Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
ahojte, dievčatá.
Musíme sa podporovať a bude to ľahšie. Už sa teším keď začneme. 😉
komariiiiiiiiiiik , servuuuuuuuuuus ako sa mas ?
komarik presne tak 🙂 mne na tej genetike vysli vsetky vysledky negativne takze ani nevieme preco sa to stalo 😒
brmbolcek jery ahojte 😉
ahoj kiarka
tak ja mam už termin na laparku - a som dnes volala do heliku ale nedovolala som sa - chcem sa objednať na 15.2. na pohovor čo dalej
jery super aspon by sme sa tam stretly ja som objednana na 10.30hod ved aj ja som zvedava co bude doky hovorit lebo babo bolo ok a moj doktor si to nevie vysvetlit ze preco sa to stalo 😒
kiarka - tak dufam že ma ešte vezmu - je to už len 3 tyždne - tak neviem
snad ano
jery mala si kazdu chvilu volat oni to tam musia zdvihnut 😉 a kedy ides presne na tu laparku??
4.2 mi ju maju robiť ☹
jery neboj bude to ok!!a nic necitis ja som spala ako batola 😀
ja sa bojim potom čo bude
no ved ale kvoli babatku to prežijem no nie? 😀
ahoj kiari, prepáč ale kým som tu nebola pár vecí mi ušlo. Ty si bola tehu a už nie si? To mi je ľúto.
Nám na genetike potvrdili že to nebolo v genetike ale náhoda. No už ma tá náhoda štve. Všetko zlé musí náhodne padnúť na nás. Dúfam že už všetky náhody máme za sebou a tentoraz sa to podarí.
komarik určite ste si to zlé už odžili - už pridu len pekné chvilky 😵
jery neboj bude to dobre a neboj mysli na to ako budes drzkat v naruci babo 😉
komarik veru bola som nam zase prestalo byt srdiecko 😒 a tiez mi prisli vysledky z genetiky a babo ze bolo zdrave a doky si to nevedel ani vysvetlit co sa stalo ze to je nevysvetlitelne 😒 tak som si zase dobre poplakalo preco zase my.Ale tiez som nastartovana ze idem este do toho a dufam ze s dobrym koncom 😉
zajtra máme den D už sa tak teším konečne budeme vedieť čo a ako. 😉 a vy ako pokračujete?
Ahojte Kocky, mozem vyrusit a opytat sa par veci . Planujeme, ze sa objedname do Heliosu. Stale sa caka asi mesiac ? Prosim Vas , ako prebieha uplne ta prva konzultacia ? Robia hned aj odbery a dake vysetrenia , alebo nam daju zoznam co si mame dat vysetrit a prinesieme im to ?
Ide o to, ze mam straaaasne blbu doktorku a nerada by som ku nej chodila na odber a nosila do Heliosu, lebo jej vobec nedoverujem. Na vsetko mi rozprava , ze je OK , ale ziadne vysledky som este nevidela, ziadne cisla mi nepovie. A manzel bol na SPG , a odpoved u urologa: vsetko je OK.
zatial dakujem.
Ahojte kočky, tak mám čerstve informácie. Včera sme boli na 2 konzultácii.Ja som mala skoro všetky hodnoty krvi dobré okrem stresového hormonu + ešte jedno ale neviem čo. - že neskor urobia kontrolne vyšetrenie. A manžel spermiogram v norme, že vraj s takýmto výsledkom sa dá prirodzene otehotnieť, len horše že ja mám zrasty, ale vaječníky priechodné tak uvidíme - Doporučil nám doktor stimuláciu a do ultrazvuku sa máme rozhodnúť či pojdeme na IUI alebo budeme pár mesiacov skúšať prirodzene. Asi to skúsime najprv prirodzene a potom Iui. povedal že sme mladý a tak by nám doporučil najprv ľahšiu cestu a ked to nepojde skúsime niečo iné.
matusik - objednaj sa do Heliosu čím skor a čaká sa tak 2 týždne môžno aj menej ak budu mať voľno , hned na prvej konzultácii ti budú robiť odbery krvi a odporučia ti spraviť hormonálny profil u svojej gynekol. ale nemusíš isť k svojej ked budeš chcieť spravia ti ho aj oni. - robí sa to na 3 den menzesu. A manžel bude musieť isť na spermiogram , a hned ked budeš mať výsledky tak na konzultáciu - nám to trvalo so všetkým 1 mes a pol. Ak sa budeš chcieť niečo opýtať napíš.
Ahojte. Ja som bola dnes v Heliose na konzultácii, a ideme skúsiť IUI. asi 2 krát povedal, a ak sa nepodarí tak IVF.
Tiež som mala zrasty, bola som v oktobri na laparke , a vajcovody mam priechodne tak preto ideme najskor na IUI. Tak začíname asi okolo 15.2. Držím vám všetky prsty aby to dopadlo dobre.
ahojte,
tiež sme od novembra začali chodiť do Heliosu - zatiaľ máme za sebou 2 konzultácie + kontrolné odbery - všetko je ok, aj SPG, takže momentálne skúšame prirodzene a v marci sa máme zasa zastaviť a dohodnúť sa na ďalšom postupe, ak sa nepodarí....
ale už by som uvítala, keby sa čosi začalo diať, lebo snažíme sa vyše 2,5 roka a to dá už na psychiku dosť zabrať... ☹
všetkým držím palce!!! 😵
renka 1801 - a to vám neponukli stimulovaný prirodzený sex. Nám najprv povedali nech to takto vyskúšame a že potom IUI. Držím vám všetkým palčeky. Dnes si mám isť do lekárne pre Pregnil. Som zvedavá koľko stojí.
ka131, nie to nám neponukli. To nemalo u nas už význam. Manžel ma zly spermiogram, a ja som sa liečila na endometriozu. Proti nám sú viacere faktory, takže tak.
ahojte,
ka 131 mne robil komplet sono a bral krv na vsetko mozne-protilatky, chlamydie atd. este si mam dat spravit na 3den horm.profil . vaham, ze kde si ho dam vlastne spravit, tym , ze sme od heliosu daleko a mojmu gynekolog.nechcem ist, neviem ci by mi ho spravila aj obvodna ? neviete ako to funguje, ze ked mam presne od dr. z heliku napisane na ake hormony treba krv zobrat, ci by mi to spravili aj u obvodnej?
dalsiu konzultaciu mame zac.marca, lebo mm ide na rozisreny spermiogram, tak kym budu vysledky atd tak nam to potrva. som zvedava ako budeme postupovat dalej, lebo mi zistil , ze pravy vajecnik vyzera byt zrasteny as tym padom asi nepriechodny...no neviem. uvidime co navrhne v marci..dovtedy cakame.
myslim na vsetky cakatelky a bojovnicky a spoluzaciatocnicky v heliose
😀
lucetta to ti kto povedal že vyzera byť vaječník zrasnety? :-O nemysliš vajcovod?
nie, vajecnik o cervo.....totiz mne pred rokom praskol slepak a sa vylial a moje vsetky problemy mozno suvisia cele roky s tym...a to je len dosledok vsetkeho...
aha tak už chapem - no ak je druhy vaječnik ok a vajcovody priechodne tak by to problem byť nemal - ale ktovie ako vyzerame zvnutra ved preto ideme na laparku
aha kukam ty asi na lsk nejdeš to len ja 😀
kde ste ????????????????????????
Ahojte. Tak my už máme za sebou 2 konzultáciu v Heliose a sme veľmi spokojný. 😉 😉 A už sme začali aj s clost. a v pondelok nás čaká ultrazvuk. Len nech to všetko dobre dopadne a už sa čo najskôr tešíme. 🙂 🙂
Ahoj my sme boli 1 krát v helliose 23.12.2009 a momentálne čakame na potvrdenie ziadost su t ouz 3 týždne co sme ju podali ale mne sa to zda vecnost...
my ideme do heliku 16. teda otyžden - už asi 12ty krat 😀

ka131 - ďakujem za info k tej tanuľke. Inak moja sestra chodí do Heliosu, raz neúspešne a teraz sa jej rovno dve embrijká ujali, zatiaľ je v 9 tt, ale veľmi si pochvaľuje prístup aj metódu liečby oproti Iscaru v BA. Držím Vám všetkým palčeky, aby sa aj Vám zadarilo, treba byť len trpezlivý a vytrvať, raz sa to určite podarí. 😉