icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

lajdacka
13. feb 2013

@hunka tak to si mala aj menšiu davku a ako super sa ti zadarili parada tešim sa za teba 🙂 no ja uvidim zajtra ako to pokročili a mam aj pohovor hej

hunka
13. feb 2013

@lajdacka ale hlavne ze su tvoje kvlaitne, takze dufam, zemoje ked ich je tolko tak budu ale kvalitne..nie ze to bude na nic...a ano len sono a krv,ved myslim ,ze to by slo nejako rychlo odber po tyzdni 😀 a vy zajtra aj ta embryologicka?

lajdacka
13. feb 2013

@hunka no to neviem presne či su kvalitne ale povedala mi ked som bola na sono že to vizera dobre tak uvidim. dufam že budu čo najlepšie ved su ako v bavlnke 😀 hej mi mame zajtra aj ta embriologi.

lajdacka
13. feb 2013

@vafinka no si šikula davaj pozor na seba a nešvihaj sebou o zem ok 😀

vafinka
13. feb 2013

@lajdacka 😀 😀 😀 😀

lajdacka
13. feb 2013

@vafinka 😝 😀 🙂

kathrin17
13. feb 2013

@alika36 🙂 moja zlata, ja som este veru s kocikmi nezacala....ale hladala som uz niekolkokrat asi rok dozadu....len klud a pekne odpocivaj.....a pytala si sa na priznaky takze akurat co mam, ze sa mi chce furt spat, mam prsia skoro modre od tych zil aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hunka
13. feb 2013

@kathrin17 moja, gratulujem !!! zo srdiecka ,moc ti to prajem! 😀 drzte sa 😀

kathrin17
13. feb 2013

@hunka neviem,ale ci to nie je slabe, ked dnes som uz desaity den od vkladu....co myslis? A inak dakujem, som rada,ze ta mam, ty moj vecny podporovatel 😀 leti cmuuuuuuk

hunka
13. feb 2013

@kathrin17 urob zajtra uvidis, ze zosilnie 🙂 tak si pekne vychutnavaj ten krasny pocit 😀 cmuky a pekne lenos 😉

alika36
13. feb 2013

@kathrin17 jeej gratulujeeeem no vidis uz je tu vysledok. kedy si zacala pocitovat tie cecule? To znie velmi slubne !!! len sa drz

lucyfromuk
14. feb 2013

@hunka Jeeej tak ty si o dost popredu. 🙂 A stimulka je ako dlho? 2 ci 3 tyzdne? Aspon mi mozes radit, ked s tym zacnem ja. 😉

lucyfromuk
14. feb 2013

@renka5 To ma mrzi, ze to nevyslo, 😒 ale v aprili sa to urcite podari. Och, keby tu uspesnost vedel clovek nejako ovplyvnit. 😠

hunka
14. feb 2013

@lucyfromuk ju uz picham cez dva tyzden diphereline, to su tie prve injekcie - pripravnej faze a dnes mam 6 davku merionalu, to uz je stimulacna faza 🙂 ale ako dlho to este budem pichat neviem, ale nie vieac ako tyzden,ale dufam, ze uz to pojde rychlo,lebo od vcera vecera mam pocit, ze mi roztrhne pravy bok 😀 asi sa velmi prekonava pravy vajecnik... 😀 ciitim sa unavena ako kon po dnes nej noci, ked som bol schopna, koli tomu boku spat len na chrbte 😖 ..no neviem ci to mal niekto take, ci len ja som ina 🙂

lucyfromuk
14. feb 2013

@hunka Tak to je celkom aj dost, vyse 3-och tyzdnov si pichat. 😒 Hlavne pre mna, ked ja ihly nemusim ani vidiet. 😀 To vyzera, ze ty tych vajicok budes mat tolko, ze ich mozes rozdavat! 😀 😀 😀 Drzim palce, nech ich je co najviac. 😉 A tebe ked uz volali z Heliosu, ze je ziadost schvalena, tak ta na kedy objednali? Na prvy den cyklu? 😲

hunka
14. feb 2013

@lucyfromuk mne zavolali a opytali sa ze kedy by som sa chcela objednat ku koordinatorke,ale ja som uz vedela, ze urcite zacneme dlhym protokolo, takze na ten 16ty dencca..tak ja som sa dala objednat hned na druhy den, to bol moj daky 12DC a tak som hned dostala recept na proveru a to bol stvrtok,zacal som ju brat od utorku a potom o tyzdne som zacal pichat tie prve injekcie...takze ja som si to v podstate trafila do cyklu,ze sme nemuseli cakat na dallsi 😀 takze ked ti zavolaju a budes pred 16DC tak to chodte cim skor sa bude dat a mozete hned zacat 😀 tak drzim palce, nech sa ozvu co najskor 😉

renka5
14. feb 2013

@lucyfromuk tak to mas velku pravdu 🙂 ja som si pichala 27 inekcii ☹ ale tie prve si treba skorej vybrat s chladnicky nebu ta tak stipat 😝

kathrin17
14. feb 2013

@alika36 citim sa strasne ☹ dnes na teste skoro nic....HCG len 25,96 na co mi dr povedal, ze daka miziva sanca tam je, ale ze skor nie ako ano ☹ prave som vnutorne zomrela...babatko to so mnou vzdalo ☹ a moj mm nie je doma, ani ma nema kto postiskat ☹

lajdacka
14. feb 2013

@hunka ahojky hunka tak som dnes bola sono krv a aj pohovor povedala mi že to vizera dobre a dala mi recept na pregnyl to je ta štiplavka do zatku a budu mi volat ako čo inekcie mam do pondelka tak uvidim čo mi povie poobede. mala som okolo 10vajičok a rozne rozmery od 11 do 14 tak uvidim.

alika36
14. feb 2013

@kathrin17 ale, nezufaj, to nieje mozne, ved tie priznaky vsetkemu nasvadcuju ze to bude. Oh, moja nebud smutna, tak potom tie testy nie su velmi spolahlive, ved tam bolo jasne vidiet ciarocku. Stale je tu este par dni, a niekedy vraj baby poslu este raz na krvv po par dnoch lebo to stupa pomaly. nehadz flintu do zita. Dnes je nejaky cudny den, ani ja nemam velmi dobruu naladu, zacinam sa trocha viac utapat do seba a rozmyslam prilis vela. Este ze musim o 3 vypadnut na anglictinu, trocha budem mysliet na ine. Zavolaj drahemu, urcite ta utesi... 🙂

alika36
14. feb 2013

@alika36 a aka ma byt hodnota vlastne, nevies ?

alika36
14. feb 2013

@kathrin17 a aka ma byt hodnota vlastne neviees?

hunka
14. feb 2013

@lajdacka no aj ja som sy vcera vybrala v lekarni na pregnyl, tak uz sa chladi v chladnicke 🙂 ja som zvedava kedy pojdeme mi, lebo v nedelu nemame este embryologicku,tak mozno o tyzdne na to pojdeme, ja mam injekcie tak do buduceho piatku 😉

kathrin17
14. feb 2013

@alika36 hodnota na 15DPO ma byt od 17vyssie, ale dnes ked som spravila ten test...a ked mam pravdu povedat nezdal sa mi,tak som do toho isteho mocu namocila este jeden inej znacky a ukazal to iste, ze zoslabol.....takze dva testy sa nemozu mylit, aspon myslim.....neviem, skratka som to vzdala....a nechcem v sebe chovat plane nadeje.....potom by sklamanie bolelo este viac.....v pondelok idem na krv, ale si myslim, ze hodnota bude nizsia ako vcera

alika36
14. feb 2013

@kathrin17 ved uvidis, mozno sa stane zazrak. Ja si tak vravim, lebo aj ja som velmi v napeti a pomaha to trocha. 😉

kathrin17
14. feb 2013

@alika36 dobre moja 😀 tak budeme cakat na zazrak 😀

kathrin17
14. feb 2013

@lucyfromuk noja to si na tom tak isto ako ja...tiez ihli neznasam....ale zvladla som ich 43ks, potom asi 10odberov krvi a po odbere vajicok este dalsich 5injekcii proti hyperstymulacnemu syndromu....da sa to zvladnut

lucyfromuk
14. feb 2013

@kathrin17 A to vsetko si mala pri jednej IVF? To znie, ako keby si mala dve. 😉 No ja si tak hovorim, ze to budem musiet zvladnut, inej cesty niet 😀

kathrin17
14. feb 2013

@lucyfromuk ano pri jednom IVF...neboj...da sa to zvladnut....i ked som tu zasobu videla v chladnicke, tak mi nebolo vsetko jedno

lucyfromuk
14. feb 2013

@kathrin17 Uf no ja sa tej casti bojim naozaj najviac! Ja nie ze sa bojim ihiel, ja odpadnem pri kazdom odbere krvi, skor sa bojim tych odberov i ked to pichanie do brucha mi tiez radost nerobi. 😉 A najviac zo vsetkeho sa bojim OPU a celkovej narkozy kedze to ide tiez do zily 😀 Ale nejako to hadam prezijem