icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tinkiz
27. máj 2012

@olivia31 ahoj, dakujem 🙂 taketo slova urcite pozbudia.. a ty si ako natom ak smiem vediet

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Ja začínam zo stimulkou budúci týždeň sobotu. Čaká nás IVF........ taktiež sa snažíme 5 a pol roka myslela som že sa stane zázrak ale opak je pravdou . Chodím k MUDr. Krajkovičovi je veľmi milý.

tinkiz
27. máj 2012

tak velmi drzim palce, aby vsetko vyslo ako si prajete s manzelom 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Ďakujem aj aj vám dúfam, že budeš spokojná z Heliosom už si aj objednaná?

tinkiz
27. máj 2012

aj ja dakujem, este niesom objednana, asi to skusim tak za mesiac, lebo manzel sa akurat zamestnal a asi by nebolo dobre keby hned potreboval volno... a ked pises ze ides v sobotu, oni ordinuju aj v sobotu? to by bolo fajn inak, lebo vtedy mame vacsinou volno..a ty si z Martina, alebo to mas tiez dalej

olivia31
27. máj 2012

@olivia31 Čítala som, že to máš ďaleko do Martina........... ja to mám 2 hodiny autom takže aj ja to nemám jednoduché. 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz To že začínam v sobotu znamená, že začnem brať lieky/2.6/ a o týždeň / 9.6/ si začnem pichať decapeptyl a potom dostanem menštruáciu a až potom pôjdem na sono do Martina......ale viem, že keď je to potrebné dá sa tam objednať aj na sobotu. Keď tam zavoláš môžeš sa tam opýtať ako to funguje cez víkend. 🙂 No a čo sa tíka toho dochádzania tak je to dosť náročné hlavne načas. 🙂

tinkiz
27. máj 2012

aha jasne chapem, hej to dochadzanie bude urcite narocne, my sme z Trencina, ale tak hadam sa to bude dat prisposobit...

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Tá predchádzajúca správa patrila tebe troška som sa sekla poslalo to mne.

tinkiz
27. máj 2012

jasne 🙂 no aj ja to mam asi 2 hodinky, takze asi narovnako, mozno sa tam aj stretneme 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Jasné všetko sa dá nemáš to bližšie do BA ?

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz No všetko je možné daj potom vedieť kedy pôjdeš . 😉 😉 😉

tinkiz
27. máj 2012

asi mam, ale pocula som ze to tam nieje az tak dobre a ze tam jednaju s ludmi jak s tovarom, proste nie su ludsky a to ja urcite potrebujem..bola som aj tu v Trencine,ale ten doktor sa mi zdal strasne odmerany, aj som sa bala nieco spytat, tak som tam uz dalsi raz ani nesla... myslim ze mily pristup by tu mal byt, je to dost citlive, hlavne pre nas zeny

tinkiz
27. máj 2012

@olivia31 jasne dam, ale pocitam, ze mozno koncom juna, zaciatkom jula 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz No ja osobne som sa taktiež rozhodovala medzi Martinom a BA. Bola som za známou a tá mi o BA povedala to isté čo píšeš. Ale zasa druhá kočka ktorá riešila IVF bola v BA v Gynfive a bola spokojná aj sa im za darilo a má dvoj ročného chlapčeka. Ona už pobehala veľa, ale len v BA mala 40 rokou keď sa im to podarilo. A to že si nemala dobrí pocit čo sa tíka lekára tak to je dosť blbé......je dôležité aby si sa cítila dobre a aby si dostala odpovede na svoje otázky. Myslím že v Martine budeš spokojná sú tam naozaj všetci veľmi fajn. 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Mne vychádza odber vajíčok na koniec júna a na začiatok júla vklad ...takže je možné že sa tam aj stretneme. 😀

tinkiz
27. máj 2012

tak to som rada a je super ze su tam aj lekarky, lebo ja len k lekarke, mala som lekara gynekologa a vobec som nebola spokojna, rozhodla som sa zmenit na lekarku a je velmi mila, snazi sa problem riesit, ale zda sa ze uz to nue je v jej rukach, musime postupit dalej a to do Martina do Heliosu, ja tiez dufam ze sa uz coskoro budeme traja 🙂

olivia31
27. máj 2012

@tinkiz Odpíšem ti cez Ip. 🙂

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz ahoj!!zbezne som si precitala tvoje prispevky a mozem sa opytat na genetike ste neboli??? mna dr hned odporucal na genetiku aby sa vylucilo to,ze sa k sebe nehodime,alebo nejaky iny problem... a v heliku nam uz len dorobili HP + vysetrenie ci nevytvaram protilatky voci spermiam a samozrejme spermiogram...
drzim mooc palce !

tinkiz
27. máj 2012

@cmelica ahoj...nie veru neboli a ani mi nikto nenavrhol, inak napadla ma aj tato moznost, ale dufam ze sa myslim...to by ma tam mala poslat moja lekarka? tiez sa robi toto vysetrenie z krvi? dakujem

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz hej robi sa to z krvi...mozete sa objednat aj samy..nas odporucil moj lekar...ale vraj to vedia urobit aj v Heliose... my sme boli v TN na genetike 🙂

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz a stitnu zlazu mas v poriadku???

tinkiz
27. máj 2012

dakujem za info, urcite to poviem mojej lekarke, aby nas poslala na toto vysetrenie ... 🙂

tinkiz
27. máj 2012

vidis co sa tu ja nedozviem, ja neviem, ale asi tu nebudu az taki dobri lekari, aj toto vysetrenie som este nikdy nepodstupila, len ja mam krv vybornu, tak neviem, ale zrejme sa tam robia ine vysetrenia

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz nie je za co...len my sme tymto vsetkym presli nez nam dr odporucil helios 🙂 mm robil spermiogram,ja som bola na laparke,genetika,stitna zlaza .... a uz co potrebovali v heliose si oni urobili 🙂

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz veru nieje to bezne vysetrenie bo na vysledky sa caka mesiac,niekedy aj dlhsie... a co sa tyka stitky tak mi zistili chronicky zapal,cize uz som mala brat lieky davno.. 😒 😒

tinkiz
27. máj 2012

aha jasne, no tak asi budem musiet aj toto este podstupit predtym, ja neviem preco taketo zakladne veci, nepovedia lekari hned

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz ja som tiez chodila k lekarovi,ktory ma dopoval clostilom,planovany pohlavny styk,folikulometria,ale takyto zaklad my neurobil...sice som bola aj u neho na laparke...
nie je lekar ako lekar 🙂 aj beries nejake vitaminy???

tinkiz
27. máj 2012

nie neberiem nic aj by som mala, vsak ..len neviem co take, aby som nieco nepokazila

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz super je kyselina listova alebo femibion...ja som uzivala aj ecko spolu s mm 🙂 🙂 vy potom ani neviete v com by mohol byt u vas problem,ci??