Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@izzie27 velmi ma to mrzi... 😢 zase sa mi potvrdilo, ze spinenie v prvych dnoch po et neni dobre, mne sa stalo to iste.... Velmi ti prajem hlavne psych. pohodu! Uvidis, bude dobre a urcite sa to podari!!! Mas aj mrazacikov?
@ame @bozenkad27 dakujem vam kocky,nevedia preco sa to stalo. Mrazacikov nemame, takze to bola nasa posledna sanca.Este mam ist v tyzdni svojmu gyn. aby mi zobrali krv na HCG pre istotu a zavolat ako to dopadlo. Ale uz teraz viem ze budu nulove hodnoty. Ame tebe prajem aby sa Ti to podarilo, neber si priklad odo mna 😉 a Bozenka Tebe prajem krasne tehulkovanie 🙂
@izzie27 tak to ma mrzi este viac... Dnes rano som na teba myslela, ze ti napisem, ze ket bude urcite uspesny, vid ja a ursula a ine baby... :( este pojdes na ivf ci uz nikdy?
@bozenkad27 to neviem,ja nemam dobre vajicka, mm ma zlu morfologiu-so svojimi uz asi nie. ja by som mozno este skusila raz ale mm uz asi nie. teraz je to prilis cerstve aby som ho do niecoho tlacila.injekcie co mi zostalli si este drzim,keby sme sa predsa odhodlali. sme v programe darovane embryo,tak uvidime.
ahojky ...baby nestretli ste sa niektora s tym...ked ste boli na pohovore pri embriologicke ze sa vas pytala ci planujete ist este na dalsie IVF? boli sme na pohovore pred KET a ona riesila toto a mam obavy ci to oni nejak neovplyvnuju...normalne mam zly pocit...
@izzie27 Ahoj, tak to ma naozaj mrzí...tak som verila, že to už vyjde....hlavu hore...
Ahojte dievčata, som tu prvy krát. Tento mesiac nas caka prve sedenie s koordinatorkou pred ICSI.Neviem ci sa mam tesit. Velmi sa bojim je to moje prve ICSI.Manžel ma 100% zlu morfologiu, takže uvidime.Genetička mi povedala že morfologia nie je nic strasne a touto metodou by to sa to mohlo podarit. Budem rada, ked sa so svojimi trapeniame tykajucimi sa tohto tazkeho obdobia budem ma skym podelit.
@cmelica ahojky, dakujem. uz sa akotak davam dokopy.aj ja som verila, že sa to podarí a este ked som si nasla aj//. dnes som uz aj v praci. Ale ty prosim Ta, co to porabas? Tebe sa v tej nemocnici nejako paci? Dufam ze uz bude vsetko dobre a pojdes tam az na porod....Drzkaj sa 🙂
@waw vitaj a prajem vela uspechov 🙂
ahojte zienky tak v pondelok sme boli prvy krat v Heliose a musim priznat ze je to tam super 🙂 Ten pristup vsetko a este ked ma potesil doky juj no niet co povedat 🙂 neviem ci toho hovoria kazdej aby dali nadej ale mna to povzbudilo 🙂
@makovicka53- ahoj, pozerám, že si prišla znova do fóra, ako sa máš a čo riešite?
@adka_pajerska Ahojky,ano ja sa chystam ,ešte momentalne čakam na schvalenie zo zdravotnej,aky máš protokol??
@adka_pajerska Ahoj chodím do Heliosu a máme termín 9.5 / v stredu/ máme schválenú žiadosť na ivf ...tiež som mala dobrí pocit s prvého stretnutia ....držím ti palce aby vám to vyšlo 🙂
@waw Ahoj aj nás čaká sedenie s koordinátorkou ako to prebieha ??? Máme stretnutie v stredu ....taktiež nám odporučil lekár icsi...tiež mám s toho obavy, ale na druhej strane verím , že to dobre dopadne idem do toho s tím, že dosiahnem to po čom túžim ...verím, že nám všetkým to raz určite bude dopriate aj mi sme tie ktoré si to zaslúžime..... aj keď nám to nebolo dopriate tou prirodzenou cestou no nie sme o nič horšie a sme bojovníčky ...držím ti palce 🙂 🙂 🙂 prajem všetkým ženám ktoré sa rozhodli mať dieťatko touto cestou aby boli silné a verili len v dobrý koniec 😉

@boska74 Takže dnes nám volali sme objednaný podrobnosti napíšem IP 🙂 🙂 🙂........................................... nemôžem to tu čítať je mi potom strašne smutno, že to tým ženám nevyšlo...a držím všetkým palce aby to každej dopadlo dobre je to ne fér, že to musíme takto riešiť ....... ☹ ..........ja idem do toho stým, že to dobre dopadne 🙂 Každej jednej to úprimne zo srdca praje aby sa stali matkami každá si to zaslúži za svoju vytrvalosť a lásku s ktorou do toho ide 🙂