Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
martinatavodova Ahoj ty si sa pýtala na výsledky či ich budeš hneď vedieť ? Ak chodíš do Heliosu tak my sme sa výsledky spermiogramu a krvi dozvedeli na druhom stretnutí o dva týždne.
@ludkaol Podľa to ho čo píšeš vás čaká IVF teda umelé oplodnenie a pomocou ICSI oplodnia tvoje vajíčka ...protokol to znamená aké lieky a ako berieš tie injekcie ako dlho od koľkého dňa cyklu to všetko berieš / si picháš/ to ti mala dať koordinátorka ak si bola už na pohovore s ňou.
@ludkaol Ok to znamená že ti vložia manželove spermie ...to je preto že sú možno pomalšie alebo nemá až tak dobrý spermiogram ......skrátia im cesto do tvojej maternice. To som aj aj bola, ale tam sa zázrak neudial tam je len o 10 percen väčšia šanca ako pri pohlavnom styku ..ja som tak isto brala Glostil. to je na stimuláciu vaječníkou aby ti vyprodukovali viac vajíčok. Tak tam nieje žiadny protokol.
@2609 my sme boli o 11stej, ale prepáč, pomýlila som si dátum, boli sme 3.5. 🙂 vo štvrtok...ako ste ďaleko, myslím s liečbou, diagnózou atď?
@kostickabonnie ahoj no my uz mame za sebou prve iui a cakame co bude ak nie tehu tak pojdeme na dalsie isli sme do centra lebo muz mal zly spermiogram alez mojej strany osm v poriadku 🙂
@olivia31 ahoj dakujem pekne za odpoved, vobec ma na to neupozornilo tak som to nasla az dnes:(
ideme tam v piatok prvý krát, fuuha to tam budeme tak casto chodit:( no to teda nie je ani lacna zalezitost....som myslela ze to vysetria hned ten spermiogram
@martinatavodova Ahoj no to teda nieje lacná záležitosť je to dosť aj na peňaženku a tak isto na čas budeš chodiť na sono a na krv a tak isto budú tvojmu partnerovi robiť znovu spermiogram nie je to len jedno vyšetrenie opakuje sa to viackrát . Treba pevné nervy a dobrého šéfa v práci ktorí ti to umožní tak často vymeškávať s práce. Držím palce ak budeš potrebovať poradiť rada pomôžem ak budem vedieť. 🙂 😉

je tu nejaka dobra dusa ktora mi odpovie ?🙂 prosííím