icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majus28
3. okt 2012

@kostickabonnie aha dakujem, a tebe to ako dopadlo napokon?

vafinka
3. okt 2012

@tessy2121 Ahoj, tak ako si dopadla sKetom??? uz mate dve //?

vafinka
3. okt 2012

@ivka1404 Ahoj Ivik, ako sa mas?? uz dlho si sa ani neozvala, co mate nove???

ivka1404
3. okt 2012

@vafinka jej ty si si na mňa spomenula napíšem zajtra ak budem mať čo idem na jedno vyšetrenie a uvidim ako dopadne a potom ak budu tie správy pozitivné tak sa o ne podelim,ale neboj aj ked som sa neozvala neznámena,že vás nesledujem každy deň kuknem čo mátenove a pozerám,že sú tu stále nove tváre a tie stare sa vrácaju všetkím držim palce,aby to dotiahli do uspešného konca a čo ty ako sa máš ty?

vafinka
3. okt 2012

@ivka1404 neboj, ja na teba myslim a aj na ostatne, aj ked uz pisu pomenej, na kazdeho myslim. ja uz mam vysledky z genetiky a su nastastie ok, a buduci tyzden zacinam s novym bojom o mimi, tak mam boba, aby to dopadlo aspon o cosi lepsie ako minule 😀 , ale verim tomu ze buduci rok budeme maminkami 😅

waw
4. okt 2012

@tessy ahoj! Ako uz si testla, alebo cakas na odber?Ako sa citis? Drzim palce, aby ste boli vporiadku......... 🙂

ivka1404
4. okt 2012

@vafinka ja si pomalyuživám život a radujem sa mám za sebou trochu náročné obdobie,ale zdá sa,že osud mi už konečne začína priať trochu kľudu dnes som bola na jednom vyšetreni a dopadlo dobre,ale čáka má ešte jedná kontrolao dva tyždne a potom dúfam,že už bude všetko vynikajuce a ja si ten život už budem môcť fakt uživáť no dovtedy budem ešte opatrná,aby som niečo nezariekla takže tak.a čo presne ti povedali na genetike je super,že si najprv riešila genetiku až potom další boj, lebo si potom odhodlanejšia veriť,že to vynde ked je všetko ako má byť a stáči len kusok šťastia a vynde to.Podľa mňa po neuspechu by si každá mala dať urobiť najprv genetiku až potom sapušťať dalej pretože nikde ti také podrobné vysledky neurobia.poznám jeden prípad,ked chodili do heliosu a jeden neuspech za druhým a nevedeli im prisť na presnú pričinu tak si dali urobiť genetiku,kde zistili presne ako to s ními je a další boj vyhrali lebo vedeli aj v heliose čo je skutočný problém.Je super,že vám vysledky vyšli dobre tak už hádam to vynde hlavne treba veríť,ale skutočné veriť a potom sa ten zázrak stane 🙂 😉

janamartina
4. okt 2012

@vafinka Ahoj prajem veľa šťastia teraz to už určite bude dobre a dočkáš sa úspechu a budeš v budúcom roku šťastná mamina.

janamartina
4. okt 2012

@katika125 Veľa úspechu pri odbere a daj vedieť koľko si mala vajíčok. Držím palčeky nech ste budúci rok šťastná rodinka.

tessy2121
5. okt 2012

@vafinka zasa nic,hadam nabuduce,chcem ist hned do dalsieho kola.

vafinka
5. okt 2012

@tessy2121
@janamartina
@ivka1404
dakujem zalticka moje za podporu, nielen ja ale aj my vsetky tu budeme maminkami, potom si budeme posielat fotecky nasich brusiek, babatiek, a len spominat ako sme sa snazili 😉 , a uz sa len pousmejeme, ze to trapenie malo vyznam 😀

waw
5. okt 2012

@tessy212 Znova len slova utechy a dalsieho povzbudenia, je to pre nas nesmierne tazke. Ty citis, ze bude vysledok testu uz definitivny a negativny?
My sme boli v pondelok na imunologii v KE, podla vysledkov planujeme doplnit vysetrenia ktore nam v KE neurobia v Prahe v Podoli.
Mozno sa najde pricina preco sa nase embrya neuhniezdili a neudrzali.Ak nie budeme skusat umele dalej.
My sme na tom tak, ze koli mojmu atopickemu ekzemu mi lekari nedoporucuju ist do dalsieho kola, mam sa vraj psychicky upokojit. 😢 😢 😢 😢 😢Da sa to?V zamestnani by mi tiez netolerovali dalsie uniky i ked opodstatnene.
Drzim ti palce.

ivka1404
5. okt 2012

@tessy2121 neuvážovala si najprv urobiť si genetiku? nech oni zistia presnú príčinu,kde je skutočný problém to ti v heliose nezistia a až potom pušťať do dalšieho boja,pretože je to ako boj s veternými mlynmi,ked nepoznáš presnú pričinu prečo ti to zase nevyšlo.Ja by som to v tvojom prípade urobila.boli prípady kedy v heliose tvrdili,že je jeden z partnerov v poriadku a ked si dali urobiť genetiku,ktorá ide s vyšetreniami hlbšie ukázal sa skutočný dôvod a potom už vedeli ako dalej a vyšlo to.Podľa mňa je potrebné dáť chviľu si pauzu však organizmus není stroj .ktorý je dobré stále dopováť hormonamy tiež potrebuje odych a medzi tým si urobiť genetiku na chviľu si upokojiť vnutro a potom isť do dalšieho boja s čistou hlavou,ale je to len môj názor no mala by si nad nímpouvážovať pokiaľ nepoznáš skutočnú príčinu prečo to zase nevyšlo.

viktoria2010
5. okt 2012

juuj cakame a cakame a neprichadza :(

vafinka
5. okt 2012

@tessy2121 je mi to moc luto, uz som tomu aj verila , ze sa zadarilo, ale neboj v novom roku to vyjde, teraz pred nedavnom ked som kukala v otazkach heliosu na doktora, tak som tam nasla dievcinu co bola so mnou na opu a vyslo jej to az v 3 pokuse a mala 6 vajok, tak verim, ze sa to podari kazdemu a len treba verit, nic nam ine nostava. genetika sice trva 2mesiace ale treba podla mna, kazde umele je totalny boj a loteria, ze ci to vyjde. ano , telo si to odkasle, tvoja psychyka, tvoje vsetko, tvoja dusa a nadeje, ja viem............a vieme vysetky 😀, drzkam ti palceky, sme tu pri tebe a s tebou 😀

kostickabonnie
6. okt 2012

@michala99 tak ako dopadlo OPU, kolko mate embryjok a kedy idete na vklad? som zvedava, ze? 🙂 ale velmi drzim palce, aby sa to podarilo. Ty si pichala Gonal?

kostickabonnie
6. okt 2012

@tessy2121 ☹ 😢 😢

kostickabonnie
6. okt 2012

@viktoria2010 čo neprichádza? 🙂

kostickabonnie
6. okt 2012

@katika125 ahoj, ako teda ? stopli stimulku alebo ides dalej ?

katika125
6. okt 2012

@kostickabonnie ahoj stopli, včera som mala odber. Mala som 7vajíčok, 6zrelých, ale správne sa oplodnili 3vajíčka, tak sme na tom tak ako pri prvom kole a bojujú iba traja bojovníci, ale verím že to bude OK

janamartina
6. okt 2012

@katika125 Ahoj bude to OK. A uvidíš že teraz všetko dobre dopadne. Držím palčeky.

katika125
6. okt 2012

@janamartina Ďakujem, som zvedavá čo mi povedia v pondelok. 🙂

kostickabonnie
6. okt 2012

@katika125 mali ste aj ICSI alebo sa oplodnovali samostatne? neboj, tieto tri budu vsetky vase 😉

katika125
6. okt 2012

mali sme aj ICSI, bez toho som nechcela, mali sme menej vajíčok a zbytočne o ne prísť. Potom by som si to vyčítala, aj keď sa mm zlepšil spermiogram a mohli sme to skúsiť bez toho. Tomu verím že budú naše 🙂 , už sa teším kedy budem mať aspoň jedno v brušku 🙂

viktoria2010
6. okt 2012
marin.frist
6. okt 2012

ahojte, 19. oktobra zacinam s Proverou, tak mi z toho vsetkeho uz zacina poriadne lepit.
co vam pomaha to vsetko psychicky zvladat? lebo mne je do placu aj mam nervy, ked sledujem v praci jednu kolegynku, ktora otehotnela bez problemov a kazdy den vsetkym naokolo rozprava, ako ju stve, kolko pribera... vzdy mam chut jej povedat, aby bola rada, ze je to jej najvacsia starost. ☹

michala99
6. okt 2012

@kostickabonnie ahoj, nedopadlo to veľmi dobre ☹ . Mali sme tri vajíčka, z toho bolo jedno prázdne, dve boli zrelé ale oplodnilo sa len jedno. Zajtra ráno budem volať, ako sa mu darí. Priznám sa, že fungujem len zo zotrvačnosti a stále naň myslím, veľmi sa bojím, ako to dopadne...verím, že je to bojovník a vydrží...nechcem ani myslieť na to, že to nevyjde, i keď v kútiku duše viem, že šanca je veľmi maličká. Je to už náš druhý pokus a veru neviem, či sa mi ešte podarí manžela presvedčiť na ďalšie kolo (ja by som bola za..aj keď je to veľa peňazí, ale on s ďalším pokusom nie je stotožnený).

michala99
6. okt 2012

@kostickabonnie zabudla som...pichala som si Diphereline a potom Menopur.

kostickabonnie
6. okt 2012

@michala99 joj, moja, ja verim, ze sa mu tam dobre dari a este lepsie mu bude u mamičky v brušku 😉 netrap sa zbytočne, určite to dobre dopadne a zajtra nam daj vediet. A date si aj predlzenu kultivaciu?

kostickabonnie
6. okt 2012

@viktoria2010 a ako dlho cakate?