Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@tinkatinulka no mala som dlhy ale celkom to ubehlo 🙂 veru uz v sobotu asi
a ty ako?
@magica78 Ja super, stredu krvicka ale verim mojmu malemu bojovníkovi že 8.7.2013 je ten správny dátum 🙂
@magica78 jeej, to mas nejake rychle, nebyva medzi pregnylom a odberom jeden den pauza? tak drzime palce, nech mas vela krasnych vajicok 🙂
@tinkatinulka to bude urcite tutovečka, ako si travila tieto dni po vklade?
@tinkatinulka ano, mam 9 mrazacikov 🙂 snad to budu buduci surodenci tohto drobca, co je v brusku 😉
@kostickabonnie Po vklade mi doktor sa min tyzden setrit, takze som aj vegetila a som stale unavena tak ani moc nemusim..sak vcera sme muskaty so snehom davali dnu..po ine roky by som už davno mala vsetko hotove no ale mam stale pichanie v podbrusku tak sa bojim natahovat sa.Uz sa len 2x vyspím a idem na krvičku.Ty sa ako cítiš?
@tinkatinulka no, ja som sa pred hodinou zobudila 😀 ale bola som so psom vonku, je tam hrozne pocasie, nechcela by som prechladnut. Vcera som bola taka nafuknuta, vselico ma tlacilo a pichalo, ale teraz je lepsie. Tiez som dala z okna dole klivie ci amarylky (neviem, ktore z nich to su, lebo mi este nekvitli!) a potom som si uvedomila, ze by som nemala dvihat tazke veci, ale co je tazke????? ved to nebolo tazsie ako notebook dokopy. No odlozila som ich na chladne tmave miesto a radsej som sadla k cajiku 🙂 Pokusim sa dnes lenosit, ak to pojde. Joj, budem na teba mysliet v stredu, aby sa potvrdila ta najkrajsia sprava..ja sa tejto fazy bojim asi najviac 😒
@kostickabonnie No je to take krehucke ze sa bojim aj tesim, ale doma ma strazia ako narodny poklad tak nemozem skoro nic aj ked ma trha este kým dojde prava zima, potom uz zalezem do brlohu ako medved 🙂
ahojte babenky, tak žiadna sláva. Opäť som potratila, bolí to ako ... Ja už fakt nevládzem. Strašne som sa tešila, keď mi na deviaty deň test ukázal ducha a o deň neskôr špinenie, neskôr krvácanie. 6dní strávených v nemocnici, ale ani to nepomohlo. HCG bolo 42,60 a včera už iba 19,50. Strašne to bolí 😢 a s mužom to už asi vzdávame. Je to fakt hrozné, v nemocnici som zažila v priamom prenose potrat v 4mesiaci. Teraz to bolí a ani si nechcem predstaviť ako to musí bolieť tú Peťku. S gynekológom sme sa dohodli, že po novom roku absolvujeme genetiku a hematológiu, verím, že potom budeme múdrejší.
Všetkým bojovníčkam prajem aby vám to vyšlo a mohli ste sa radovať.
@katika125 ani nevies, ako velmi mi je to luto ☹ ☹ verila som, ze budete uspesni az do konca ☹ prajem ti vela sil, aby si tento smutok zvladla, oddychnite, sustredte sa na prichadzajuce Vianoce a v novom roku budete pokracovat......posielam objatie 😢
@kostickabonnie ďakujem za objatie, aj ja som verila, že tento krát to dotiahneme do šťastného konca, ale nestalo sa tak. Ja už neviem, nechápem. Stále mi je len do plaču, ale musím sa vzchopiť. Mala som strach pred vložením, ale verila som že sa to podarí. Ja neviem či zvládnem tretie kolo, aj keby sme ho asi absolvovali najskôr tak o rok. Mrazáčikov nemáme, tak všetko by sme museli od začiatku. No uvidíme, možno po tých výsledkoch nájdem v sebe tú odvahu, ale teraz ani pomyslieť.
@katika125 mrzi ma to velmi Kati .. 😢 kazdy den som na teba myslela, a potom som sa od magici dozvedela, ze to je tak ako to je... Ani neviem, co povedat, vsetko mi pripada ako prazdne slova... Skus na to viac nemysliet a mozno casom najdes silu na dalsie... Aj ked si viem predstavit, ake to musi byt velmi tazke a teraz nepredstavitelne... :(
@katika125 treba tomu nechať čas, nech to preboli, zamerat sa na nieco ine...ja som takto pred rokom v decembri mala neuspesne druhe IUI a zacali sme novy rok s novymi vysetreniami, podali sme ziadost a zrazu je koniec roka. Ani sa nenazdas, ten cas leti strasne rychlo, a pojdete do noveho pokusu s novymi vysledkami. 😉 urobte si radost nejakym vyletom, na ktorom nebudete mat cas premyslat o nevydarenom pokuse, ja som si pribrala viac prace a vtedy ten cas letel ako voda .....moc drzim palce 😵
@kostickabonnie Prajem veľa úspechu a šetri sa až to všetko dobre dopadne. A dávaj si pozor na pitie bylinkových čajov pretože bylinky podporujú kontrakcie a mohla by si potratiť. Bylinky podporujú sťahovanie maternice a to ty nechceš ty potrebuješ aby sa maternica rozťahovala a vytvárala podmienky pre bambuľku čo máš v brušku.
@tinkatinulka Ahoj gratulujem to už si určite tehotná a dávaj veľký pozor na seba.
@katika125 Ahoj je mi to veľmi ľúto ale hlavu hore neopúšťaj sa do tretice všetko dobré ak ti to pomôže ja po novom roku pôjdem tiež tretí krát. Len nebuď pesimistická ale ber to z nadhľadom a musíš byť optimistka.Viem ako sa cítiš a ako to bolí ale neboj nabudúce to určite vyjde.
@kostickabonnie pregnyl som pichala v sobotu a dnes odber . robila odber dr.culbova zatial vobec nepotrebujem ziadne lieky od bolesti ani neviem ze nieco bolo .
od zajtra este picham tie injekcie proti ohss
@katika125 Moja zlatá tak som sa modlila a je mi to nesmierne ľúto , že vám to nevyšlo no musíš byť silná držkaj sa .....strašné ja už ani neverím , že ten hore sa nad nami zľutuje je to nespravodlivé ...neboj ja verím, že sa zázrak raz stane a budeme mamina-my....držkaj sa 😢 😢 😢 😢
AHOJTE VSETKY BABENKY,HELIOS MI DAL TO NAJKRAJSIE NA SVETE.DNES UZ MOZEM DRZAT V NARUCI 9MESACNE DIEVCATKO.A ZA TO VDACIM SKVELIM DOKTOROM.ESTE NIKDY SOM SA S LEPSIMI DOKTORMI NESTRETLA.SU MILI A VSETCI DO JEDNEHO CHCU VSETKYM POMOCT.SU UZASNY A MI STASTNY 🙂

@magica78 Uha to tak rýchlo? No toto už tento tyzden budes mat chrobacika v brušku , juhuuu.