icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

zuzanka.h
1. apr 2012

@katika125 ďakujem za podporu ja to ani neviem opísať to krvácanie raz menej raz viac... Pri Jurkovi som to nemala
a robila si si test či až z krvi ti zistili? ako dlho si krvácala?ja už krvácam druhý deň ☹ vidím, že ti to nedopadlo. Ale aspoň si otehotnela a to je dobré znamenie.

zuzanka.h
2. apr 2012

ahojte kočky dnes som volala s Gáťovou bola taká sklamaná povedala,že možno krvácam z inej časti maternice, ale tiež povedala, že slabé špinenie je normálne že silnejšie to je horšie. a že je jej to ľúto, ale my sme sa bavili otvorene bez mojich emoc. výlevov. Zmenila utrogestan na 3x1 cez ústa inak krvácanie dnes zosilnelo. Musím počkať do bud. utorka urobia testy. Odkonzultujú čo ďalej a my sa prispôsobíme.

bozenkad27
2. apr 2012

@zuzanka.h mas pravdu... treba to brat relisticky... co povedala gatova? mozno to bude tak ako katika hovori... 🙂

bozenkad27
2. apr 2012

@zuzanka.h aha... no tak asi nebol spravny cas... mate este mrazacikov? hlavne je ze mas doma uz jedno zlaticko...

zuzanka.h
2. apr 2012

@bozenkad27 ale jasné. Je to o to ľahšie, že Jurka máme doma 🙂 a nemôže byť všetko ideálne a na prvý šup. Ja som si hovorila, že keď sa to nemá podariť tak radšej teraz ako potom.... Mrazáčikov máme 3 po PK , ale tento bol 1-tkový a zostali nám 2 hodnotené ako 1-2 a jeden 2kový. no nič ideme ďalej. Samozrejme, že som bola z toho hotová a vyplakala som sa , ale dnes keď som videla ako silno krvácam tak už mi to nebolo tak ťažko. Tá istota je predsa len lepšia ako včerajšia neistota.... (neviem či som to správne povedala) Jednoducho dnes už viem, že sa musím pohnúť ďalej a sústrediť sa na niečo iné 🙂

bozenkad27
2. apr 2012

@zuzanka.h ano, to je jasne... aj ja som po ET tiez zacala krvacat a doktor mi povedal, nech dalej vkladam atd, ale uz som vedela, ze je to zbytocne, ze to bola riadna mrcha a tak aj bolo... prestala som vkladat, ani na testy som nesla, naco... mne jasne povedal galo, ze ak je to krvacanie, urcite sa tam nic neudrzalo... a tak aj bolo... ale mas este tri pokusy a urcite aspon jeden vyjde... chces si dat pauzu alebo skusite cim skor? mne inak dala jedna moja kamoska tu z konika dobre rady a tych som sa drzala a urcite to pomohlo...

zuzanka.h
2. apr 2012

@bozenkad27 neviem . najskôr uzavrieme tento cyklus. Počkám na ďaľšiu mrchu a asi znova skúsime ešte tomu nechávam čas 🙂 možno budeme skúšať prirodzene keďže nemáme žiadnu" diagnózu " 🙂 Uvidíme fakt čo povedia v Martine. Aká je tam šanca a tak 🙂

ursula5
2. apr 2012

@bozenkad27 tak čo ako sa cítime 🙂 už máš pekne aj 6tt napísané 😀

zuzanka.h
2. apr 2012

@bozenkad27 len ty si dávaj na seba pozor. Dúfam, že si PN.

bozenkad27
2. apr 2012

@ursula5 no veru mam... 😀 keby som isla hned dalsi mesiac ako ty, mohol tam byt 22. tyzden... Ale nevadi, aj tam sa dostanem... Mam sa ok, teda je mi asi tak od pol jedenastej dokial nejdem spat kazdy den zle, na vracanie, hlava sa mi toci, bleeee... ale da sa! 😝

bozenkad27
2. apr 2012

@zuzanka.h nie, nie som, ale ja mam taku robotu, kde nemusim byt pn... lebo robim v rodinnom biznise a som sama sebe panou a mam v kancli velky gauc a telku, kde si vzdy polezim... 😀 a keby som sa necitila dobre, mozem kludne ostat doma...

zuzanka.h
2. apr 2012

@bozenkad27 tak to je super, ja som bola celé tehu PN, lebo ja som mala divočinu 🙂

ursula5
2. apr 2012

@bozenkad27 no vidíš to som si ani neuvedomila, že sme to mohli mať naraz a držím palce nech všetko pekne prebieha a nevoľnosti prejdú rýchlo 😉 ja som na bolesť hlavy pila vodu s citrónom 🙂 a stále som grgala zo všetkého ale vracať ma nebralo 😉 tak sa pekne drž
pozdravujeme aj drobčeka v brušku 😀

bozenkad27
2. apr 2012

@ursula5 praveze mne sa nechce pit vobec, lebo ked si predstavim, ze mam pit, bleeee... ale premaham sa! drobceka pozdravim, aj ked uprimne ti poviem, este si to vobec neuvedomujem tak uplne... 🙂 aj ty pozdrav chlapceka... uz mate vybrate meno?

bozenkad27
2. apr 2012

@zuzanka.h to by som sa doma zblaznila... :( aj ked by som vydrzala, keby bolo treba... ale verim, ze nebude treba...

ursula5
2. apr 2012

@bozenkad27 piť musíš to je dôležité!!! ja viem, že si to neuvedomuješ ja som si začala až keď začalo rásť bruško a vždy len na sone 🙂 aj teraz mám ešte také zvláštne pocity, že to ani pravda nie je 😉 ale keďže už kopká tak ho aspoň cítim, meno je asi najťažšia vec na svete tentokrát pretože manžel chce na J a tam je tých mien veľmi málo a už skoro všetky v rodine majú, na zahraničné si netrúfam to sa zle hovorí v zdrobneninách tak zatiaľ sme sa zhodli na Jaroslavovi (Jarko) 😀

bozenkad27
2. apr 2012

@ursula5 veru, keby mi nebolo zle, ani neviem... 🙂 Takze jarko? Ale lepsie ako nejaky Joshua alebo nieco prilis exoticke... Ved uvidis, casu mas kopec...

ursula5
2. apr 2012

@bozenkad27 no tiež sme pozerali na tie exotické a nevedela som si to povedať zdrobnene Jack, Joshua,..... a už ani neviem čo za mena som to čítali, nič ma nezaujalo tak zatiaľ sme sa zhodli na Jarkovi 🙂

bozenkad27
2. apr 2012

@ursula5 jarko sa da pekne povedat... Neni to sice meno, kt. by som ja vybrala, ale urcite je ok... 🙂 Jarusko... 🙂

ursula5
2. apr 2012

@bozenkad27 ani pre mňa to nie je meno čo by som ja vybrala ale nechávam podstatne výber na manžela nech si to užije ale musí byť prijateľné aj pre mňa 🙂

bozenkad27
2. apr 2012

@ursula5 mne sa inak na J velmi paci Jakubko... 🙂

katika125
2. apr 2012

@zuzanka.h krvácala som od 8.dňa po vložení, po 12.deň, ja som to tiež nevedela popísať, tiež to bolo raz silnejšie raz slabše, test som si nerobila, ukázalo sa to až v krvy, ale cítila som že sa to podarilo a potom som v tretí týždeň po vložení potratila, ale asi preto, že som šla do práce, lebo Heliku si mysleli, že je to potrat hneď, lebo ma zavolali na krv aj 16.deň a vtedy bol hormón trošku klesnutý, tak povedali, že môžem ísť do roboty, kde mi začalo bývať po jedle stále horšie, tak som šla opäť na test a hormón bol opäť zvýšený, a v ten deň keď mi to oznámili, že je to fakt pozitívne tak som začala silno krvácať a zastaviť sa to už nedalo. 😢 Len sa nestresuj a aj pri malom sa snaž čo najviac oddychovať, držím palce

zuzanka.h
2. apr 2012

@katika125 ja som tu už písala, že nejak nestresujem . Ja už som si to odplakala lebo mi to krvácanie začalo v sobotu ako špinenie a prešlo to do krvácania ☹ mne to začalo 4 deň od vloženia a teraz už tretí deň krvácam .... je to divné lebo mrchu som mávala okolo 38- 40 teho dňa a teraz to začalo 23. deň cyklu....

katika125
2. apr 2012

@zuzanka.h no veď uvidíš ako to dopadne, ja som sa tiež riadne vyplakala a myslím, že každá, ktorej sa to nepodarilo, veď máš ešte 3mrazáčikov, tak to máš super, mne ostáva ísť len na druhý pokus

zuzanka.h
2. apr 2012

@katika125 no hej troch, ale toto čo mi vkladali bolo jednotkové tie ďaľšie sú 1-2

katika125
2. apr 2012

@zuzanka.h nikdy nevieš, jednotkové sa udržať nemusí a 1-2, alebo 2. sa môže 😀

zuzanka.h
2. apr 2012

@katika125 to hej ale embryologička mi povedala, že pri týchto embryách mi bude odporúčať amnioicentézu, lebo vraj nevie ako boli vajíčka oplodnené.... Nechápem ☹ ale šak v utorok sa dozvieme

ursula5
3. apr 2012

@bozenkad27 no v rodine majú veľa Jakubov takže to nie, ja totiž nemám rada opakujúce mená v rodine 🙂

bozenkad27
3. apr 2012

@zuzanka.h ako ti je zuzik? mrcha v plnom prude ci sa to zastavilo? v utorok ides do heliosu?

pipi21
3. apr 2012

ahojte aj ja sa už k vám pripájam,zajtra ma čaká prvá konzultácia na IVF 🙂