icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tinkiz
27. máj 2012

no veru nevieme ☹ a tie vitaminy su volne dostupne?

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz jasne ... vo femibione je uz uplne vsetko 🙂 inac ak ti mozem povedat tak kocky odporucaju si po sexiku lahnut hned na brusko 🙂 🙂 pomaha to !! takto poznam 3 co im to vyslo a isto ich je aj viac 🙂 a to boli rozhodnute ist tiez na IUI 😵 skuste

izzie27
27. máj 2012

@cmelica ahoj, ako ti tyzdne pekne naskakuju. ako sa citis? dufam ze malicka poslucha a nerobi mamicke uz starosti.

izzie27
27. máj 2012

@olivia31 ahoj, precitala som si tvoju otazku. mna sa tiez doktorka pytala, ci by som chcela aj fotecku. samozrejme ze som chcela. 🙂

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 ahooj!Dakujem, citim sa dobre 🙂 akurat sa drobec dovrtel ,asi sa mu nepaci cokolada 🙂 🙂 bude to chlapec 😀 a ty ako???

izzie27
27. máj 2012

@cmelica joj tak prepac, no co narobis, bude jest zdravo 😀
Vcera som sa vratila zo skoly v prirode. Vyslo nam pocasie, deti boli super a su plne zazitkov. Zatial nepodnikame nic, Po 36 dnoch ma prisla navstivit mrcha. papiere na adopciu su doma ale este nevypisane. Rozmyslam, ze sa pokusim znova davat si zabaly.

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 😀 😀 v pohodicke 🙂 to by bolo super keby to tak je 🙂 a ty co nove??? aj este chodite do heliku???

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 az teraz mi ukazalo celu spravu 🙂 tak si si bola oddachnut v skole v prirode? jee tak ste sa rozhodli pre adopciu??super!! 😵 😵 aj si bola este u bylinkarky??? budem mooooc drzat palce!!!!!!!!!

izzie27
27. máj 2012

@cmelica keby bolo iba na mne ja by som isla do dalsieho kola aj hned a aj by som bola schopna ist do stimulacie.MM uz nie je taky rozhodny, uz sa trosku kruti. A hovori, ze to potom zle znasam, ked sa to nezadari. Coz zase ma pravdu. Tie prve injekcie ale este stale mam odlozene v chladnicke, keby sa mi ho podarilo nahovorit. Treba vsak nejake peniazky. Sme zapisaní na to darcovske embryo.Ale ta suma ☹ Neviem ci v iscare to nie je lacnejsie.

tinkiz
27. máj 2012

@cmelica to ozaj, no ja som hned potom zdvihla hore nohy a chvilku som tak ostala, ale skusim si aj lahnut na brucho 🙂 diki za rady

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 jasne ,my sme v tomto trosku ine ako chlapi...dokazeme sa otriast a bojovat dalej 🙂 tak ste sa dali aj na podpisanie ziadosti na darcovske embryo??? a to bola chyba v embryjkach??? no veru ta sume je zavratna...

izzie27
27. máj 2012

@cmelica nie nebola, ale chcela by som ist, cez prazdniny. a pokusim sa opytat, ze ak by som sla cez moje dalsie IVF alebo darcovske, ci mam hned potom prist a aby nieco so mnou urobila, aby som zase nezacala krvacat-

cmelica
27. máj 2012

@tinkiz no prave v tom ,ze je ten figel 🙂 kazdy hned nohy hore a aha pomaha si lahnut na brusko 🙂 nie je za co, hlavne aby to vyslo 🙂 🙂 🙂

izzie27
27. máj 2012

@tinkiz ahoj a pocula som ze vraj mnohým pomohla aj prstíkova metoda 🙂 , citala som to na fore,

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 to si vzdy zacala krvacat???jedna kocka akurat pisala,ze strasne krvacala z utrosu tak jej ho jej dr vysadil a brala len duphaston... a keby ste si dali urobit genetiku embriyok??jedna kocka ta tiez vzdy po prirodzenom tehu potratila a po IVF kde jej urobili tu genetiku cakala dievcatko...sa mi zda ze z 8 embrijok boli dobre len 3...

tinkiz
27. máj 2012

@cmelica dakujem pekne, urcite dam vediet 🙂

tinkiz
27. máj 2012

@izzie27 hmmm zaujimave, ale asi treba skusim vsetko 😀

izzie27
27. máj 2012

@cmelica embryologicka vidi skor problem v mojich vajickach. ele vsak vkladali mi tentokrat dvojkove a udrzalo sa teda dlhsie ako to jednotkove. Tak neviem, v com je problem. Nebola som na konzultacii po neuspechu. Iba som zavolal, vysledok kontrolnej krvi a opytala som sa co bude dalej, ale prave mala dr. konzultaciu a povedala ze zavola, ale viem ze maju vela roboty..... No na som cenníku je suma 1600 a aco som pozerala iscare 700 ale neviem ci je to stary alebo novy cenník,ani kolko sa caka

izzie27
27. máj 2012

@tinkiz a ked som bola na transfere embryi, tak mi jedna kocka poradila, ze vraj na okno sa dava kocka cukru, aby priletel bocian. 🙂

tinkiz
27. máj 2012

@izzie27 🙂

izzie27
27. máj 2012

@cmelica no pri prvom som sa nedostala ani k transferu, pri druhom mi z 13 vajícok tranferovali len 1 a teraz zo 4 taktiež iba 1 embryo. my sme nikdy nemali co dat zamrazit. Pri druhom som nemala ani // a prisla mrcha. teraz som na 10.den mala za par sekund krasne // . na 14.den som mala pozitivnu krv ale na 16.den uz hodnota sla dolu. ☹

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 no to je tada pekny rozdiel v sumach... a kolko si mala teraz na posledy vajok??? a to najskor hladaju vhodneho darcu,ci ako to funguje??

izzie27
27. máj 2012

@cmelica to neviem iba sme podpisali ziadost a vraj cakacia doba je okolo polroka

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ tak to mi je naozaj luto! ale ta nadej tam stale je! bolo to tehu...a sliznica rastla pekne????

izzie27
27. máj 2012

@cmelica sliznica bola dobra, aj pri vklade, aj na ten 14.den. tam sme aj nieco videli i napriek silnemu krvácaniu ale v piatok uz aj sliznica klesla a nic sme nevideli. 🙂

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 ☹ ☹ a len darcovske vajko?

izzie27
27. máj 2012

@cmelica poslala som ti IP

izzie27
27. máj 2012

@cmelica Idem do perín a zajtra do prace, dufam ze deticky budu rozpravat svoje zazitky. Maj sa pekne 🙂

cmelica
27. máj 2012

@izzie27 dobru nocku a pekne snicky 🙂 🙂 drzkaj sa!

ivka1404
28. máj 2012

@olivia31 ano to ti daju hned po transfere je to užasný pocit,ked vidiš malinku bodku a vieš,že je to tvoja bublinka.A citim sa v pohode,ale niekedy mi býva zlé od žaludku a často chodím cikát,takže teraz sledujem všetky zmeny na sebe a už zistujem na internete či su to tehotenské zmeny. 🙂 A ešte nemám odvahu si urobit test trochu mám obavy,takže to asi nechám tak a nech mi to potvrdia v heliose,ked som vydržala čakát dva roky pár dni hore dole už niejako vydržím,i ked moj muž by bol najradčšej už včera vedel či by test ukázal //. 😉