icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

magica78
4. júl 2012

@olivia31 ja viem ze ano ale ty to uz mas za par a uz potom len cakat 🙂

izzie27
4. júl 2012

@dasaa ahoj moja, ako sa citis? pozeram, že ked sa vratim z dovolenky uz budes mat bambulku v naruci. tak dr
zím palce. 🙂
@cmelica a ty sa ako mas? steh drzí? len nech malicky sa este neponáhla 🙂

olivia31
4. júl 2012

@kostickabonnie Nie zlatko ja nikdy nezúrim ani neviem čo to je všetko je v poriadku 😉 ..máš pravdu .......želám ti všetko dobré . To sa ešte uvidí predpoklad je v sobotu..... 😀

olivia31
4. júl 2012

@magica78 No uvidíme čo za správy nám povedia zajtra pevne verím, že sa maličkým bodočkam darí strašne si to želám 😉 🙂 ...chcem..... 😲 😲

magica78
4. júl 2012

@olivia31 jasne ze dobre drzim palce 🙂 ja pojdem az v tom septembri a este mi segra urobila radost že polovicku mi cvakne 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 ahoj no da sa to ale uz ma zacali boliet krize a aj bolesti zacali len malej dohovaram aby este pockala bo piatok idem za svojim porodnikom a treba mi s nim dohodnut co a ako.Kedy ides na dovolenku ?Dakujeme 🙂

ivka1404
4. júl 2012

@kostickabonnie no to bolo aj u nás mali sme spermiogram od urologa za ktorý sme platili 15,-ale povedali nám,že oni si robia vlastné vyšetrenia kvalitnejšie a tak bolo dalších 17,- preč a po schváleni žiadosti čo bolo necelé tri tyždné ešte kontrolný či sa čosi nezmenilo čiže dalšie peniaze fuč takže tiež som nebola z toho nádčšená ked už vedeli,že tie výsledky sú zlé a k zlepšenie velmi neprišlo ☹ no,ale my s tým nič nesprvaíme len platit a plati a čákat a čákat 😖

izzie27
4. júl 2012

@dasaa tak to uz o chvilu bude. mozno uz v piatok ak jej pekne dohovoris. Ale tieto tepla to asi urychlia, co? No my ideme v sobotu rano, uz o druhej musime byt na letisku.

ivka1404
4. júl 2012

@olivia31 no škoda,že odišla ráda 😒 som k nej chodila bola zláta a už nás poznála 😉

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 moja no chcela by som aby este pockala kym sa dohodnem s porodnikom.Juuuuuj tak to ti zavidim budem mysliet na teba ako si uzivas dovolenku. 🙂 🙂 🙂 🙂

izzie27
4. júl 2012

@dasaa dakujem, no asi to moc zabavne nebude, prave sme sa dozvedeli, ze mm zomrela babka.
Neboj sa bambulka pocka ak sa jej pekne prihovaras. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 joooj to mi je luto a predstav si ze aj ja som sa dnes dozvedela od manzela ze nas kamarat dnes zomrel.Mal uraz v praci ☹ ☹ ☹
No snazime sa aj s manzelom jej dohovarat

izzie27
4. júl 2012

@dasaa je mi to luto.
Ved ona je poslusna, a da si povedat od svojich milujucich rodicov 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 a kde sa chystate na dovolenku? uz ste aj zbaleny

izzie27
4. júl 2012

@dasaa ideme do turecka, este som len zacala pozerat, co by sme si zobrali.

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 waaaaw.V turecku mam kamosku co sa vydala.Len si davajte tam pozor 🙂

izzie27
4. júl 2012

@dasaa budeme, hadam sa nic nestane 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 nie nie nestane.Len neze sa vam tam velmi zapaci a zostanete tam nastalo 😀

izzie27
4. júl 2012

@dasaa ajoj, tak to sa nemusis bat, mne sa u nas paci 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 tak to som rada 🙂 🙂 🙂

dasaa
4. júl 2012

@izzie27 moja budem koncit.Neviem ci tu este prides do konca tyzdna.Tak ti prajem prijemnu dovolenku a uzite si to.Potom sa ozvi ked prides budem sa na teba tesit 🙂

izzie27
4. júl 2012

@dasaa ahoj, ty sa pekne drz a aj za mna pohladkaj malinku a a ked pridem hned budem zvedava ako sa vam dari a ako si to zvladla. Prajem vsetko dobre 😉

kostickabonnie
5. júl 2012

@ivka1404 a čo ak tí lekári v poslednej dobe odchádzajú z centier z úplne iného presvedčenia než len snaha otvoriť si vlastnú prax??? čo ak súčasný rastúci dopyt po IVF tlačí na novú politiku centier, s ktorou sa pôvodní lekári nestotožňujú? 😉

boska74
5. júl 2012

@ivka1404
Ivka ahoj, ja som cakala 2 mesiace, a to mi pichli agolutin u svojho gynekologa po 7 tyzdnoch cakania na menzes, ja som po et mala potrat, takze vraj vtedy po 7 tyz. Chodi, preto mi nepichali agolutin skor az po 7 tyz. A myslim, ze este telo malo dost z hormonov, takze kazda zena reaguje inac, ale to moze byt jedno s druhym, myslim, ze nie je dobre sa unahlovat, ja som tiez po tom isla na druhy- a nic, uplne negativne, a teraz si chcem dat pauzu z tych vsetkych hormonov, ale to je na tebe, ako sa citis, a ako to citis🙂 drzim palceky

magica78
5. júl 2012

@kostickabonnie a teba nikdy nenapadlo ze je to vycerpavajuce mat taketo pacientky ako sme my ? ze sme ako kopka nervov a kazdyden mat takychto ludi tiez nie je slast.kazda z nas caka ze to na prvy krat vide a nic ,slzy smutok obvinovanie kto urobil chybu aj ked statisticky je uspesnesti 49 %. a toto kazdy den riesiť? clovek potrebuje zmenu kolektivu ,motivacie,prostredia,.. tak preco hned robit z toho scifi mozno iba si chcela zaloziť svoju ambulanciu a makat na svoje,,bachory,,
a nezabudaj oni ti daju na vyber a ty mozes a nemusis suhlasit. a taktiez mozes si vybrat centrum ci na slovensku alebo v ....

kostickabonnie
5. júl 2012

@magica78 ja len uvažujem, prečo odchádzajú...lebo v tomto roku nie je prvá, čo z Heliku odišla. Odchádzajú do iných centier alebo do vlastných ambulancií....neodchádzajú robiť do bane, kde neuvidia uplakane mlade zeny tuziace po dietati....v novom prostredí ich čakajú rovnaké pacientky, možno aj horšie ....A nechapem, ako si myslela tu moznost vyberu...Helios je moje druhe centrum, ktore navstevujem, osobne vysledky z neho este nemam, ale pocet neuspesnych IVF tu na MK v poslednej dobe pribuda viac ako uspesnych 😉

ivka1404
5. júl 2012

@boska74 rozhodla som sa,že to nebude robit nasilu ked pride menštruacia tak hned budem riešit ket,bola by som najradčšej keby sme to stihli maximalne do septembra tak budem čákat a uvidime ako dlho. 😒

tessy2121
5. júl 2012

@ivka1404 ahoj Ivka,este si nedostala?Ja v utorok, zajra si idem do lekarne po lieky.

ivka1404
5. júl 2012

@tessy2121 ktorý den ti prišla?

magica78
5. júl 2012

@olivia31 tak dufam ze mas dobre spravy? 🙂