Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@marecek1 dnes sme boli v heliose,tak nam povedali,že mame dojst,ked budeme mat vysledky z hema,gen,imun a enddokrin.,no mna 1x krat vyčistili tak "užasne",že mi nedošiel menzes až po 3 mes a to len ked mi moj lekar nasadil noretisteron a duphaston,tak,neviem kedy mi zas dojde menzes,kedže som zas po čistení 2x 15.10. a teraz 27.10 mi museli vybrat nejaku zrazeninu,čo mi tam ostala po druhom čistení,tak ked ide,tak ide,len dufam,že so šťastným koncom,pre nás všetky 🙂
@evkafi no, mna dnes pichalo statocne, ale to som bola trochu rozculena 😠 aj maly sa hneval
@kostickabonnie
@evkafi pichanie je úplne v poriadku je to kvôli rozťahovaniu maternice takže to si ešte užijete pokiaľ nemáte špinenie je to o.k.
ahojte tak dnes som zacala krvacat aj s kuskamy sluznice. boli ma spodok brucha...takze smola...uz som sa aj vyrevala ☹ za aky cas sa moze ist na ket? mame este jednu bublinku zamrazenu
@vlasatica ☹ ☹ ☹ je mi to luto, ktory den si po ET? bola si uz na kontrole?
@ivka1404 ahoj ivka 🙂 tak mne sa slabulinke spinenie objavi tak raz za tri dni, asi mam jemne cievky v maternici. Uz som si nasla system, ked ma jeden den picha, tak na druhy zakonite objavim svetlohnedy vytok.....uz nestresujem. Len drobca najblizsie uvidim az 18.12. a zda sa mi to straaaasne dlho 😒 ale vydrzim. Ty sa mas ako? 😉
@marecek1 ano 🙂 vacsinou mu hovorim drobec a myslim, ze to bude Richard, mm ho tiez vola drobec, ale chce malú Kláru 🙂
@vlasatica no ja som to nezazila ,mne povedali ze je to skoda a ze idemeč boje bojovat dalej a nesmiem sa vzdavat. mne akurat bolo luto ked som tam kukala na tie fotky ☹ a prisla tam kocka co absolvoval v ten isty den vsetko ako ja a povedali jej ze je tehu tak som bola rada ze aspon jej sa to podarilo

ahojte som 9 den po et. slabo spinim test negativny. Vcera ma bolelo brusko ako pred menzes...uvidime co bude dalej...ale dost sa bojim ☹