Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53 tak velmi drzim palce aby bublinky bojovali a aby ste mali aj co zamrazit, ale ja si myslim, ze mrazenie vyuzijete uz iba ako sestricku alebo braceka,lebo teraz to vyde 🙂
@tessy2121 Ako vravím....moc mi pripomínaš mna....kopec vajíčok, vela embrijok a 5-6 den PK ledva ET, aj ked...ty máš bublinky 3 no aj tak, z tolkého počtu ☹ Držím palce, aby sa dali aj pekne zmraziť 😉 Držkaj sa...........lebo štatistiky tvrdia,že druhé IVF bývaju najúspešnejšie ! 🙂
a co je fraxiparin?
Baby,ked vám ostáli injekcie po stimulke čo ste s ními správili,mne ostalo nenáčaté balenie decapeptylu a gonalu,a k tomu ešte aj duphostan,utrogestán a fraxiparin.
juj ja sa uz neviem dockat dufam ze bude vsetko ok a vide to na 1 krat po tolkych sklamaniach by to mohlo vist 🙂
@tessy2121 Určite sa jej už teraz u teba páči a ostane 9 mesiacov ....ja pôjdem len asi Januar Februar ...vieš u mňa nebol problém v stimulke mala som 24 vajíčok len, to že sa oplodnilo iba 11 a na koniec keď bol deň D tak bolo len jedno jediné a aj to si rozmyslelo a neostalo v brušku ...tak ja si dám do konca roka pauzu a dám si spraviť vyšetrenia aby som zistila či sa moje telo nebráni embriam ........a aj tak doktor mi povedal, že môžem až o tri mesiace takže počkám ......dôležité sú pre mňa výsledky aj z genetiky a tie budú až o dva mesiace 🙂 🙂 Držím moc palce a verím že sa budeme s tebou tešiť mysli na pekné veci a určite sa to podarí 😲 😲
@tessy2121 ahojky ako sa citis? 🙂 ..idem sa ta opytat ked si pichas ten fraxiparin to pichas aj s tym vzduchom dnu?
@izzie27 ahojky tak vcera mi vlozili embrijko a mrazacikov mame 6 🙂 snazim sa obmedzovat net tak sem len obcas nakuknem..ale od pondelka idem uz do prace..snad tym nic nepokaslem..menim zamestnavatela tam musim... 🙂
@makovicka53 ahoj je mi dobre, a ten vzduch vzdy dam von,ale velmi opatrne aby mi nevysiel liek.
@tessy2121 no boze a ja celu injekciu narvem dnu..ked mne povedali ze uz je pripravena na pichnutie a aj tak ten vzduch je pri pieste ci ako to mam nazvat..ked sa len ihly dotknem tou gumou tak uz vyjde tekutina von
@makovicka53 musis to prevratit ihlou hore a poriadnne prstom poklepkat. Mne vide tak maximalne jedna kvapka.
@tessy2121 ja som z toho jelen..ale aj tak vdaka 🙂
@tessy2121
@makovicka53 Pozor ! Fraxiparín sa pichá aj so vzduchom !
@makovicka53 samozrejme, net treba obmedziť. Drzím palce nech to uz vyde, aby si nas tu pomhla povzbudit. Na mrazenie to je pekne. ja som nikdy nemala nic na mrazenie.Mne este poradili, umyvat sa iba detským mydlom. 😉

@makovicka53 aj ja tebe a neboj,vsetko bude OK.