icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

vlasatica
30. nov 2012

ahojte som 9 den po et. slabo spinim test negativny. Vcera ma bolelo brusko ako pred menzes...uvidime co bude dalej...ale dost sa bojim ☹

martika32
30. nov 2012

@marecek1 dnes sme boli v heliose,tak nam povedali,že mame dojst,ked budeme mat vysledky z hema,gen,imun a enddokrin.,no mna 1x krat vyčistili tak "užasne",že mi nedošiel menzes až po 3 mes a to len ked mi moj lekar nasadil noretisteron a duphaston,tak,neviem kedy mi zas dojde menzes,kedže som zas po čistení 2x 15.10. a teraz 27.10 mi museli vybrat nejaku zrazeninu,čo mi tam ostala po druhom čistení,tak ked ide,tak ide,len dufam,že so šťastným koncom,pre nás všetky 🙂

magica78
30. nov 2012

@vlasatica spinit mozes 🙂 a aj bolesti mat ako pri mrche. drzim palce

evkafi
30. nov 2012

@kostickabonnie ahooooj,ako? mna sem tam trochu pichne, je to ok? mas to aj ty?

kostickabonnie
30. nov 2012

@evkafi no, mna dnes pichalo statocne, ale to som bola trochu rozculena 😠 aj maly sa hneval

marecek1
30. nov 2012

@martika32 mne tiež po kyretáži nie a nie prísť MS, ani po vyvolávačkách, tak potom som nakoniec skončila na antike, kým mi nabehla...

marecek1
30. nov 2012

@kostickabonnie malý? a to je kto? 😉 už si bábätku pričlenila mužské pohlavie?

evkafi
1. dec 2012

@kostickabonnie no ja som zase mala nakup.. mozno preto. dnes sa ani nepohnem

martika32
1. dec 2012

@marecek1 čo je to prosim ta antika?..ako dlho si nemala menzes?..aj teba "velmi" vyčistili?.dufam,že sa to da nejak hormonalne odstranit,aby som bola zas ok,lebo pred prvým kyretom som mala menzes bez problemov,ako hodinky,pekný den

marecek1
1. dec 2012

@martika32 antikoncepcia 😉 😉 😉 😉 neviem, či veľmi alebo neveľmi, ale každopádne som mala problémy - nie a nie dostať MS, potom sa mi vytvorila ešte aj vodová cysta, ako naschvál. ale po antikoncepcii sa mi cyklus zasa upravil.

ivka1404
1. dec 2012

@kostickabonnie
@evkafi pichanie je úplne v poriadku je to kvôli rozťahovaniu maternice takže to si ešte užijete pokiaľ nemáte špinenie je to o.k.

vlasatica
1. dec 2012

ahojte tak dnes som zacala krvacat aj s kuskamy sluznice. boli ma spodok brucha...takze smola...uz som sa aj vyrevala ☹ za aky cas sa moze ist na ket? mame este jednu bublinku zamrazenu

kostickabonnie
1. dec 2012

@vlasatica ☹ ☹ ☹ je mi to luto, ktory den si po ET? bola si uz na kontrole?

kostickabonnie
1. dec 2012

@ivka1404 ahoj ivka 🙂 tak mne sa slabulinke spinenie objavi tak raz za tri dni, asi mam jemne cievky v maternici. Uz som si nasla system, ked ma jeden den picha, tak na druhy zakonite objavim svetlohnedy vytok.....uz nestresujem. Len drobca najblizsie uvidim az 18.12. a zda sa mi to straaaasne dlho 😒 ale vydrzim. Ty sa mas ako? 😉

kostickabonnie
1. dec 2012

@marecek1 ano 🙂 vacsinou mu hovorim drobec a myslim, ze to bude Richard, mm ho tiez vola drobec, ale chce malú Kláru 🙂

vlasatica
1. dec 2012

@kostickabonnie dnes je 10 den ☹

magica78
1. dec 2012

@vlasatica to je mi luto :( mne sa to satlo tiez cca pred 3 tyzdnami. a ked som isla na krv a sono tak mi povedala ze jeden mesiac vynechat a potom sa objednat na 14 dc kvoli tomu ako rastie sliznica a mozem ist na ket

vlasatica
1. dec 2012

@magica78 dakujem ... nechce sa mi ani tomu verit. tak sme sa tesili.ze sa to podari...skoda...

magica78
1. dec 2012

@vlasatica to poznam ale ked zacali ist kusy vedela som ze je to na .... :(

vlasatica
1. dec 2012

@magica78 ved to ze keby neboly tie kusy tak je nejaka sanca ale takto viem ze nie....ty si bola prvy krat na ivf?

magica78
1. dec 2012

@vlasatica ano prvy . isla som ale na krv podla terminu ked som mala ist na tehu test. aby preistotu ma skontrolovali a dohodnut sa co dalej

vlasatica
1. dec 2012

@magica78 ja idem tiez v stredu.uvidime co dalej ale vobec sa netesim na tie tvaricky ako mi hovoria ze im to je luto ...

magica78
1. dec 2012

@vlasatica no ja som to nezazila ,mne povedali ze je to skoda a ze idemeč boje bojovat dalej a nesmiem sa vzdavat. mne akurat bolo luto ked som tam kukala na tie fotky ☹ a prisla tam kocka co absolvoval v ten isty den vsetko ako ja a povedali jej ze je tehu tak som bola rada ze aspon jej sa to podarilo

vlasatica
1. dec 2012

a kedy chces ist do dalsieho kola?

magica78
1. dec 2012

@vlasatica mne vychadza vklad cez vianoce ale viem ze budu mat asi obmedzeny rezim trosku tak hadam bude ten vklad

vlasatica
1. dec 2012

@magica78 tak silno drzim palceky aby ti to vislo🙂 kolko mas zamrazenych ja iba jedno☹ dve to vzdali.mali sme iba 7 odobratych.z toho 5 zrelych a 4 oplodnene.uz tam som bola sklamana ze tak malo.ale hlavne ze aspon to jedno je este v zalohe

magica78
1. dec 2012

@vlasatica dakujem aj ja tebe 🙂 mame 5

vlasatica
1. dec 2012

@magica78 tak nech to vijde hned pri prvom 😉

magica78
1. dec 2012

@vlasatica aj tebe 🙂

kostickabonnie
1. dec 2012

@magica78
@vlasatica kočky určite vám to vyjde tentoraz nesmiete ani trochu pochybovať a veriť vašim mrazacikom. 😉