icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

martinatavodova
12. máj 2012

je tu nejaka dobra dusa ktora mi odpovie ?🙂 prosííím

olivia31
12. máj 2012

@martinatavodova No pýtaj sa a dostaneš odpoveď rada poradím ak budem vedieť 🙂

olivia31
12. máj 2012

martinatavodova Ahoj ty si sa pýtala na výsledky či ich budeš hneď vedieť ? Ak chodíš do Heliosu tak my sme sa výsledky spermiogramu a krvi dozvedeli na druhom stretnutí o dva týždne.

tessy2121
12. máj 2012

@moncibubu dakujem

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 Môže byť bola to ceľmi milá dr,všetk nám podrobne vysvetlila nikam sa neponáhlala,a zodpovedala mi všetky otázky tak že som všetko porozumela...mi síce patríme ku Krajkovičovi,ale v ten den bol na operačke a my sme nechceli čakať na další termín

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Moja známe pri nej bola celé IVF a bola strašne spokojná aj sa im to podarilo na prví krát .

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 My ideme prvý krát na isci tak som zvedavá či sa nám niečo podarí

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Moja známa pri nej bola celé IVF a bola strašne spokojná aj sa im to podarilo na prví krát .

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Jasné, že sa podarí musíš veriť ..icsi máme aj my odporučené od lekára budeme si držať palce. Kedy začínate?

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 čakam na menšt. teraz a zatial si budem pichať flexiparin..nasledujucu menštr. to bude v juni ideme na to 😵

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Tak to sme na tom rovnako aj aj čakám na men. a tiež nám vklad vychádza na jún tak to budeme asi tak približne rovnako. Aký máš protokol?

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 ja som užpozerala o tom že píšete protokol..čo to znamená?

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 ALe myslím že sa pýtaš čo budem brať..tak mám len kys.listovu,tie injekcie a clostybelgyt....ale mm má toho viac aj ked len vitamíny

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Podľa to ho čo píšeš vás čaká IVF teda umelé oplodnenie a pomocou ICSI oplodnia tvoje vajíčka ...protokol to znamená aké lieky a ako berieš tie injekcie ako dlho od koľkého dňa cyklu to všetko berieš / si picháš/ to ti mala dať koordinátorka ak si bola už na pohovore s ňou.

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 Tak som zme napísala...nejdeme na IVF čaká nas inseminácia

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Ok to znamená že ti vložia manželove spermie ...to je preto že sú možno pomalšie alebo nemá až tak dobrý spermiogram ......skrátia im cesto do tvojej maternice. To som aj aj bola, ale tam sa zázrak neudial tam je len o 10 percen väčšia šanca ako pri pohlavnom styku ..ja som tak isto brala Glostil. to je na stimuláciu vaječníkou aby ti vyprodukovali viac vajíčok. Tak tam nieje žiadny protokol.

ludkaol
13. máj 2012

@olivia31 a kolko ste platili za insemináciu?..má vobec zmysel na to isť? 😒

olivia31
13. máj 2012

@ludkaol Všetko má zmysel ak to môže pomôcť my sme boli na Sliači na IUI a platili sme 100 eur tak isto to stojí aj v Martine v Heliose. Určite to skúste možno sa podarí je veľa parou ktorím to pomocou IUI vyšlo aj na prví krát. 🙂

helenka12
13. máj 2012

ahojte baby ako sa dari 🙂

2609
13. máj 2012

@kostickabonnie ahoj aj ja som bola 4.5 v MT o ktorej si bola?ja 9.30

kostickabonnie
13. máj 2012

@2609 my sme boli o 11stej, ale prepáč, pomýlila som si dátum, boli sme 3.5. 🙂 vo štvrtok...ako ste ďaleko, myslím s liečbou, diagnózou atď?

2609
13. máj 2012

@kostickabonnie ahoj no my uz mame za sebou prve iui a cakame co bude ak nie tehu tak pojdeme na dalsie isli sme do centra lebo muz mal zly spermiogram alez mojej strany osm v poriadku 🙂

martinatavodova
13. máj 2012

@olivia31 ahoj dakujem pekne za odpoved, vobec ma na to neupozornilo tak som to nasla az dnes:(
ideme tam v piatok prvý krát, fuuha to tam budeme tak casto chodit:( no to teda nie je ani lacna zalezitost....som myslela ze to vysetria hned ten spermiogram

tessy2121
14. máj 2012

@moncibubu dakujem pekne,vcera som si robila test a boli tam //. Druha sice slabsia,no bola tam. Zajtraa si urobim dalsi test,isto uz budu obe rovnake.

moncibubu
14. máj 2012

@tessy2121 no to ti gratulujem, takn to sme dve,aj ja som si nasla dve, ale radujem sa potichucky

waw
14. máj 2012

@tessy2121 tak sa drzkaj aby bol aj ten nasledujuci poyitzvny a bolo vsetko v poriadku a mohli ste sa tesit. Drzim palce a priebezne sa s nami podel o pocity. 🙂 🙂

olivia31
14. máj 2012

@martinatavodova Ahoj no to teda nieje lacná záležitosť je to dosť aj na peňaženku a tak isto na čas budeš chodiť na sono a na krv a tak isto budú tvojmu partnerovi robiť znovu spermiogram nie je to len jedno vyšetrenie opakuje sa to viackrát . Treba pevné nervy a dobrého šéfa v práci ktorí ti to umožní tak často vymeškávať s práce. Držím palce ak budeš potrebovať poradiť rada pomôžem ak budem vedieť. 🙂 😉

tessy2121
14. máj 2012

@moncibubu ty si bola tiez na umelom?

tessy2121
15. máj 2012
tessy2121
15. máj 2012

Verime si !!! 🙂