Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
uz sa tesim ale podla mna zachvilku prasknem tak som si zelala aby som uz nemusela pychat a je to tu dnes vecer pregnyl a uz ziadne inekcie kazdemu prajem takyto priebeh 🙂
o 20.45 a ked sa mam priznat ani raz som sa nepytala kolko mam vajicok aby som sa netrapila vsetko som brala light a vysledkom su dobre spravy uvidime po vybere ako to bude ale povedali ze vynikajuce vysledky.a ide niekto v sobotu na odber?
Ahoj dievčatá...možno ste tu už o tom debatovali ale prejsť vyše 380strán by mi dalo zabrať 🙂 Odišla som do zahraničia,prídem však dom a plánujem návštevu Heliosu avšak teraz nevidím meno doktorky Gaťovej na oficiálnej stránke...už tam nepracuje???
Ďakujem 🙂
Joooj ☹ no nič, idem googliť....rada by som pokračovala s ňou... Dúfam, že to bude možné....neviete náhodou?Alebo jej pacientky teda pridelili komu???
@magica Myslela som to tak, či bude možné sa dostať k nej do ambulancie... 🙂 Ja mám veľmi problematickú menštruáciu, tak som bola mojou gynekologičkou (čo teda nemôžem hovoriť o spokojnosti!!) odporučená do Heliosu, kde ma mala na starosti práve doktorka Gaťová, preto by som rada chodila aj naďalej k nej...
@magica78 Tak bola som s ňou veľmi spokojná aj mi dosť pomohla....Skúsim sa kontaktovať telefonicky a ak to bude možné zmením svoju a budem chodiť práve ku nej. Moja gynekologička je už dosť stará, aj ten prístup,a zlé skúsenosti - napr. nechať niekoho 3mesiace v kuse krvácať a hovoriť že to je úplne v poriadku...
Ak to nebude teda možné, tak budem volať do Heliosu a uvidím komu ma pridelia.... ☹
Ďakujem ti teda za odpoveď 🙂 Nakoľko som dlhšiu dobu v zahraničí nemala som tušenie o tej zmene 🙂
@jerry23 ahoj mohla by si mi poslat cennik heliosu v martine.moj meil katka.miksakova@centrum.sk.dakujem
Dievčatá držím vám všetkým palce aj tým čo sú po odbere aj pred odberom a prajem šťastný koniec po vklade embryjka.
@janamartina ahoj dnes sme spolu pismenkovali ako sa mam pri Gonale a ona ako sa ma 🙂 tak ze si robila test a mala tam ducha ale zacala trosku spinit tak zajtra jej budem pisat ako a napisem ti potom do IP. a ty sa mas ako?
@magica78 tak pozdravuj katiku aj odo mna, ze tu na nu myslime, ale @tinkatinulka by sa mohla ozvat, ako sa jej dari 😉
@radka1704 ahoj, tak akurat si krasne spinkas v narkoze, ze 😀 drzime palce a potom nas informuj, ako to dopadlo, kolko mas embryjok. Dik 🙂
@kostickabonnie Ahooj, takže máme to zasebou.Bolo to bezbolestne, pan doktor ma zlate rucicky.Dali sme si vložit jedneho bojovnika, mal 10 buniek a hodnotenie na 1.Teraz este 2 tyzdne cakania. Na sále sa skoro drahý rozplakal, bolo to krásne. Aj Vám babeny želám tento pocit. 🙂
@radka1704 Drzim palcoky na krasne vajka, daj vediet ako ste dopadli.Zajtra bude super, ked ti zavolaju ze sa dellia 🙂
@tinkatinulka blahozelam a prajem z celeho srdca, aby sa drobec co najskor zabyval a ostal tam az do juna 😉 fuuu, ty si mala draheho pri sebe? moj este nebol pri ziadnom mojom vysetreni....zda sa mi to divne, i ked minule sa pchal, nepustila som ho 😀
@kostickabonnie Ano boli sme obaja, v Brne to beru ako samozrejmost. Najskor sa zdrahal, ale sestricka ho tam dotlacila a som stasne za to rada ze tam bol a videl nase male, najskor sme ho videli pod mikroskopom, potom v pipete a potom aj foto z maternice.Juj hladkam hladkam aby sa mu pacilo.A ako ty? Odber kedy?
@tinkatinulka zajtra ideme na dalsiu kontrolu (s ktorou som uz neratala, ale co uz) potom budeme mudrejsi, no vyzera to na stredu....zda sa mi to strasne neskoro, ved uz dnes som 15 dc a 12.den pichania gonalu. Tak dufam, ze zajtra picham posledny krat 😖 Cele to trva strasne dlho, od prvej tabletky az po testovanie to bude 55 dni, neskutocne !!!
@kostickabonnie tak uz som doma vajiccok 10 zajtra uvidime co stoho bolesti v pod brusku ale inac ok
@radka1704 Delenie je proces vzniku života, pretože sme mali ICSI tak dali spermosku do vajka a to vajko sa spojilo s jeho gen. informaciou a ked ma embryjko 2 bunky taj jedna mama jedna oco.Potom sa delia dalej..to je už pokrok vpred a neskutocna radosť, že to ide.
@radka1704 10 krása, gratulujem a zajtra len a len oplodnené, a všetky želám.
@radka1704 naozaj krásny počet, tak pekne oddychuj a vajicka nech sa delia vsetky 🙂
@tinkatinulka tak mam 5 oplodnenych neviem ci to je dobre ale snad ano!co vy nato?

potvrdene v sobotu idem na vyber vajicok uz sa neviem dockat 🙂