icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

ursula5
22. apr 2012

@izzie27 jéééééééééééééj to je super, potichučky gratulujem, šetri sa a pekne sa opatrujte 🙂

vemido
22. apr 2012

@izzie27 supeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrr, drz sa a opatruj sa 😀 😉 😀 😉

izzie27
22. apr 2012

@ursula5
@vemido
ďakujem dievcata,za to ze ste na mna mysleli a drzali palce. Snad to v stredu potvrdí i krv 🙂 😉

adka_pajerska
23. apr 2012

@izzie27 ahoj prosim prepac chcem sa len opytat kolko ste s muzikom snazili o mimi ked si po ET?

adka_pajerska
23. apr 2012

@lenka7791 ahoj a kolko ste prosim ta doplacali?

izzie27
23. apr 2012

@adka_pajerska ahoj uz je to asi 6 rokov

adka_pajerska
23. apr 2012

@izzie27 fuu tak to je dost a po akej dobe ste to zacali riesit?A inak gratulujem a davaj si na seba teraz a hlavne vela pokoja 🙂

izzie27
23. apr 2012

@adka_pajerska po roku som sla k svojmu gyn. a zacal kolotoc vysetreni, operacia. moja radost opadla, este nie je vyhrane,uvidim ako to dopadne v stredu.

sabiiina
23. apr 2012

Ahojte babenky, tak dnes nam potvrdili "tehotnost", takze sa radujem velmi. Len dufam, ze to bude take dobre až do 9 mes. 🙂))

olivia31
23. apr 2012

Ahojte mám schválenú žiadosť na poisťovni už 4 týždne a z Heliosu si dávajú na čas ešte sa nám neozvali už je 8 týždňov od podpísania žiadosti.... je to bežné že sa neozvali ... ☹

ame
23. apr 2012

@olivia31 Ak mas v poistovni zistene, ze ziadost schvalili, volaj do Heliosu a zisti si, ci schvalenu ziadost od poistovne aj dostali.

ivanka7799
24. apr 2012

@izzie27 Ahojky, ani nevieš aká som rada, že vám to vyšlo....potichučky ti gratulujem.....opatruj sa a v stredu to bude len potvrdené....ja momentálne beriem už proveru....

olusam
24. apr 2012

@olivia31 Aj ja som volala do poistovne, a potom do Heliosu. Potvrdili mi , ze akurat schvalenie prislo, takze hned tam volaj 😉

cikyta
24. apr 2012

Srdečne gratulujem všetkým novým tehulkám a želám hodne zdravíčka 🙂

@olivia31 8 týždnov je už trošku moc ☹ To teda volaj...
No zase je pravda aj to, že nie všetky schválené žiadosti z poisťovne MUSI HNED Helios riešiť a volať v momente pacientom. Je tam kopec ludí, maju kopec práce a musia si to priebežne rozdeliť a volať tak, ako to v 1.rade vyhovuje ich podmienkam, nie tomu, kedy poisťovna schváli žiadosť. 😉

vemido
24. apr 2012

@sabiiina gratulujem 😀 opatruj sa, nech je vsetko v poriadku najblizsich 8 mesiacov 😀 😀 😀

adka_pajerska
24. apr 2012

@izzie27 ale no neboij vsetko dobre dopadne len treba verit

olivia31
24. apr 2012

@cikyta
@olusam
@ame Ahojte žiadosť poisťovňa odoslala v piatok . 🙂 ....Helios ju ešte nemá tak v priebehu tohto týždňa sa asi ozvú..................teda dávajú si na čas 😠 ............poisťovňa posiela aj 40 žiadostí naraz do Centra bolo mi povedané dnes.

izzie27
24. apr 2012

@ivanka7799 dakujem, zajtra dam vediet ako som dopadla 😉
@sabiiina gratulujem a tesim sa s tebou. prajem krásne tehulkovanie 🙂

dasaa
25. apr 2012

Ahoj @izzie27 ako si dnes dopadla u lekara?Som strasne zvedava aj ked viem ze vysledok bude krasny //.Drzim ti prsteky a daj nam vediet 🙂 🙂 🙂

izzie27
25. apr 2012

@dasaa ahojky, povedali ze to vyzera na tehotenstvo ale tym ze krvacam uz 5.den, tak musim ist este v piatok na kontrolu.A stale lezat.

vemido
25. apr 2012

@izzie27 držíííím pršteky 😉 😉 😉

katika125
25. apr 2012

@izzie27 Držím palce aby ti to dobre dopadlo a šťastlivo to dotiahla do 9.mesiaca. 🙂

bozenkad27
25. apr 2012

@izzie27 drz sa!!!

ursula5
26. apr 2012

@bozenkad27 no ako sa máme??? nevoľnosti ťa netrápia? jéj už máš aj týždne napísané 🙂 10tt to som bola doma na Pnke 😀

boska74
26. apr 2012

@olivia31 ahoooooj🙂)))) som rada, ze zachvilu uz nastartujes do helika🙂))) ja este stale cakam na menzes, takze mozno sa tam este stretneme, sila vsak? Bola som u svojho gynekologa a ten povedal, ze po tom predc. Potrate mozem dostat menzes za 6-7 takze cakam, teraz je to neakych 30 dni🙂))) no co som hovorila? Ze bude maj ked sa tam dostavim. Tak sa tesim s tebou, uvidis v maji tam uz pojdes. Dnes vyzera ze bude krasny slnecny den tak prajem tu vsetkym nech si ho uziju.

izzie27
26. apr 2012

@vemido @katika125 @bozenkad27 dievcata dakujem vam

olivia31
26. apr 2012

@boska74 Ahoj strašne si ma potešila, som ťa tu dávno nevidela. Ja už len čakám ten telefonát poisťovňa to poslala 20.4.2012 tak už čoskoro asi zavolajú zatiaľ sa neozvali ☹ . No to by bola pecka keby sme tam boli spolu v čakárni jedna vedľa druhej 😀 ........./ale nebudeme o sebe vedieť /. No mám s toho troška už aj zmiešané pocity ako to všetko bude prebiehať. Ja budem musieť byť asi pn lebo moja šéfka mi nedá toľko volna aby som tam mohla tak často chodiť ako bude potrebné. ☹ . Ešte som jej nevravela zatiaľ nič, ale budem musieť mám s toho nervy. No a čo máš v pláne ty ? Dnes je fakt pekný deň 🙂 .

boska74
26. apr 2012

@olivia31 ahoj🙂 neboj vsetko bude prebiehat v poho. Co sa tyka inekcii ak pojdes na ivf, ja som ich znasala v poho, nic mi naozaj nebolo, myslim ty, okrem takeho nafuknutia to nebolo nic hrozne.narkoza to tiez, ved to je len 10 minutovka, len take male prispatie, a potom vklad. Ja a moj plan🙂))) cakam na tu menzes a potom ket, ak mi do toho nieco nepride, no ved asi by ani nic nemalo prist🙂))) ale jeden nikdy nevie. Uvidis, nakoniec sa stretneme, dame si poznavacie znamenie🙂
Pa

renka5
26. apr 2012

@izzie27 gratulujem 😵 a zelm ti nech vsetko dobre dopadne 😵

izzie27
27. apr 2012

dievčatá dakujem za podporu a povzbudenie ale nedockala som sa toho skveleho telefonatu ☹ ☹ ☹ ☹ .hodnoty HCG sli dolu ☹