icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

renka5
13. apr 2012

@ria191 ahoj tak to je super 😵 neboj da sa to zvladnut ale vela pi tekutin 😵 drzkaj sa 😉

makovicka53
13. apr 2012

ahojte neviete mi poradit ci je dobre ist hned po neuspesnom KET na dalsi KET...nemate niekto skusenost?

ria191
13. apr 2012

@renka5 Ďakujem aj ty sa drž a hlavne veľkú a kvalitnú úrodičku 🙂

renka5
13. apr 2012

@ria191 jej dakujem 😵 aj ja tebe zelam 😵 😵

vemido
17. apr 2012

Stimulka sa zacala 😀 😀 😀

adka_pajerska
18. apr 2012

Ahote zienky poradte mi prosim.
30.4 ideme prvykrat do Heliosu co sa ma tam budu pytat???

lenka7791
18. apr 2012

@adka_pajerska Ahoj Adka, najprv sa vás budú pýtať ako dlho sa snažíte, či ste mali nejaké zdrav.problémy, operácie, kde pracujete, koľkokrát do týždňa máte pohl.styk a pod. My sme boli tiež prvý krát v heliose minulý mesiac, tiež sa nás toto pýtali, zobrali mi krv a partnerovi robili spermiogram. Tento pondelok sme tam opäť boli, po výsledy a ďalšej dohode.

izzie27
18. apr 2012

@vemido držím palce 🙂
@adka_pajerska presne tak ako napisala lenka7791, a pre istotu si dajte 2-3dňovu pauzu pred kontrolou. Ak by chceli urobiť spermiogram. Mm tam musel ist len kvôli tomu.

ame
18. apr 2012

@izzie27 Ahoj, tak dnes 7. den..... 🙂 Myslim na teba a verim, ze embryjko je uz davno zavrtane a teraz sa uz len vsetko pripravuje na produkovanie HCG. 🙂 🙂 Zatial vsetko v poriadku?

adka_pajerska
19. apr 2012

@izzie27 jj to nam povedali do telefonu 🙂

ursula5
19. apr 2012

@makovicka53 ja by som šla hneď a tak mi to odporučila aj liečiteľka s Vrbového, že vraj je na to maternica pripravená viac ako keď si dáš pauzu 🙂 ale rozhodnutie je vždy na Tebe 😉

izzie27
19. apr 2012

@ame ahoj, zatiaľ sa mám celkom fajn. To teda dúfam, že je už zahniezdené 🙂 a ty ako pokračuješ? Čo máš nové?

makovicka53
19. apr 2012

@ursula5 dakujem za reakciu...ja som sa tiez tak rozhodla...uz beriem estrimax...snad mi sliznica nezacne protestovat, ked mam s nou problem 😒 ....drzkaj sa

ursula5
19. apr 2012

@makovicka53 držím moc palce!!!

ame
19. apr 2012

@izzie27 ahoj, ja stale beham po lekaroch, jeden povie tak, druhy onak, akosi uz stracam nadej 😒 ze bude lepsie, som z toho vsetkeho uz unavena, pravdepodobne pojdem do dalsieho kola IVF

izzie27
20. apr 2012

@ame uz teraz hned pojdes alebo na jesen? Budem na teba mysliet a drzat palce. ja som si dnes volala ohladom vysledkov, ktore mi robili kvoôi teplotam, tak zatial je vsetko negatívne a ani "zltko" - tak ma nazvala kamoska-nie som.

ame
20. apr 2012

@izzie27 este pockam na vysledky dvoch testov a uz by som sa aj objednala, nech mi to vyjde na leto, ked budem doma a budem mat vacsi pokoj a nebudem sa musiet namahat a nikam ponahlat
Budes si robit doma test? Zachvilku by si uz aj mohla. 🙂

izzie27
20. apr 2012

@ame to je celkom dobra volba. verím, že bude úspešné 🙂 .

makovicka53
20. apr 2012

@ursula5 dakujem ti...drzte sa...a uz kopka?

makovicka53
20. apr 2012

@ame ahojky a co si si dala este vysetrit?

ursula5
20. apr 2012

@makovicka53 jasné kopkáme, vrtíme sa je to super 🙂 akurát teraz tam má asi veselo nejakú didžinu 😀 😀

makovicka53
21. apr 2012

@ursula5 boze to musi byt super pocit ...drzim palce 🙂

dasaa
21. apr 2012

@izzie27 Ahoj ako sa mi mas a co mas nove ? 🙂

izzie27
21. apr 2012

@dasaa ahoj, som 10.deň po ET, zacala som spinit a skusila som urobit test. tak sa mi zatocila hlava, ked som tam zbadala // tak, neviem co si mam mysliet, som opatrna ale dufam ze to tak bude a dufam ze 25. to krv len potvrdi.

izzie27
21. apr 2012

Skusila som test.....a takto mi to vyslo 🙂

bozenkad27
21. apr 2012

@izzie27 si tehotnaaaaaaaaaa!!!! Gratulujem!!!! 🙂 hlavne vela lez a oddychuj!!!

izzie27
21. apr 2012

@bozenkad27 dakujem,len dufam ze sa to nezmeni....a ty sa ako citis?si doma alebo chodis do prace?

dasaa
21. apr 2012

@izzie27 tak to je super a potichucky ti gratullujem.Urcite tam budu krasne dva ciarocky // nadalej a budu len a len silnejsie.Drzim ti prsteky 🙂 🙂 🙂

bozenkad27
21. apr 2012

@izzie27 urcite to tak ostane, hlavne vela vela vela oddychuj... Ja sa citim dobre, ale ked si vela toho cez den "nalozim", vecer hned jemne spinenie.. Ale to je ok, doktor povedal ze to je normalne a nemam sa coho bat... Keby bolo silne mam dojst do nemocky... Do roboty chodim raz-dva x za tyzden... Ale len ked sa mi chce 😀

ame
22. apr 2012

@izzie27 Gratulujem a tesim sa s tebou!!!!! 🙂 🙂 🙂
Konecne trpezlivost ruze priniesla. 😉
Si pre mna silna motivacia. Davaj na seba pozor a v stredu nam to tu oficialne potvrd. 🙂