Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
to viem to je v pohode, tá cena, to som sa kdesi na ich stránke dozvedela...
a to IUI ak sa môžem spýtať, to kolko vychádza, zo všetkým aj s tou prípravou a tak? ak to nei je tajné...
lebo momentále študujem, tak je veľmi vela výdavkov vzhľadom na almužnu čo mi na účet chodí... nie že by manžel nemal na to, ale aj tak ma to proste zaujíma...
jaj takže okolo 100 mám rátať, dobre teda, tak ked by aj na tri krát, tak 300 to zas je síce vela, ale nie je to tak ako umelé, ale ja verím, že to na prvom dáme 🙂 musím myslieť pozitívne, inak sa s toho zbláznim, a načisto..
@icer Nie jasné že nie papáš tabletky a normálne chodíš do práce a deň alebo dva ja si to už nepamätám mi môj gynekológ pichol pregnyl injekciu do svalu a potom o dva dni cca som išla na IUI tam ti vložia manželove spermie troška si tam poležíš asi pol hodinku a potom ideš domou ..UIU je nič to nie je taká príprava ako pri IVF to je len o liekoch tam nechodíš ani na sono ani na krv. 😉 A stojí to 100eur v Heliose a lieky ja si nepamätám koľko som doplácala možno 3 eurá . Zlatko ja to mám do Marina 2 hodiny cesty autom a chodila som dva krát do týždňa keď som si pichala hormóny pred ivf. 🙂
@olivia31 jasné, tak ako jasné , že prídeš, len ja to doma držím v tajnosti, nechcem aby vedeli o tom, zbytočne aby sa stresovala mamina, a kedže robím u jej kámošov, tak preto to zisťujem, ako tak si niečo vymyslím.. .o to nejde.... to je v pohode
ale je to málo úspšené, ja viem,,,, ale dúfam, že zlepším štatistiku !
@icer ahoj ja neviem presne aky máš problem lebo sa mi nechce čitat dozadu prispevky,ale to iui je lacnejšie no ivf je ovela drahšie 😒 ,ja po neuspešnom ivf ☹ avyšlo nás to zatial cca 1500,- eur.najprv sme mysleli,že nás to vynde menej pretože sme dufali,že nám doporučia iui,ale kvoli zlému spermiogramu nám povedali,že iui nám nestačí a bolo by neuspešné,tak ja len tak,aby si vedela aká je ta druha alternativa pretože až oni ti povedia podla vysledkov,ktorá metoda je pre vás najlepšia.u nás to najprv vyzeralo na ivf potom savysledky zlepšili tak to vyzeralo na iui a nakoniec posledné vysledky ukázali,že ivf je istejšie.tak ti držím palce,aby si tu cestu mala lahšiu a na prvý krát pretože celá ta priprava na ivf je dost náročna aj na to cestovanie,lebo musíš chodit na sono a krv počas stimulky 2-3x do tyždna.Ale všetko sa dozvieš až v heliku. 🙂
ježiši kriste :/ no čo už....
tak dnes som bola v heliose a riadné sme sa načakali,nečakala som,že tám bude tolko ludi ja som to na nedelu rátala,pretože tám ich byvavalo malo,takže sme sa nasedeli,ale bola tám ta nová dr. CIbulovková alebo Cibulová?! tak asi preto ešte sa učí,pretože ked tám bola gatová alebo krajkovič tak to išlo ako na páse. najprv som bola v šoku,že sestrička je staršia ako doktorka,mala som trochu obavy,ale bola mila,najprv sa nedorozumela so setričkou a myslela som,že som 14 den po transfere no potom som jej vysvetlila,že ako to je a už v tom nemala chaos,povedala mi,že je všetko vyborné a počkáme nech prebehne ovu,dnes alebo zajtra takže skusíme s mužom ešte poslednú možnost sami a potom cca v piatok by bol transfer.Embryologička tám tiež je niejakánová taká mladulinka,takže helios nám mladné,tá nás trochu vystrašila,i kedviem o takéj možnosti,že embryko rozmrazia a uvidia ako sa preberie,ale nemože nám to zaručit pretože to už je len v rukách osudu,ale verím,že je to bojovník a bude o.k. na transfer. 🙂
Ahojte dievčatá, tak aj ja sa k vám chcem pripojiť, vo štvrtok nás čaká s mm vstupné vyšetrenie v Heliose.
Chcem vás však opýtať, tie čo už tam boli, to prvé vyšetrenie sa môže spraviť v hociktorý deň cyklu, alebo je to presne dané, lebo sa mi stala táka vec , že som včera dostala men. a vo štvrtok to bude 6 DC. Tak neviem či to nevadí.???
ďakujem
@frensis Ahoj vitaj medzi nami ......... nevadí to ja som tiež bola tak približne 6 deň cyklu tesne po menzese a urobil mi sono a objednal ma na ďalšiu konzultáciu 12 deň cyklu a manžela na spermiogram. Nezáleží ktorý deň cyklu si ak bude on potrebovať objednáte sa na ďalšiu kontrolu to všetko povie doktor čo bude treba. 🙂 Držím vám palce.
Ahojte , s manželom rozmyšlame nad zmenou CAR. Nevieme sa rozhodnut či mame skusiť rovno Brno alebo ešte skusiť Helios v MT??? Ako ste tam spokojne prípadne ako to tam funguje co sa týka cyklu IVF?
@olivia31 uz je pondelok...ako si dopadla? 🙂
@vafinka
@icer Ahojte dievčata, ta ja som bola dnes u toho dokiho a predpísal mm RHODIOLU 😕 Počuli ste niekto už o tychto vitamínoch? A o 3 mesiace ide na kontrolny spermiogram a mňa čaka tiež množstvo vyšetrení, lebo mam anovulačne cykly 🙄
Ešte k tej rhodiole ma vitamin E a koenzim Q10 mu kupim a cečko + bečko, či? 🙂
@fajana Ahoj nepačilo sa ti v heliose v MT?
@maminka142 uff, nie nepočula som o tom ani slovo...
ale vitamín E je myslím na podporu rýchlosti spermií? také n iečo mi moja doktorka hovorila...
@icer Su to tieto vitamíny http://hozdora.cz/e-shop/Zvyseni-potence-energi... Moj doki hovoril, že su velmi dobre, asi nejaka novinka? 😕 Sand to zaberie 🙂
@maminka142 to je aj mne novinka a co vam este povedal, co idete skusat?
kocky, neviete ako dopadla olivia???
nie, ja ešte len idem

aha, tak si mala IUI a teraz IVF?
a môžem sa spýtať, ako ťa pred tou IUI pripravovali? a prečo si musela isť na IUI?