Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@olivia31 ahoj, tak sa opat ozyvam. Uz mam druhy den stimulky za sebou a som na pn. Pytala som sa aj ja na rady a aj gynekologicka mi odporucila - takze užívam Ladee Vita
http://www.lejdy.sk/pre-tehotne/ladee-vita.php
potom pijem alchemilku a snažím sa aj pit mliecne vyrobky. Myslim si že každa by ti poradila niečo iné, takže je to individuálne.
P.S. Inak, je to všetko ok 😉
@olivia31 ahoj ja som užívala tu kyselinu listovu celé dva roky čo sme sa pokušali o babetko a stále ju beriem,a ked mi potvrdia tehotenstvo tak asi začnem uživat kyselinu listovu calibrum,vraj je lepšie neviem či je,ale skusim.a o tích čajoch ti poradit neviem lebo ja ich nemám ráda tak ich nepijem len žihlavový lebo je detoxikačný a čitala som,že není škodlivý narozdiel od niektorích iních bylinkovích čajoch.
@evka1704 ahoj my s manželom sme tam išli na doporučenie od mojej ženskej,ktorá mi dala kontakt,aby som sa tám objednála,ale možeš sa objednát aj bez doporučenie,oni sa ta opytaju ku komu chceš ist.Doporučujem Gatovu my sme chodili k nej alebo Krajkoviča,ktorého si tiež chvalia a ja som mala tiež z neho dobrý pocit.Je tam ešte jedná doktorka,ale ta tam není dlho takže neviem aká je,bola som u nej len dva krát a bola fajn,ale rozhodni sa sama.
@evka1704 ohladom toho platenia je to rozné,spermiogram je 17,- branie krvi 1,50 apotom su už vyšie sumy za injekcie,lieky a nakoniec odber vajíčok,kultivacia a konečný transfer a potom ešte zamrazenie embryi,ale to vám oni daju ceník,aby ste sa vedeli orientovat ked pojdete na pohovor ku koordinátorke.No rátaj,že je to cca 1000-1200,- eur,ale je to rozné.
@ivka1404 no ja som postupne behala po specialnych dr a zistili mi ze mam vrodenu trombofiliu,pravidelne nedozrievanie folikov a pri brani clostyllu som zostala tehu mimomaternicovo tak mi odstranili jeden vajcovod,teraz mi moj gyn robil laparku a zistil ze ten druhy vajcovod mam nepriechodny a tak teraz 3 mesiace mam pauzu potom mi urobi priechodnost a ak znova nebude priechodny tak musim ist do centra na IVF lebo in moznost uz nie je.....a ako je to s platenim? ci prve hradi poistovna??? ach nech Pan Boh da aby vam to vyslo a nech to vsetko dobre dopadne!!!!
@evka1704 však ved možno nebudeš musiet všetko postupit čo som postupila ja alebo ostatné.Ty pojdeš na prvu konzultaciu a sama sa rozhodneš ako budeš postupovat.My sme tam tiež boli prvý krát minuli rok v máji,aby sme zistili aké su náše možnosti a rozhodli sme sa,že to ešte necháme na prírodu,ale celé mesiace okrem sklamania nebolo nič a tak sme sa do centra v januari vratili a necháli to na medicine a dufam,že ked 4.juna pojdem na ultrazvuk tak budem odchádzat s užasním pocitom,že budem konečné po tolkích neuspechoch mamina.
@ivka1404 Bublinka je krásne meno pre malého drobčeka, ja som to malinké stvorenie volala bambulka a môjho muža tiež tatinko, čo sa mu strašne páčilo. No a ten pocit že ti je ťažko od žalúdka som mala aj ja, ale asi tak od piateho dňa po vložení. Mala som pocit, ako by som mala v žalúdku kameň a práve vďaka tomuto poctu som si bola istá, že sa to podarilo. Tak držím palce bublinke, aby sa pevne usalašila 😉
ahojte tiez chodime s manzelom do Heliosu manzel ma zly spermiogram uziva TRIBULUS ale vôbec mu nepomohol odporucaju nam uz len umel oplod 1 dieta mame nepoznate nieco na zlepsenie spermiog umel oplod mam aj strach a aj financne je to narocne vypocitali nam to na800eur len lieky a na1 krat to nemusi vyst mate niektora skusenosti dik za info
vika2012
@adka_pajerska ahooj!!!co mas nove???? aj chodis do heliku??v akom ste stadiu???
ahoj katika125 dakujem za povzbudenie mi chodime do Heliosu od augusta je tam super kolektiv chodime ku dr Krajkovicovi super clovek prostredie vyborne vsetko je tam super len ked nam oznamil ze len IVF tak prislo sklamanie co je prosim ta ICSIDIK
@vika2012 ahoj moj muž tiež užival ten tribulus,ale je slabý podla mna je len na udržanie dobrích vysledkoch on ich užival pred odberom spermii na IVF aj spolu s vitaminom E.Moj muž mal tiež velmi zly spermiogram a skusil všetko možné,ale potom sme natrafili na Profertil,a ten urobil zazraky pretože obsahuje všetko čo muž potrebuje na plodnost po ich užívani sa mu zvyšil počet a rychlost.Ale musí brat dve tabletky denne,jedno balenie je na mesiac a stoji 45-50 eur a musí sa užívat tri mesiace.Moj muž ich užival len jednu denne,ale to my sme už boli na 50% rozhodnutí ich na umelé oplodnenie takže neviem akoby nám to dopadlo keby ich bral tak ako sa to doporuča,ale my sme už dlhšie čakat nechceli a tak sme to už dalej neriešili,ale vdaka tomu sa mu aspon zlepšili vysledky a mohli pracovat s jeho spermiami takže doporučujem tie vítaminy a doporučila nám ich aj moja gyne. a aj urolog a v heliose,má dobre vysledky tak sa o nom informuj v lekárni.
@cmelica fodila som do centra pre planovane rodicovstvo a tam mi povedali,ze je aj take vysetrenie,co musime mat PS presne v den vrcholu ovulacie a potom robia vysetrenie ako sa spravaju spermie v mojom ovulacnom hliene.neviem ako sa to vysetrenie vola,ale zistia z toho aj spermiogram.

ako ste sa dostali do toho Martina?ja uz mam za sebou laparoskopiu a muz aj spermiogram a stale nic.zaoberam sa aj Billingsovou metodou.jedno dieta uz mame,no chceli sme hned po sebe,uz sa snazime 3 roky a nic.vdaka