icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

janamartina
23. okt 2012

@jerry23 No ja práve by som brala len Krajkoviča s tých čo sú tam

magica78
23. okt 2012

@jerry23 nie ona ma gynekologicku ambulanciu .tazko povedat Gatova je super ukenacana povzbudi

janamartina
23. okt 2012

@jerry23 Tam Gaťová nerieši IVF

magica78
23. okt 2012

@janamartina no tak ja tiez takze budeme kocikovat spolu 🙂 Katika z BY tak to mame na skok 😀

jerry23
23. okt 2012

@magica78 no ved toto...je super...

@janamartina nemam nic proti nemu, len Gatova bola osobnejsia..on to bral ako na pase..."dalsi prosim"

magica78
23. okt 2012

@jerry23 preto som k nej presla ako ku gynekologicke
a ta dr na Cabulkova presla z ISCAru v MT do heliosu a Tomas odisiel z IŚcaru

janamartina
23. okt 2012

@jerry23 To máš pravdu ale je tam asi najväčší odborník s tých čo sú tam

jerry23
23. okt 2012

@magica78 ano, este Galo je v Iscare....ok...tak koho odporucate?..na jar planujem znova tam ist

magica78
23. okt 2012

@jerry23 pockaj na jar mozno bude uplne ine personalne obsadenie 😀

jerry23
23. okt 2012

@magica78 tak to je dost mozne..xixixixi

marecek1
23. okt 2012

@magica78 no som zvedavá... výsledky zo SPG by mali byť o 10 dní, s lekárkou som sa dohodla, že cinkneme, či je všetko ok, a potom už len o cca mesiac 2. konzultácia a rozhodnutie o postupe...

a ty pokračuješ ako?

magica78
23. okt 2012

@marecek1 no som v priprave a cca o tyzden odber vajicok 🙂
super neboj kazda co sme tu sme tym presli hôavne budes vedeit co dalej

marecek1
23. okt 2012

@magica78 takže už o týždeň odber vajíčok? to je super 🙂

inak pozerám, že ste tu viaceré zo žiliny, ja som tiež z okolia. takže sa k vám pripojím s kočíkom 🙂 dúfam....

magica78
23. okt 2012

@marecek1 super odkial presne ?

marecek1
24. okt 2012

@magica78 kuk IP 🙂 🙂

nie som si presne istá - ty si bola aj na IUI?
s lekárkou sme sa rozprávali o tom, že keď budeme mať výsledky, rozhodne sa o ďalšom postupe - či zostaneme pri plánovanom pohlavnom styku - budem brať clostil a uvidí sa, alebo či rovno IUI -

určite tu aj viaceré babenky máte skúsenosť s IUI, budem rada, ak niečo popíšete - ako to prebieha, a či to má úspešnosť, čítala som minule témičku o IUI, a názory niektorých tam boli dosť skeptické....

dasaa
24. okt 2012

@ivka1404 Dakujem 🙂

tinkatinulka
25. okt 2012

@kostickabonnie
Ahoj tak ako si natom???

bozenkad27
25. okt 2012

@magica78 ahoj, ako sa ma katika? Drzi sa? Vidim, ze pondelok ides na odber. Drz sa!!! 😉

magica78
25. okt 2012

@bozenkad27 dakujem 🙂 IP

radka1704
26. okt 2012

takže vklad je za nami 🙂už len čakať

kostickabonnie
26. okt 2012

@tinkatinulka mam 12 oplodnenych vajicok a su 3.den po OPU a pekne sa vsetky delia....dohovaram im na dialku, aby sa pekne delili 😉 vklad asi v nedelu alebo pondelok

kostickabonnie
26. okt 2012

@marecek1 moja, ked prejdes do inej temy, neznamena to hned, ze zmenime nazor na IUI 😀 😀 😀 vacsinou to napisu tie iste babenky 😉 ak nemate velke zdravotne problemy ci uz ty alebo mm, tak treba ist urcite do IUI a my Ti budeme drzat palce 😉

tinkatinulka
26. okt 2012

@kostickabonnie To je suuuper, nech sa len delia aby v nedelu bola krasna blastocista na vklad 🙂

kostickabonnie
26. okt 2012

@tinkatinulka ty moja ako sa citis? 🙂 dufam, ze vsetko v poriadku

tinkatinulka
26. okt 2012

@kostickabonnie Snazim sa byt naladena na to ze som uz tehotna, ale do stredy je este daaaleeeko a tak toto cakanie je najdlhsie ake som kedy zazila.Nemozem spavat od vkladu ale dnes az do 5,30 som spala co je zazrak, ale vecer som sa premahala dlho byt hore aby som zase o 4tej nebuntosila. Nastastie cez vik ideme k mojim rodicom a ideme na Lord of Dance takze rozptilenie príde vhod 🙂 A ty ako?

kostickabonnie
26. okt 2012

@tinkatinulka ja som v pohode, oddychujem u sestry a som strasne lenivaaaa....pre istotu nezapinam postu, aby som sa nahodou nepustila do prace 😉 trochu ma boli lava strana okolo oblicky, neviem, co to je, ale nevyzera to na oblicku, skor nejake udrete....ktovie, ci som im nespadla pri vybere z kozy 😀 myslim na bambulky a to mi dodava pozitivnu energiu, aj ked si myslim, ze najhorsie z toho vsetkeho bude vklad a cakanie na vysledok. No o zlom vysledku ani neuvazujem. Neboj, dobre Ti to dopadne, myslim na vsetky zienky, ktore su teraz v stadiu pripravy, kultivacie, ci po vklade, aby to kazdej dopadlo uspesne 🙂
posielam pozitivnu naladicku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a prajem krasny vikendik s lordami 🙂

marecek1
26. okt 2012

@kostickabonnie ahoj - teraz neviem, či si ma správne pochopila - ja určite nechcem nikoho ovplyvňovať, čo sa týka názorov na IUI - to by som si netrúfla, to ja si len zháňam info, že čo a ako - v heliose v Martine sme boli tento mesiac prvýkrát, takže sa snažím len zorientovať.... som nováčik v tomto. a pokiaľ mi viaceré babenky potvrdia, tak ako ty, že to nie je zbytočná procedúra, že to viacerým pomohlo a tak, tak budem len rada 🙂 🙂

kostickabonnie
26. okt 2012

@marecek1 dobre sme sa pochopili 🙂 ja som len reagovala na to, ze na inej teme si citala prevazne skepticke nazory na IUI ....no a je dost mozne, ze budu rovnako skepticke aj tu 😀 lebo nase nazory sa na to nemenia 🙂 ale kludne sa pytaj, absolvovala som aj IUI 😉

tinkatinulka
26. okt 2012

@kostickabonnie Ja som po opu isla z operacky po svojich 🙂 sice ma tackalo ale som poslala na sale dobre 😀

marecek1
26. okt 2012

@kostickabonnie
bola by som rada, ak by si mi niečo o IUI napísala - z vlastnej skúsenosti - ja som si zatiaľ len prečítala niečo v téme o IUI, ešte som tam neprispievala... len si začínam zhľadúvať infošky.

my sme boli teraz v centre prvýkrát, mne zobrali krv na rôzne vyšetrenia - či netvorím protilátky proti spermiám, placente... a i., mm bol na SPG, ešte okolo 20. DC mám ísť na krv kvôli poovulačnej hladine progesteronu, no a keď budeme mať všetky tieto výsledky, tak pôjdeme v novembri zasa do Heliosu, a tam sa rozhodne, či zostaneme len pri plánovanom sexíku, alebo IUI - alebo laparoskopia, no uvidíme... tak plánovaný styk + nasadený clostilbegyt som mala už dvakrát, tento aj minulý rok, pri mojom gynekologovi, tak neviem, či to prinesie nejaký efekt... ja chcem ísť ďalej - buď tá laparka, alebo IUI, alebo niečo, až sa všetko pohne... tak strašne moc by som chcela druhé dieťatko, mám už 32, takže si myslím, že najvyšší čas (vzhľadom k tomu, že môj sen je mať detičky 3)