Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lajdacka isto nie, ja nechcem aby si si vcul myslela ze som na teba zla. ale to. co bolo v tam, to uz ja nechcem zazit a ani ich nechceme vidiet, lebo by som po nom asi skocila cez stol a zadusila ho. podla mna s a nemylil. a hlavne nie v tomto. lebo najprv nemozu byt nepriechodne a zrazu sa spriechodnia, to asi nie. take veci sa nedeju. 😖
@vafinka nie namyslim si že si zla šak to je v pohode ale ti už to nechceš vobec skusit? alebo pojdeš niekde inde teda?a ak sa smiem opytat ktory doktor ti to povedal? a ti si bola na laparoskopii? lebo aj ja som bola koly upchatenu vajcovodu bola som v nemocnici 3dni a robyli mi to cez pupok a teraz je všetko zatial v poriadku dufam 🙂 lebo mi bolo povedane že sa to može aj vratit že sa može znova upchat.
@lajdacka v heliose mi to povedal Mudr. Krajkovic, po hysteroskopii s hycosy metodou- nemala som ziadne zrasty. a teraz som po laparke a vsetko bolo ako lusk, bez akej kolvek prekazky. ano ak to bude treba ist na iui, pojdem inam, uz nie do heliosu. vies, umele oplodnenia su cista ryza na ludoch. 😠 😠 😠 😠
@vafinka No ja teda neviem,ja nedám na personal v Heliku dopustiť,myslíš že Ti to povedali len preto že by chceli na Tebe zarobiť.Ja so mala tiež nepriechodné,ale nakoniec mi ich zobrali,lebo som nemohla ísť na oplodnenie.To sa može spriechodniť aj samovolne,ale aj upchať .No ale chápem ťa ja som mala dosť problémy v Blave,preto som to tam ukončila.
@marus28 vies, ja sa tu nejdem bit do hrude, ja viem, personal je mily, o tom niet pochyb. ale to nie je iba o personale, neverim tomu, ze najprv je cosi nanic, ze ked mi povedal ze je to na totalku vies kde, a ze tento stav je nemenny a neda sa odstranit, a to ze sa to samovolne ozdravi, to sa nestava. podla mna nie. ja viem, ze je vela ludi, ktorym pomohli a ze vdaka nim maju deti. to nepopieram, je tam kopec fotiek, ale viem aj o tom, ze kopec ludi odtial slo prec, lebo mali pochybnosti o kvalite, a poznam aj takych co im povedali ze sami prirodzene nikdy neostanu tehotny a za 2 mesiace boli tehotny, tak, hmmmmmm
@alul ahoj, to ma velmi mrzi ako to berie manzel. Aj mojim to riadne zatriaslo kedsme sa dozvedeli o azoospeermii. Chvilu mi trvalo kym som ho prehovorila, skor som mu nedovolila aby si pripustal ten problem a ani ja, ved medicina aj dokonca aj ludove liecitelsvo ma svoje tajomstva. Mozno ked mu spomenies ze su aj horsie pripady tak to bude brat inak.
Moj neskor zacal sam vyhladavat temy na asistovanu reprodukciu a on bol ten co nasiel Helios a dalo mu to nadej.
baby uz 2 den ma ukrutne bolesti hlavy..akoby migrena..ale boli ma cela hlava..mali ste to daktora? uz manzel nasiel ze v merionale je to velmi casty neziaduci ucinok..ale najhorsie, ze mi tabletky nezaberaju od bolesti na tu moju hlavu ☹ trosku sa to stlmi,ale nic extra 😒 poradte co stym..myslela som vcera, ze to len tak..ale dnes a aj v noci..stale ☹
@alika36 ahoj no moj manzel uz stratil zaujem. uz prestava dufat..uplne sa opustil .. jedine co ma nuti je podat ziadost o adopciu ..ale ja sa na to necitim..vzdy sme sice vraveli ze si adoptujeme jedno dieta z domova ale vzdy som chcela najskor svoje az potom z domova..najako to nemozem prekusnut ale uz mi pomaly dochadza ze preco nechce ist na darcovstvo..keby som ja v jeho kozi tez by som to asi nechcela.. ani sama neviem..ale vravim pockam na vysletky z genetiky a potom sa uvidi ..

@vafinka vieš čo ja si aj tak myslim že by si tam mala ist a ja na tvojom mieste by som sa snimy pekne porozpravala o všetkom čo tam bolo nebolo atd. ale určite by som išla 🙂 vieš nikto nieje dokonaly a mylit sa je ludske a ja si myslim že ked pojdeš a o všetkom sa porozpravate tak bude všetko v poriadku. skus to 😉