Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
aj ja dakujem, este niesom objednana, asi to skusim tak za mesiac, lebo manzel sa akurat zamestnal a asi by nebolo dobre keby hned potreboval volno... a ked pises ze ides v sobotu, oni ordinuju aj v sobotu? to by bolo fajn inak, lebo vtedy mame vacsinou volno..a ty si z Martina, alebo to mas tiez dalej
@tinkiz To že začínam v sobotu znamená, že začnem brať lieky/2.6/ a o týždeň / 9.6/ si začnem pichať decapeptyl a potom dostanem menštruáciu a až potom pôjdem na sono do Martina......ale viem, že keď je to potrebné dá sa tam objednať aj na sobotu. Keď tam zavoláš môžeš sa tam opýtať ako to funguje cez víkend. 🙂 No a čo sa tíka toho dochádzania tak je to dosť náročné hlavne načas. 🙂
aha jasne chapem, hej to dochadzanie bude urcite narocne, my sme z Trencina, ale tak hadam sa to bude dat prisposobit...
jasne 🙂 no aj ja to mam asi 2 hodinky, takze asi narovnako, mozno sa tam aj stretneme 🙂
asi mam, ale pocula som ze to tam nieje az tak dobre a ze tam jednaju s ludmi jak s tovarom, proste nie su ludsky a to ja urcite potrebujem..bola som aj tu v Trencine,ale ten doktor sa mi zdal strasne odmerany, aj som sa bala nieco spytat, tak som tam uz dalsi raz ani nesla... myslim ze mily pristup by tu mal byt, je to dost citlive, hlavne pre nas zeny
@tinkiz No ja osobne som sa taktiež rozhodovala medzi Martinom a BA. Bola som za známou a tá mi o BA povedala to isté čo píšeš. Ale zasa druhá kočka ktorá riešila IVF bola v BA v Gynfive a bola spokojná aj sa im za darilo a má dvoj ročného chlapčeka. Ona už pobehala veľa, ale len v BA mala 40 rokou keď sa im to podarilo. A to že si nemala dobrí pocit čo sa tíka lekára tak to je dosť blbé......je dôležité aby si sa cítila dobre a aby si dostala odpovede na svoje otázky. Myslím že v Martine budeš spokojná sú tam naozaj všetci veľmi fajn. 🙂
tak to som rada a je super ze su tam aj lekarky, lebo ja len k lekarke, mala som lekara gynekologa a vobec som nebola spokojna, rozhodla som sa zmenit na lekarku a je velmi mila, snazi sa problem riesit, ale zda sa ze uz to nue je v jej rukach, musime postupit dalej a to do Martina do Heliosu, ja tiez dufam ze sa uz coskoro budeme traja 🙂
@tinkiz ahoj!!zbezne som si precitala tvoje prispevky a mozem sa opytat na genetike ste neboli??? mna dr hned odporucal na genetiku aby sa vylucilo to,ze sa k sebe nehodime,alebo nejaky iny problem... a v heliku nam uz len dorobili HP + vysetrenie ci nevytvaram protilatky voci spermiam a samozrejme spermiogram...
drzim mooc palce !
dakujem za info, urcite to poviem mojej lekarke, aby nas poslala na toto vysetrenie ... 🙂
vidis co sa tu ja nedozviem, ja neviem, ale asi tu nebudu az taki dobri lekari, aj toto vysetrenie som este nikdy nepodstupila, len ja mam krv vybornu, tak neviem, ale zrejme sa tam robia ine vysetrenia
aha jasne, no tak asi budem musiet aj toto este podstupit predtym, ja neviem preco taketo zakladne veci, nepovedia lekari hned
nie neberiem nic aj by som mala, vsak ..len neviem co take, aby som nieco nepokazila

@olivia31 ahoj, dakujem 🙂 taketo slova urcite pozbudia.. a ty si ako natom ak smiem vediet