icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bozenkad27
9. okt 2012

@katika125 ved prave... Mam sa super, veru uz len par tyzdnov, fakt to rychlo ubehlo... Nemozeme sa malej dockat! 🙂 kedy mas mat vklad??

radka1704
9. okt 2012

AHOJTE BABY VKLAD SA ROBI AJ CEZ SOBOTU A NEDELU?DIKY ZA ODPOVED

cikyta
9. okt 2012

@radka1704 Ano 🙂

radka1704
9. okt 2012

@cikyta dakujem pekne aj tebe to tak vislo?

janamartina
9. okt 2012

@radka1704 Ahoj oni robia aj vklady aj odber krvi aj ultrazvuk aj všetko čo je potrebne cez víkend. Oni cez víkend pracujú takže žiadne obavy. A vklad keď ti spravia tak tam ležíš na koze tak 15-20minút a ideš domov.

radka1704
9. okt 2012

@janamartina ok dakujem ja som si dnes začala pichať fostimol a neviem ako dlho si ho budem musieť pichať a snažila som sa vypočítať vklad a stale mi to vyšlo na víkend

janamartina
9. okt 2012

@radka1704 Injekcie si zvyčajne picháš 12dní. Ten 12deň ráno pichneš posledné a večer pichneš Pregnyl ale to všetko ti oni povedia nemáš sa čoho báť a ten 13deň oddychuješ a 14deň máš odber no a potom piaty až šiesty deň po odbere je vklad. Ale veľa záleží na tom ako budeš reagovať na hormóny ktoré picháš a to budeš vedieť keď budeš chodiť na kontroly.

janamartina
9. okt 2012

@radka1704 Stáva sa to málokedy ale stať sa to môže lebo mne sa to stalo . Ja keď som išla prvý krát na IVF tak mi vôbec hormóny nereagovali vypichala som všetky injekcie a k odberu nedošlo stimuláciu mi stopli a tak som si musela dať druhú žiadosť a zase čakať na schválenie.A potom mi museli dať hneď od začiatku pichať vysokú dávku aby som reagovala a dopracovali sa k odberu vajíčok a ku vkladu. No tak preto som ti písala že záleží na tom ako budeš reagovať, lebo ťa môžu stopnúť skôr a pôjdeš skôr na odber ale zase môžeš ísť aj neskôr ako 14deň. Každá máme iný organizmus a reagujeme inak. Prajem veľa šťastia a úspechu. PS: Nechcem ťa strašiť ale je treba byť pripravený na všetko.

radka1704
9. okt 2012

@janamartina a po kolkych dnoch pichania ti nato prisli?

janamartina
9. okt 2012

@radka1704 Vypichala som všetky injekcie a bolo to 12deň

radka1704
9. okt 2012

@janamartina ale asi sa na to nedalo prist skôr aby si si zmenila davku

janamartina
9. okt 2012

@radka1704 Dávku si nemeníš sama na to chodíš na kontroly kde ti ráno odoberú krv a urobia ti ultrazvuk a poobede ti volajú koľko si máš pichnúť a oni zvyšovali ale málo skúšali až som všetko vypichala a nič s toho nebolo

ivka1404
9. okt 2012

@marin.frist samozrejme,že viem o čom hovoríš,ale určite ked ti to vynde a ked im oznámite rádostnú správu bude im jedno akým spôsobom sa vám to podarilo hlavne je to aby bolo milované a to určitebude lebo bude vytužené takže ti držím palce nech ti to vynde 😉

katika125
9. okt 2012

@bozenkad27 to ti verím a prajem vám to, aby ste boli obe v poriadku a hlavne zdravučké 🙂
Vklad bude asi zajtra, alebo vo štvrtok 🙂

vafinka
9. okt 2012

Ahojte baby, idem sa vas spytat, ci nemate nahodou pregnyl, nikde ho nemaju a uz som pisala aj do inej temy on, dik

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Ahoj bol by pre teba problém prísť do Žiliny?

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Nastal problém volala som zo sesternicinou svokrou robí v lekárni a je výpadok pregnylu nie je na žiadnom sklade a nedá sa ani objednať.

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Mala by si volať do centra čo máš robiť.

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Volala som ti do lekárne ktorá je v Žiline v obchodnom centre Mirage Lekáreň sa volá Schneider

janamartina
9. okt 2012

@vafinka skôr som to odoslala ako som dopísala ale v tejto lekárni ho majú tak ak nemáš problém ísť do Žiliny tak tam ho dostaneš A majú otvorené PO - NE od 9.00hod - do 21.00hod

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Tu ti píšem tel.číslo 0415622308 do lekárne môžeš si tam zavolať a na tvoje meno a priezvisko ti ho odloží a ty si ho môžeš ísť vyzdvihnúť

janamartina
9. okt 2012

@vafinka Daj vedieť či si ho zohnala

janamartina
9. okt 2012

@katika125 Ahoj zajtra sa ozvi ako sa ti držia tvoji bojovníci pred tým ako pôjdeš na vklad.

katika125
9. okt 2012

no dúfam, že bude čas, ale posnažím sa 🙂

marin.frist
9. okt 2012

@ivka1404 no jasne, spociatku budu plasit aj tak 🙂)) hlavne moja mama je velky zastanca toho, ze veci maju ist prirodne, vzdy vravieva, ze kedysi nebyvalo tolko sono a kadejakych vysetreni v tehotenstve a aki sme vsetci zdravi 🙂
a Ty ako? ako dlho sa uz snazite? myslim ivf?

olivia31
9. okt 2012

@tessy2121 No to čo píšeš , že už nemáte nič zamrazené to ma mrzí ....a to čo ti tam niečo zle urobila tá doktorka ?..........aj si jej to povedala, že ťa to bolelo? No ja osobne chcem teraz to to druhé IVF riešiť čisto všetko len s Krajkovičom ....mne tiež robila vklad doktorka Cuľbová,ale ja to neviem ešte porovnať kedže som mala len jeden jediní vklad / skúsenosť/ ....ja teraz chcem ísť na konzultáciu ohľadom našich výsledkov za Krajkovičom tak sa ho spýtam či je možné aby mi robil odber /ten mi robil teraz on/ ale aj vklad .

olivia31
9. okt 2012

@radka1704 Ahoj ja som mala vklad v sobotu o 13.00.

olivia31
9. okt 2012

@bozenkad27 Dobre si to napísala je to pritiahnuté za vlasy však takej to ani poisťovňa neschváli ...no asi majú tlačiareň na prachy ...však to nech si radšej zaplatí výpočet od Jonáša to je riadna trúba......neskutočné čo človek počuje 😕 😠

marin.frist
9. okt 2012

@bozenkad27 smutne, ale to su ludia, ktori v zivote pravdepodobne vobec nemuseli riesit zavaznejsie problemy a vsetko im takpovediac spadlo z neba. a este sa budu cudovat, ze ich nechapes a ze je predsa uplne prirodzene, co robia.
zasa berme to tak, ze ked sa raz v zivote takych vyskytne nejaky ozajstny problem, vobec nebudu vediet, ako sa s tym vysporiadat, lebo nemaju odkial nabrat silu prekonavat problemy 😉

vafinka
9. okt 2012

@janamartina velmi ti pekne dakujem, zajtra ti dam vediet ci som ho zohnala, ak ho budem mat, tak ta vyboskavam aj na dialku 😀 😀 😀 😀 😀