icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

izzie27
7. apr 2012

@cmelica dakujem iba tak ma to zaujimalo. 🙂

cmelica
7. apr 2012

@izzie27 v pohode 🙂 na kocikovanie sa tesim 😵 😵 😵

izzie27
7. apr 2012

@cmelica uz si pozerala aj kocík?

cmelica
7. apr 2012

@izzie27 hej ...mam ho aj v albume 🙂 zatial tento,len si ho musime ist obzriet osobne 🙂 a skor ten sedy ako zeleny 🙂

izzie27
7. apr 2012

@cmelica pekne si si vybrala. 🙂

cmelica
7. apr 2012

@izzie27 dakujem 🙂 len ci bude taky aj na zivo 😵

izzie27
7. apr 2012

@cmelica bude neboj 🙂

dasaa
7. apr 2012

@izzie27 Ahoj 🙂 urcite budu vsetky ok a drzim ti prsteky aby vklad bol uz v utorok.Prajem ti prijemne velkonocne sviatky 😵 😵

zazrak1
7. apr 2012

@vemido
ahoj, ešte zhanas tie lieky IVF?

ame
8. apr 2012

@izzie27 tak uz mas OPU za sebou, dufam a pevne verim, ze dnes rano ti povedali dobru spravu a zaciatkom tyzdna pojdes na ET, o dva tyzdne // a niekedy v januari buduceho roka uz kocikujes 🙂 (ale nie tie stvoricky 😀 ) Daj vediet, posielam pozitivnu energiu. 🙂

katika125
8. apr 2012

@vemido ahoj tak to ti držím palce, ja 5xIUI raz IVF a raz KET, liečiteľku nepočítam, my chceme ísť podpísať druhú žiadosť na IVF až v lete

izzie27
8. apr 2012

Ahojte kocky @ame @dasaa @cmelica dakujem vam za povzbudenie a ze na mna myslite. Dnes som volala a jedno je 8bunkove a druhe je devatbunkove. teraz budem volat v utorok. mozno aj bude vtedy vklad 🙂 🙂 🙂
Prajem vam este raz krasnu velku noc

ursula5
8. apr 2012

@izzie27 držíme moc palce, v utorok budeme na Teba myslieť!! nech sú pekne už u maminky v teplučkú a vydržia tam 9 mesiacov 😉

vemido
9. apr 2012

@zazrak1 ahoj, diky uz mam vsetky lieky doma 😉 dufam, ze budu stacit 😀 😀

sabiiina
9. apr 2012

Ahojte, tak dnes mi vkladali embryjko .... strasne sa teším a zaroven aj bojim. Drzkate mi palce kočky!

izzie27
9. apr 2012

@ursula5 dakujem hadam budu a vydrzia tam velmi dlho-tych 9 mesiacov by bolo dobre 🙂

izzie27
9. apr 2012

@sabiiina drzím Ti palce, nech sa mu u teba paci 😉

katika125
9. apr 2012

@sabiiina držím palčeky 😀

miska32
12. apr 2012

dievčatá ahojte, tiež chodím do heliosu a chcem sa vas spýtať s kým máte lepšiu skúsenosť s dr. gatovou alebo krajkom??? ja síce chodím od začiaku ku krajkovi, ale na gatovu som doposiaľ nenašla žiadnu negatívnu recenziu.

ria191
12. apr 2012

@miska32 no tak v tomto sa ťažko radí, ale podľa mňa Gatová je veľmi milá a dokáže povzbudiť a podporiť, Krajko je ako by som to správne vyjadrila "tvrdší" ale zato je veľmi dobrý odborník a určite má dlhšiu prax ako Gatová ale v konečnom dôsledku majú poradu na ktorej preberajú pacientky spoločne takže je to asi jedno 🙂

ursula5
12. apr 2012

@izzie27 tak čo ako ste dopadli? ako pokračujete?

zazrak1
12. apr 2012

@vemido
ok, tak strašne moc držím palce 🙂 🙂 pekný deň.

izzie27
12. apr 2012

@ursula5 vcera sme vlozili 1. Takze dnes v tomto hnusnom pocasi vylihujem. 🙂

pipi21
12. apr 2012

@izzie27 Držím palčeky,nech sa všetko podarí..ja momentalne čakam na schvalenie z poisťovne už sa neviem dočkať kedy začneme 🙂

renka5
12. apr 2012

@izzie27 drzim ti palceky 😵 ja si zatial len picham inekcie a asi koncom mesiaca budem mat vklad 😵 😵

ursula5
12. apr 2012

@izzie27 moc držím palčeky, posielam energiu a tehu vírusy TTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂

katika125
12. apr 2012

@izzie27 ahoj držíííím palce nech sa to podarí 😀

katika125
12. apr 2012

@miska32 Ahoj, ja tiež chodím ku krajkovičovi, bola som už niekoľko krát aj u Gaťovej a obaja sú super, podľa mňa aj Krajko dokáže povzbudiť, teda aspoň ja mám také skúsenosti za tie tri roky, čo tam chodíme. 🙂

izzie27
13. apr 2012

@pipi21 dakujem, prajem skore schvalenie a budem na teba mysliet aby sa to podarilo. 🙂
@renka5 to je super, ty budes mat vklad, ja budem vediet dufam ze pozitivny vysledok. Drzím palce 😉
@ursula5 dakujeeeeeem, s radostou ich prijimam 🙂
@katika125 dakujem 🙂

ria191
13. apr 2012

@renka5 tak ja idem v tesnom závese za tebou ja pichám až od zajtra. Veľa šťastia všetkým 🙂 🙂 🙂 a hlavne pevné nervy