Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte neviete mi poradit ci je dobre ist hned po neuspesnom KET na dalsi KET...nemate niekto skusenost?
Ahote zienky poradte mi prosim.
30.4 ideme prvykrat do Heliosu co sa ma tam budu pytat???
@adka_pajerska Ahoj Adka, najprv sa vás budú pýtať ako dlho sa snažíte, či ste mali nejaké zdrav.problémy, operácie, kde pracujete, koľkokrát do týždňa máte pohl.styk a pod. My sme boli tiež prvý krát v heliose minulý mesiac, tiež sa nás toto pýtali, zobrali mi krv a partnerovi robili spermiogram. Tento pondelok sme tam opäť boli, po výsledy a ďalšej dohode.
@vemido držím palce 🙂
@adka_pajerska presne tak ako napisala lenka7791, a pre istotu si dajte 2-3dňovu pauzu pred kontrolou. Ak by chceli urobiť spermiogram. Mm tam musel ist len kvôli tomu.
@makovicka53 ja by som šla hneď a tak mi to odporučila aj liečiteľka s Vrbového, že vraj je na to maternica pripravená viac ako keď si dáš pauzu 🙂 ale rozhodnutie je vždy na Tebe 😉
@ursula5 dakujem za reakciu...ja som sa tiez tak rozhodla...uz beriem estrimax...snad mi sliznica nezacne protestovat, ked mam s nou problem 😒 ....drzkaj sa
@makovicka53 jasné kopkáme, vrtíme sa je to super 🙂 akurát teraz tam má asi veselo nejakú didžinu 😀 😀
@izzie27 si tehotnaaaaaaaaaa!!!! Gratulujem!!!! 🙂 hlavne vela lez a oddychuj!!!
@bozenkad27 dakujem,len dufam ze sa to nezmeni....a ty sa ako citis?si doma alebo chodis do prace?
@izzie27 urcite to tak ostane, hlavne vela vela vela oddychuj... Ja sa citim dobre, ale ked si vela toho cez den "nalozim", vecer hned jemne spinenie.. Ale to je ok, doktor povedal ze to je normalne a nemam sa coho bat... Keby bolo silne mam dojst do nemocky... Do roboty chodim raz-dva x za tyzden... Ale len ked sa mi chce 😀

@ria191 ahoj tak to je super 😵 neboj da sa to zvladnut ale vela pi tekutin 😵 drzkaj sa 😉