icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

tessy2121
7. aug 2012

@ivka1404 Ivka drzis sa?

ivik4
8. aug 2012

Prosim Vás ...chodila som k doktorke Gaťovej ... nemáte na jej ambulanciu kontakt ?

magica78
8. aug 2012

@ivik4 ona nerobi v uz v Heliose a skus par stran dalej bol aj kontakt na jej ordinaciu v MT co bola uverejnena na nete.

magica78
8. aug 2012

@ivik4 Gaťová Adriana.,MUDr.
Gynekológ
P. Mudroňa 30
martin
03601
Telefóny:
■Gaťová Adriana.,MUDr. - Pevná linka: +421434131923

ivik4
8. aug 2012

@maciga78 to je linka do jej novej ambulancie ? mne povedali ze je na zvolenskej preto som nic nenasla . Dakujem Ti

magica78
8. aug 2012

@ivik4 toto som vygooglila 🙂

majus28
8. aug 2012

ahojte zienky, ja som prave v situacii ked si vyberam CAR, viete mi odporucit niektore? chceli sme ist do Ke do Gyncare, ale cim viac citam, tym viac som z toho zmatena.. rozmyslam o Iscare alebo Heliose v Martine.. citala som aj o nejakom doktorovi Tomasovi, ale ten neviem teraz v ktorom z nich pracuje..
dakujem za vase nazory 🙂

magica78
8. aug 2012

@majus28 on pracoval na posledy v ISCARE ale uz tam nepracuje a baby so su na tejto diskusii chodia do Heliosu a tam on nerpacuje tiez

majus28
8. aug 2012

@magica78 no potom ako som tu dala prispevok som sa v nejakej inej teme docitala ze je v londyne, ale ze sa planuje vratit.

ludkaol
9. aug 2012

Ahojte baby..tak my sme v utorok boli na inseminácii,..v Martine v Heliose dr nám povedali že material bol dobrý tak uvidíme či sa uchytí...sa nemôžem dočkať výsledku 🙂 ...ale ma popichuje v podbrušku aj som mierne krvácala lebo mi porušili krčok čo dosť bolelo tak sa utešujem že ked popichuje tak sa tam možno niečo deje 🙂 🙂 ...Aj ked sa pozorujem viac ako hocikedy predtým čoby som nemala...no ale dá sa?
Nebol niekto ešte toho týždna ?

kostickabonnie
9. aug 2012

@ludkaol ak si tam bola len tento utorok, tak to nieco je, ze sa ti vsetko spametava po zakroku....spermijky este len plavaju k vajicku a dobyjaju ho vo vajcovode...oplodnene vajicko sa po cca 7-10 dnoch dostane do maternice, kde sa uchyti a az potom mozes citit uhniezdovanie 😉 drzim palce 😉

laskonka277
10. aug 2012

ahojte,tak dnes vypisana ziadost do poistovne na IVF.kolko budeme cakat na odpoved.mam Vseobecnu poistovnu

kostickabonnie
10. aug 2012

@laskonka277 ja som čakala presne 2 mesiace, a to asi drzim rekord 😎

magica78
10. aug 2012

@laskonka277 ahoj ja presne mesiac ale teraz su dovolenky bude to mozno dlhsie

tinkatinulka
10. aug 2012

@kostickabonnie Ahoj a kedy idete na vec 🙂 ? My čakame na vysledky genetiky a to bude až v sept. 😠

olivia31
10. aug 2012

@laskonka277 Ahoj ja som čakala dva mesiace a teraz som podpísala druhú žiadosť tak taktiež čakám ale ivf budem riešiť iba začiatkom roka. Niektoré dievčatá písali že im to schvalíli do mesiaca. Držím palce. 🙂

laskonka277
10. aug 2012

@olivia31 ahoj a tebe to na prvy krat nevyslo???aj vies preco??mam z toho trosku obavy,mam za seblu dva potraty z prveho partnerstva,to bolo prirodzenou cestou,le nakolko moj terajsi partner ma zly spermiogram musime ist umele.

olivia31
10. aug 2012

@laskonka277 Neboj sa tebe to dobre dopadne to že to nám nevišlo neznamená že vám sa to nepodarí musíš veriť ...držím palce...a pre čo nám to nevišlo to nikto nevie mala som 24 vajíčok stoho nám 18 oplodnili ICSI a oplodnilo sa 11 a stoho nám prežilo iba jedno jediné embryjko a to nám vložili a neujalo sa nám...teraz ideme na genetické vyšetrenie tak uvidím čo nám povedia. 😉

vafinka
11. aug 2012

@olivia31 ahojky, no toto by ma nai nenapadlo, co sa ti stalo. a to si mala kolky pokus? a ake lieky si mala. my sme boli tiez na genetike v mt, tak som zvedava na vysledky. ja som mala ledva 8 vajok a ani jedno do transferu. vsak nam to raz vyjde, ze??

laskonka277
11. aug 2012

@olivia31 z tolkych vajicok iba jedno embrio???fuuu vsak uvidis co povie genetika,ale drzim palce aby sa to podarilo na druhy krat

kostickabonnie
11. aug 2012

@tinkatinulka v utorok ideme do Heliku ku koordinatorke a uvidim, ci zacneme uz tento cyklus stimulovat, alebo az dalsi...uvidim podla nasadenej liecby, vraj mam dlhy protokol, ale zaroven mam v tom case naplanovane nejake sluzobne cesty, ktore neviem odvolat ☹ no a na cestu si nebudem brat injekcie, lebo nemam taku chladnicku a to neustale chodenie na wc...ak by to zo zaciatku nebolo take narocne, tak zacneme uz teraz, no ak to od zaciatku bude pichanie a vela pitia vody, tak radsej az od dalsieho cyklu 😒

tinkatinulka
11. aug 2012

@kostickabonnie to je super že už konečne možte začať, lepšie asi až ked bude klud v praci aby nebol zbytocny stres.my este jeden cyklus a mozno už na dalši budeme vediet kedy by sme mohli žačať aj my.nasadila som doma liecku-vitaminy drahemu aby sme možno trosku vylepšili SPG na IVF.aj ked vitaminova od doktora nam len este zhoršila kontrolny SPG. 😒

kostickabonnie
11. aug 2012

@tinkatinulka ja som muzovi kupila vit E+zinok+selen, ale ked mu to nenachystam pod nos, tak si sam od seba nevezme a s jednou skatulkou bojuje uz pol roka 😠

tinkatinulka
11. aug 2012

@kostickabonnie to poznam, presne ako u nas.ja papam pekne kazdy den a drahy ako mu príde pod nos a to niekedy aj par dni neberie ked som na sluzobke mimo dom.Selen, zinok, Ecko, Spectrum a Coenzym Q10, Macu.toto ma na veceru, ja testujem tento mesiac fytosoju.zazraky sa deju tak cakam.

olivia31
11. aug 2012

@vafinka Ahoj ja som bola len na prvom ivf tak som aj ja šokovaná tak som sa tešila, že mám dosť vajíčok .....myslela som, že aj na mrazenie zostane no opak bol pravdou a to som si chcela dať vložiť dve ......doktor mi povedal že keď je viac vajíčok tak strácajú na kvalite preto je lebšie keď je ich menej ...baba čo bola somnou na odbere aj na vklade mala 11 a tiež im nezostalo žiadne na mrazenie ale aspoň sa im to podarilo a je tehotná volala mi dali smesi kontakt a voláme si ......je to asi o kvalite toho embrijka. Tak som zvedavá čo bude urobím si všetki možné vyšetrenia a až potom budem riešiť dalšie ivf.

martina1988
11. aug 2012

Ahojte babenky, čítavam si to tu dosť často a tak som si povedala že aj ja sa zaregistrujem..... 27 mam isť na krv či budem tehu, dnes som bola na vklad, je tu niekto taký???

olivia31
11. aug 2012

@martina1988 Ahoj a vitaj u nás držím ti palce aby si sa dočkala tej štastnéj správi. 🙂

ivka1404
12. aug 2012

tak baby nevyšlo nám ani ket,tažko sa o tom píše ☹ .Som veľmi sklamana, ale čo narobím osud je pekná sviňa.Kedže užnemáme žiadné embryko zamrazené skončili do dalšieho kola už sa pušťať nejdem. Minuli sme veľa peňazi, ale s mužom sme si povedali, že ich neľutújeme, pretože sme mali nádherny cieľ. Za dva a pol roka sme skúsili všetko možné a nevyšlo nič, tak sme sa rozhodli pre adopciu.v pondelok ideme vybaviť potrebné doklády a uvidíme či nám to vynde a ako dlho budeme musieť zase čákať.Veríme však,že raz budeme mať vlastné pretože nám to bolo vyveštené, ževraj budeme mať chlapca,ale budeme sa dlho trápiť kým ho splodime.Neverila by som tomu keby to tá ista veštba nevyšla mojej známej, ktorá bola na tom horšie ako ja a vyšlo jej presné ako malo prvé dievčatko a druhý chlapček.Ideme si dáť urobiť genetické testy,aby sme na sto percent vedeli,kde je chýba,pretože ani v hekliose vám neurobia všetky potrebné vysledky ako na genetike.a rozhodli sme sa nesústredovať sa na to,ale na iné veci.Takže tým čo bojujete držím palce,aby vám to vyšlo a tie čo sa do boje pústite,nevzdávajte to.Tak vela síl lebo niekedy len tá viera v to vám nepomože.Majte sa babenky. 🙂

vafinka
12. aug 2012

@olivia31 a idete na genetiku? my sme uz boli, tak cakam na vysledky, a co si ides este davat robit?? nebud smutna, ved sa to raz podari, ved ideme do druheho kola, teda ak nam toto druhe kolo nevyjde, tak uz kaslem na to. nie sme milionari, 😀

vafinka
12. aug 2012

@ivka1404 to ma moc mrzi, moc som ti priala. aj to je riesenie a ver mi, urobis nejakemu drobcovi krasny zivot, date mu vsetko cio mu inde nedaju, lasku a domov 🙂 , drzkaj sa a zostan tu s nami