Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@cmelica joj tak prepac, no co narobis, bude jest zdravo 😀
Vcera som sa vratila zo skoly v prirode. Vyslo nam pocasie, deti boli super a su plne zazitkov. Zatial nepodnikame nic, Po 36 dnoch ma prisla navstivit mrcha. papiere na adopciu su doma ale este nevypisane. Rozmyslam, ze sa pokusim znova davat si zabaly.
@cmelica keby bolo iba na mne ja by som isla do dalsieho kola aj hned a aj by som bola schopna ist do stimulacie.MM uz nie je taky rozhodny, uz sa trosku kruti. A hovori, ze to potom zle znasam, ked sa to nezadari. Coz zase ma pravdu. Tie prve injekcie ale este stale mam odlozene v chladnicke, keby sa mi ho podarilo nahovorit. Treba vsak nejake peniazky. Sme zapisaní na to darcovske embryo.Ale ta suma ☹ Neviem ci v iscare to nie je lacnejsie.
@izzie27 to si vzdy zacala krvacat???jedna kocka akurat pisala,ze strasne krvacala z utrosu tak jej ho jej dr vysadil a brala len duphaston... a keby ste si dali urobit genetiku embriyok??jedna kocka ta tiez vzdy po prirodzenom tehu potratila a po IVF kde jej urobili tu genetiku cakala dievcatko...sa mi zda ze z 8 embrijok boli dobre len 3...
@cmelica embryologicka vidi skor problem v mojich vajickach. ele vsak vkladali mi tentokrat dvojkove a udrzalo sa teda dlhsie ako to jednotkove. Tak neviem, v com je problem. Nebola som na konzultacii po neuspechu. Iba som zavolal, vysledok kontrolnej krvi a opytala som sa co bude dalej, ale prave mala dr. konzultaciu a povedala ze zavola, ale viem ze maju vela roboty..... No na som cenníku je suma 1600 a aco som pozerala iscare 700 ale neviem ci je to stary alebo novy cenník,ani kolko sa caka
@cmelica no pri prvom som sa nedostala ani k transferu, pri druhom mi z 13 vajícok tranferovali len 1 a teraz zo 4 taktiež iba 1 embryo. my sme nikdy nemali co dat zamrazit. Pri druhom som nemala ani // a prisla mrcha. teraz som na 10.den mala za par sekund krasne // . na 14.den som mala pozitivnu krv ale na 16.den uz hodnota sla dolu. ☹
@olivia31 ano to ti daju hned po transfere je to užasný pocit,ked vidiš malinku bodku a vieš,že je to tvoja bublinka.A citim sa v pohode,ale niekedy mi býva zlé od žaludku a často chodím cikát,takže teraz sledujem všetky zmeny na sebe a už zistujem na internete či su to tehotenské zmeny. 🙂 A ešte nemám odvahu si urobit test trochu mám obavy,takže to asi nechám tak a nech mi to potvrdia v heliose,ked som vydržala čakát dva roky pár dni hore dole už niejako vydržím,i ked moj muž by bol najradčšej už včera vedel či by test ukázal //. 😉

no veru nevieme ☹ a tie vitaminy su volne dostupne?