvavé 😒 ( je to ako slabšie krámy) možno mám z tých hormónov silno prekrvenú sliznicu
@zuzanka.h ahoj, ja som po ET krvácala a povedala by som že dosť a bola som tehotná, taktiež to bola jasná krv a dokonca s troškou sliznice, Gaťová mi povedala, že niektoré ženy to majú normálne, že sa odlúči iba trošku sliznice a to neva, veď uvidíš, držím palčeky a hlavu hore 🙂 a inak kázala mi užívať utrogestan cez ústa, ale 3x1 a aj ten duphaston

@zuzanka.h hellou, ako sa citis? Drzis sa?? 🙂