Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@makovicka53
@tessy2121
@waw
@janamartina
Ahojte čakateľky na pozitívni výsledok potichúčku vás tu sledujem a držím palce moc vám to prajem ...potešte nás a dodajte nám nádej... 😀
@kostickabonnie ja som 6.den po ET.
@kostickabonnie Ja som dnes 6 den po KET. Vklad bol 22.08.2012.
@kostickabonnie ahojky dnes je to 6 den po ET 🙂
dievcata ja som si predsavzala ze si toto tehotenstvo robit ziaden test nebudem,ale urobila som ho.
Rano o 6.00 tam este nebolo nic ale o 13.00 som si na teste nasla krasne //.
Vo stvrtok robim zas,som zvedava ci ta 2. zosilnie.
ahojte mna dnes znovu strasne pichalo v lavom podbrusku ako pri oulacii.Neviem co to znamena. Testovat sa bojim.
@tessy2121 to si bola 7 den po vsak? ja som dnes rano tiez skusala ale po 3 minuach ako pisali bol biely a ked som sa pozrela nan za hodku a pol bol tak slabucky duch, ktory vidno len v urcitych uhloch ...ja chcem skusit este v piatok vtedy mam aj termin mrchy
@makovicka53 ja idem skusit este zajtra a uvidim,dnes mam 8.den po ET.
@tessy2121 pocita sa od prveho dna ms... Silno ti drzim palce! Hlavne vela oddychuj... 😉
@bozenkad27 dakujem a oddychujem
dievčatá, všetkým ktoré ste po vklade držím prsty, aby sa vám to podarilo. Ja som si včera vybrala injekcie na druhé IVF. Zmenili nám dlhý protokol na krátky, tak verím že budeme úspešnejší. Asi si začnem pichať už pri najbližšom menzese, aby bol odber už na konci septembra, ale ešte sme neni pevne rozhodnutí. Tak ešte raz vám baby prajem veľa síl, trpezlivosti a dobrých správ 😀
@makovicka53 a @tessy2121 wow to je super 🙂 🙂 🙂 nech len silnejú 🙂 🙂 🙂
@makovicka53
@tessy2121 @janamartina Ako sa citite dievcata?Ja som este netestovala.Bojim sa.Okrem obcasneho pichnutia v boku necitim nic.Pri minulom ET som citila krize ako pred MS, teraz nic.Najlepsie by bolo asi testnut ale nechcem sama bey manzela ten pride vecer!
dievčatá nezostal vám niektorej menopur? Veľmi by ste mi pomohli. Kúpim aj po troške 🙂
@waw ahojky a ktory den si po? vsak vyskusaj...a hned napis 🙂 ...ja sa citim ok len ma obcas boli popod brucho,citim aj krize trocha a boli ma hlava skoro cely den...ja som dnes 8 den 🙂
tak dievcata,nevyšlo to. Na teste len jedna ciarka a rozbieha sa menzes.
@tessy2121 To mi je luto, neboj urcite sa podari nabuduce, verim tomu.Teraz nazbieraj v novom cykle nove sily na dalsi pokus. 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂je to tazke ale nic ine nam nezostava len dalej bojovat a verit v dobry koniec.Vsak sme len na zaciatku cesty k materstvu.
Ja budem pravdepodobne testovat zajtra na 9 den od KET.
@makovicka53 ty si uz testovala?
@tessy2121 Ja som isla na KET po prvej MS, ktoru som dostala po 21 dnoch od krvacania po ET. Cize MS po ET som neratala az tu nasledujúcu. Mozno budes moct ist uz aj tento cyklus po ET.
V den MS som volala do centra, sestricka ma objednala na UTZ na 14 den cyklu, o dalsich 5 dni som mala transfer.

jej, takze ste styri takmer v rovnakom termine....napiste, kolky den ste po ET, KET, aby sme vam vedeli drzat palce 😉
@makovicka53
@tessy2121
@waw
@janamartina