Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@katika125 ahoj... 😵 veru ubiehaju... Aj ked namiesto 11 by tam mohlo byt uz napr. 31.... 😀 mam sa dobre, pohodka... Pondelok mam poradnu, aj sono merania, tak dufam, ze vsetko dobre dopadne a ze je vsetko tak, ako ma byt... A ty sa mas ako?? Ako pokracujete s planovanim?
@bozenkad27 som rada, že sa máš dobre 😉 pekne Ti pribúdajú týždne a keď prejde prvý trimester pôjde Ti to ešte rýchlejšie, hlavne, že je všetko OK 😉
neboj aj taký týždeň bude, ani sa nenazdáš. Držím palčeky, aby všetko dopadlo na sone dobre. Ja som od KET v Heliku nebola, ale nedostala som menzes , tak ma to neminie. Chceli sme si dať od všetkého pauzu tak do leta, ale ako vidím tak mi to nevyšlo. V júli asi pôjdeme podpísať druhú žiadosť na IVF a v septembry by sme chceli mať odber, ale uvidíme a dúfam, že budem mať viac vajíčok ako naposledy. Drž sa ahoj 😀
Ahojte..môžem sa k Vám pridať? začali sme chodiť do Martina do Heliosu....najprv začneme stimulovať a potom inseminácia
@olivia31 ahoj olivia, no zaciname aj mi .dnes sme boli na pohovore s koordinatorkou. takze od 19maja papam Proveru a zaciatkom juna by som mala zacat so stimulaciou pred odberom vajicok.No ani neviem ako a som sa ocitla v tomto kolotoci, a chcela by som sa aj tesit ale sa bojim.A ty kedy zacinas s pripravnou fazou?
@waw Tak Vám veľmi držím palčeky....my už jedno máme volá sa Martinko má 4 roky cesta k nemu bola dlhá a ked sme konečne rpišli do Martina že ideme nato poslali nás domov že už netreba príroda to vyriešila
Lenže teraz sa nám moc zníčili šance kedže u mm je veľmi zlý tvar potvoriek
@ludkaol , zly tvar mame aj mi to je najvacssi problem 99 patologicka morfologia najma hlavicky, ja som pravdepodobne v poriadku.Takze nam davaju velke sance asi 95 % na babatko cestou icsi .Ak by sme sa vsak pokusali prirodzene tak by mozno motyka vystrelila, ale ktovie kedy. My sme uz smutni a chyba nam v manzelstve dietatko.Dufam ze sa nam to podari a nezostaneme sami.Yaciname tazku a narocnu cestu.......
drzim vam palce dievcata. Ja som si tym uz presla a v pondelok mi vlozili embryjko. Zatial som v poriadku (tuk,tuk,tuk.) Uvidime co nam povedia o tyzden.
@olusam fajn ty si o dva tyzdne predomnou tak si drzime palce, budes mi opisovat ako sa citis a ako na teba posobia tie hormony, vraj by sme mali byt euforicke, podla doktora 😀 no neviem nevie mne sa to akosi nechce verit? A pichas si sa sama injekcie alebo ti ich bude pichat partner?Ja si ich urcite nebudem pichat sama.Bude to musiet zvladnut manzel.
Ahojte žienky,
trošku som k vám zablúdila, keďže aj my sme sa rozhodli pre 2.IVF prednedávnom (trvalo mi rok a pol, kým som presvedčila manžela 🙄 ). žiadosť máme už schválenú, bud. týždeň mám pohovor s koordinátorkou, ale chcem ísť až koncom leta. Takže o pár mesiacov sa k vám pripojím. Vyhliadky nie sú ružové, ale skúsime radšej teraz, ako by sme si mali neskôr, keď už to vôbec nepôjde, vyčítať, že sme mohli a nechali si to utiecť.
Prajem vám veľa sily bojovať a veriť, že "nie je" sa mení na "bude".
ahojte holky heliosky🙂 čo je na tom pravdy, že v heliku vraj majú dalších dvoch nových doktorov? viete o tom niečo? máte už s nimi skúsenosti? lebo sa tam zrejme chystám, ale nie je mi po vôli, aby sa mi tam venoval nejaký "nováčik" 😒 , ktorý sa v podstate učí,(ked za to všetko platím také prachy, tak očakávam aj určitú úroveň)
ahojte, prvykrat sme boli v Heliose 4.5. a čakame na schvalenie IVF - som strasne netrpezliva, kolko priblizne trva schvalenie vo všeobecnej zdr.poistovni?
@kostickabonnie Ahoj nám to v poisťovni trvala 4 týždne ale z Heliosu sa ozvali až po 7 týždňoch ...záleží kedy to poisťovňa pošle do Heliosu ...posielajú aj 40 žiadostí naraz tak to trvá dlhšie. 🙂
Ahojte baby, my ideme s priatelom 18 prvy x, so m strasne zvedava co nam povedie, tie vysledkzy budeme mat hned? Myslim hlavne sperm.?
Ahojte.Píšem prvý krát ale nedá mi aby som nereagovala.Ja som bola tiež v Heliose a teraz som vdaka užasným ludom tou najštastnejšou mamou 3mesačného chlapčeka.
@olivia31 😕 😕 pôvodne som bola nastavená až na august, aby detičky boli májové 😎 ale keď ja by som chcela hneeeed 😉
@miska32 Ahoj ja ti k tejto otázke až tak neviem dať sto percentnú odpoveď, ale keď som tam bola na druhom stretku s Krajkovičom bol tam aj druhý lekár a neviem kto to bol obidvaja boli pri tej konzultácii aj sa mi predstavil, ale nepamätám si meno a určite ani ja nebudem nič riešiť s iným lekárom ako je Krajkovič a Gaťová. 🙂 🙂
@kostickabonnie No zlatko to by sme asi každá čo sa snažíme tak dlho, ale to by sme museli mať Arabelin prsteň a to asi ani jedna nemáme...takže stým ti nepomôže asi nikto ...... 😉
@waw Ahoj, zatial funguje vsetko normalne, hormony este sa nejak neprejavuju.. 😀 zajtra koncim s Proverou, takze pichacky budu v plnom prude.Mam pri sebe moju sestricku - manzela, s radostou to prenecham jemu. 🙂 Akurat neviem kedy mam ocakavat mrchu, nakolko mi chodi pravidelne a na rozpise mam 30-32 den.

@bozenkad27 ahoj ale ti tie týždne ubiehajú 😀 ako sa máš?