Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@hunka ja som po rpovere dostala MS az na 40den........strasne mi to meskalo a furt mi davali robit testy na HCG, doki potom vravel,ze moje telo funguje ako ma a brani sa hormonalnym vstupom do neho, preto som na decapeptyl nereagovala 😀 A co sa tyka knihy....este som nezacala.....ale furt sa do toho chystam 😀
@kathrin17 teda ti poviem citim sa ako slahnuta.. doslova kozy mam ako pamela andersson a boliaaaaa narastli mi teda asi o 2 cisla..a brucho ma boli akoby som to uz mala,ale vobec nic..tak dufam, ze to nevadi..a nevadilo to u teba v stimulke? ci ste museli cakat? ja som si urobila pre istotu tehu test i ked som vedela vysledok, ze neg. ale tak aby som sa uistila...tak dakujem za radu..citim sa fakt ako blbec.. 😀
@hunka ja som sa tiez tak citila....na 32.DC som sla do Heliku, tam zobrali krv a spravili sono....a kazali picha decapeptyl znova....na 37DC som sla znova, spravili znova to iste a Krajkovic vravel,ze to asi prerusime a pockame na moj prirodzeny cyklus a nakoniec volali,ze podla krvi sa ojeden az dva dni spusti MS a aj to tak bolo.....potom som sla na kontrolu druhy den menstruacie....zase krv a uzv....a poobede ked mi volali, to bol utorok, tak nakazali aby som vo stvrtok pridala gonal....a potom uz to slo velmi rychlo....gonal som brala len 11 dni, normalna doba je 12 a viac.....s gonalom som bola rychlejsia 😀 a citila som sa presne ako ty, dudy jak hovado, brucho jak v stvrtom mesiaci a strasne som bola nervozna....juuuj az hruza
@kathrin17 no tak to som teda zvedava...ako uz by som chcela aby to prislo, lebo mi asi brucho roztrhen,take ho mam ozaj 4 mesiac..ze keby maniekto videl v tricku tak si je 100% isty ze som v tom,kozy naliate..brucho velke...no hroza, tak verim, ze to rychlo pride, nechcem nic prerusovat... 😒 utz mam z toho dost nervy..ale dakujem za radu,aspon sa necitim ako yeti 😀
hunka ja som volala ked som mala 31dc a volala som rano okolo osmej jeh mala som ale len take špinenie ale to nevadi ak maš aspon čpinenie tak volaj ak nie aj tak musiš najneskor volat 32dc. neboj nič zavolaj povedz meno a kolky maš den cyklu a ona ta obiedna 🙂
dievčence kukaly ste dnes supermama na jojke? dnes tam bolo o nas o asistovanej reprodukcii a bolo to suprove všetko čim prechadzame tam bolo 🙂 kdo ma možnost nech kukne archiv 😉

ahojte baby, tak kym som bola na "nakupoch" tak sa to tu dobre rozbehlo, bola som kupovat srobky a vrtaky 🙂 🙂 chlapi sa asi dobre zabavili ked som im vysvetlovala , ze chcem tie cupliky do skrine na co sa polozia policky..proste nechapali..tak to bolo...
lajdacka@ ja mam zajtra 31d.c. tak sa tam chystam volat, volalal si rano, ci? a teraz som ako blba, uz si to mala ked si tam volala, ci si bola 31d.c? ci co im tam povedat, sa citim ako slahnuta 😀 alebo skolacka neschopna 🙂
kathrin17@ ty si uz zacala knizku citat? ja uz som na 30str. ale mala som len pol hodinku na to, tak dufam, ze sa aspon trosku dnes posuniem...
alika36@dakujem za infosky, tak moj by mal problem s pn-kou..takze ani dovolenka by neprichadzala do uvahy..no ale verim ze nebude to treba, zatial nam to nespominali....drzim vam palce