icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka vieš čo ja si aj tak myslim že by si tam mala ist a ja na tvojom mieste by som sa snimy pekne porozpravala o všetkom čo tam bolo nebolo atd. ale určite by som išla 🙂 vieš nikto nieje dokonaly a mylit sa je ludske a ja si myslim že ked pojdeš a o všetkom sa porozpravate tak bude všetko v poriadku. skus to 😉

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka isto nie, ja nechcem aby si si vcul myslela ze som na teba zla. ale to. co bolo v tam, to uz ja nechcem zazit a ani ich nechceme vidiet, lebo by som po nom asi skocila cez stol a zadusila ho. podla mna s a nemylil. a hlavne nie v tomto. lebo najprv nemozu byt nepriechodne a zrazu sa spriechodnia, to asi nie. take veci sa nedeju. 😖

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka nie namyslim si že si zla šak to je v pohode ale ti už to nechceš vobec skusit? alebo pojdeš niekde inde teda?a ak sa smiem opytat ktory doktor ti to povedal? a ti si bola na laparoskopii? lebo aj ja som bola koly upchatenu vajcovodu bola som v nemocnici 3dni a robyli mi to cez pupok a teraz je všetko zatial v poriadku dufam 🙂 lebo mi bolo povedane že sa to može aj vratit že sa može znova upchat.

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka ale aj tak nechapem čo ich tomu viedlo aby ta oklamaly? ved to nema žiadny zmysel?

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka v heliose mi to povedal Mudr. Krajkovic, po hysteroskopii s hycosy metodou- nemala som ziadne zrasty. a teraz som po laparke a vsetko bolo ako lusk, bez akej kolvek prekazky. ano ak to bude treba ist na iui, pojdem inam, uz nie do heliosu. vies, umele oplodnenia su cista ryza na ludoch. 😠 😠 😠 😠

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka prachy, prachy , prachy 😠 , ked sa aj ty budes vozit na medakovi, preco nie

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka tak skus v martine ale to dalšie centrum to iscare.no to maš pravdu že prachy prachy 😒 ale ja zatial mam dobre skusenosti s krajkovičom a moc ma mrzi že ti nie ☹ ale ja stim nič nenarobim 😒 a možem sa opytat už maš niake ivf za sebou či toto malo byt prve?

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka ja mam 2 ivfka za sebou a zbytocne. ale neva, zivot ide dalej a ak budeme potrebovat ivf, tak moja volba brno

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka nesmieš sa takto opuštat 🙂 musiš mysliet optimisticky 😀 a prečo až brno? to je dost daleko a asi aj drakšie či? ja si myslim že iscare je super ja som tam mala dve kamošky a vraveli že super.

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka och, to nie, ja sa neopustam, ja som happy a nabita novou silou, brno preto. lebo co ide odtial, to je vsetko tehu a su tam asi naj odbornici podla referencii, tak preto. 😀 😀 😀 😀 😀

marus28
10. feb 2013

@vafinka No ja teda neviem,ja nedám na personal v Heliku dopustiť,myslíš že Ti to povedali len preto že by chceli na Tebe zarobiť.Ja so mala tiež nepriechodné,ale nakoniec mi ich zobrali,lebo som nemohla ísť na oplodnenie.To sa može spriechodniť aj samovolne,ale aj upchať .No ale chápem ťa ja som mala dosť problémy v Blave,preto som to tam ukončila.

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka aha tak preto no držim moc palečky až je všetko tak ako ma byt proste v pohode a v poriadku 🙂

vafinka
10. feb 2013

@marus28 vies, ja sa tu nejdem bit do hrude, ja viem, personal je mily, o tom niet pochyb. ale to nie je iba o personale, neverim tomu, ze najprv je cosi nanic, ze ked mi povedal ze je to na totalku vies kde, a ze tento stav je nemenny a neda sa odstranit, a to ze sa to samovolne ozdravi, to sa nestava. podla mna nie. ja viem, ze je vela ludi, ktorym pomohli a ze vdaka nim maju deti. to nepopieram, je tam kopec fotiek, ale viem aj o tom, ze kopec ludi odtial slo prec, lebo mali pochybnosti o kvalite, a poznam aj takych co im povedali ze sami prirodzene nikdy neostanu tehotny a za 2 mesiace boli tehotny, tak, hmmmmmm

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka prosimta ako sa vola centrum v brne? chcem to len tak kuknut čo tam pišu.

vafinka
10. feb 2013

@lajdacka reprofit, ale pobocka je aj v olomoci, a to ja mam blizsie.

hunka
10. feb 2013

@lajdacka my ideme v stredu, tak ta nasledujem presne s 2 dnovym odstupom 😀

lajdacka
10. feb 2013

@vafinka kuknem ten reprofit

lajdacka
10. feb 2013

@hunka super ja pondelok ti stredu 😀 uvidime dokedy budeme pichat a možno nam to vide aj spolu odber 🙂

hunka
10. feb 2013

@lajdacka no to by bolo super 😀 som zveda kedy ti potom daju zase kontrolu 😉

alika36
10. feb 2013

@alul ahoj, to ma velmi mrzi ako to berie manzel. Aj mojim to riadne zatriaslo kedsme sa dozvedeli o azoospeermii. Chvilu mi trvalo kym som ho prehovorila, skor som mu nedovolila aby si pripustal ten problem a ani ja, ved medicina aj dokonca aj ludove liecitelsvo ma svoje tajomstva. Mozno ked mu spomenies ze su aj horsie pripady tak to bude brat inak.
Moj neskor zacal sam vyhladavat temy na asistovanu reprodukciu a on bol ten co nasiel Helios a dalo mu to nadej.

vafinka
11. feb 2013

@lajdacka no co, kukala si????

hunka
11. feb 2013

baby uz 2 den ma ukrutne bolesti hlavy..akoby migrena..ale boli ma cela hlava..mali ste to daktora? uz manzel nasiel ze v merionale je to velmi casty neziaduci ucinok..ale najhorsie, ze mi tabletky nezaberaju od bolesti na tu moju hlavu ☹ trosku sa to stlmi,ale nic extra 😒 poradte co stym..myslela som vcera, ze to len tak..ale dnes a aj v noci..stale ☹

lajdacka
11. feb 2013

@hunka no to by bolo supiš daly by sme stretko na recepcii 🙂 už som doma tak dopadla som dobre povedala mi že to vizera dobre na jednej strane 4plus2male a na druhej strane 4male ale že to je ešte na začiatku tak uvidim čakam poobede telefon a povie mi kedy zase kontrola.

lajdacka
11. feb 2013

@vafinka ahojky ešte som sa k tomu nedostala ale dnes to kuknem určite 😉

hunka
11. feb 2013

@lajdacka juj tak to je super 😀 a ty si pichas od stvrtku vecer? som teda zvedava co ti ozaj povedia, tak potom daj infosky 🙂 som taka zvedava, mozno pojdes v stredu 🙂

alul
11. feb 2013

@alika36 ahoj no moj manzel uz stratil zaujem. uz prestava dufat..uplne sa opustil .. jedine co ma nuti je podat ziadost o adopciu ..ale ja sa na to necitim..vzdy sme sice vraveli ze si adoptujeme jedno dieta z domova ale vzdy som chcela najskor svoje az potom z domova..najako to nemozem prekusnut ale uz mi pomaly dochadza ze preco nechce ist na darcovstvo..keby som ja v jeho kozi tez by som to asi nechcela.. ani sama neviem..ale vravim pockam na vysletky z genetiky a potom sa uvidi ..

makovicka53
11. feb 2013

baby boli ste niektora na hysteroskopii v MT Helios?

lajdacka
11. feb 2013

@hunka ahoj mojko ano od štvrtu večera 🙂 aj ja som zvedava dam ti potom info kedy pojdem 🙂 ale ako mi hovorila tak pravdepodobne vo štvrtok ale uvidim čo mi zavolaju.

hunka
11. feb 2013

@lajdacka no mohla by ta dat na stredu 🙂 a vyzera to celkom dobre urodne, nie? a to si len 4 den dnes pichaal,nie?teda pichnes vecer 🙂 nevies mi poradit s tou mojou hlavou...nepomaha nic... 😒

lajdacka
11. feb 2013

@vafinka už som to kukla ten olomouc vizera to super aj vysledky maju dobre. tak neni očom chod teda rovno tam 🙂