Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@kostickabonnie Nie zlatko ja nikdy nezúrim ani neviem čo to je všetko je v poriadku 😉 ..máš pravdu .......želám ti všetko dobré . To sa ešte uvidí predpoklad je v sobotu..... 😀
@kostickabonnie no to bolo aj u nás mali sme spermiogram od urologa za ktorý sme platili 15,-ale povedali nám,že oni si robia vlastné vyšetrenia kvalitnejšie a tak bolo dalších 17,- preč a po schváleni žiadosti čo bolo necelé tri tyždné ešte kontrolný či sa čosi nezmenilo čiže dalšie peniaze fuč takže tiež som nebola z toho nádčšená ked už vedeli,že tie výsledky sú zlé a k zlepšenie velmi neprišlo ☹ no,ale my s tým nič nesprvaíme len platit a plati a čákat a čákat 😖
@ivka1404 a čo ak tí lekári v poslednej dobe odchádzajú z centier z úplne iného presvedčenia než len snaha otvoriť si vlastnú prax??? čo ak súčasný rastúci dopyt po IVF tlačí na novú politiku centier, s ktorou sa pôvodní lekári nestotožňujú? 😉
@ivka1404
Ivka ahoj, ja som cakala 2 mesiace, a to mi pichli agolutin u svojho gynekologa po 7 tyzdnoch cakania na menzes, ja som po et mala potrat, takze vraj vtedy po 7 tyz. Chodi, preto mi nepichali agolutin skor az po 7 tyz. A myslim, ze este telo malo dost z hormonov, takze kazda zena reaguje inac, ale to moze byt jedno s druhym, myslim, ze nie je dobre sa unahlovat, ja som tiez po tom isla na druhy- a nic, uplne negativne, a teraz si chcem dat pauzu z tych vsetkych hormonov, ale to je na tebe, ako sa citis, a ako to citis🙂 drzim palceky
@kostickabonnie a teba nikdy nenapadlo ze je to vycerpavajuce mat taketo pacientky ako sme my ? ze sme ako kopka nervov a kazdyden mat takychto ludi tiez nie je slast.kazda z nas caka ze to na prvy krat vide a nic ,slzy smutok obvinovanie kto urobil chybu aj ked statisticky je uspesnesti 49 %. a toto kazdy den riesiť? clovek potrebuje zmenu kolektivu ,motivacie,prostredia,.. tak preco hned robit z toho scifi mozno iba si chcela zaloziť svoju ambulanciu a makat na svoje,,bachory,,
a nezabudaj oni ti daju na vyber a ty mozes a nemusis suhlasit. a taktiez mozes si vybrat centrum ci na slovensku alebo v ....
@magica78 ja len uvažujem, prečo odchádzajú...lebo v tomto roku nie je prvá, čo z Heliku odišla. Odchádzajú do iných centier alebo do vlastných ambulancií....neodchádzajú robiť do bane, kde neuvidia uplakane mlade zeny tuziace po dietati....v novom prostredí ich čakajú rovnaké pacientky, možno aj horšie ....A nechapem, ako si myslela tu moznost vyberu...Helios je moje druhe centrum, ktore navstevujem, osobne vysledky z neho este nemam, ale pocet neuspesnych IVF tu na MK v poslednej dobe pribuda viac ako uspesnych 😉

@olivia31 ja viem ze ano ale ty to uz mas za par a uz potom len cakat 🙂