Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ahojte, tak dnes mi vkladali embryjko .... strasne sa teším a zaroven aj bojim. Drzkate mi palce kočky!
dievčatá ahojte, tiež chodím do heliosu a chcem sa vas spýtať s kým máte lepšiu skúsenosť s dr. gatovou alebo krajkom??? ja síce chodím od začiaku ku krajkovi, ale na gatovu som doposiaľ nenašla žiadnu negatívnu recenziu.
@miska32 no tak v tomto sa ťažko radí, ale podľa mňa Gatová je veľmi milá a dokáže povzbudiť a podporiť, Krajko je ako by som to správne vyjadrila "tvrdší" ale zato je veľmi dobrý odborník a určite má dlhšiu prax ako Gatová ale v konečnom dôsledku majú poradu na ktorej preberajú pacientky spoločne takže je to asi jedno 🙂

@cmelica dakujem iba tak ma to zaujimalo. 🙂