Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@hunka jaj tak maš potom čim pichnut ja som myslela že maš jednorazovky. lebo ja mam take už nariedene tak som pichala sama. tak to maš super že mm je zdravotnik super 🙂 no to ti verim ja som tiež už teraz ku koncu kolkorazy pichla aj na dva razy čo ma to už tak bolelo vieš si to predstavit pichla som pustila pol vodičky a čakala som pokim ma to trošku prejde ta bolest ihla v brušku a potom som dopustila zbytok no sranda keby si to videla tak sa smeješ ako blazon ale čo už vidržime sme niake bojovničky 😀 presne tak sme SME TU VŠETKY SILNE ŽIENKY 🙂 😉 😀
@kathrin17 ahoj, som rada ze si sa ozvala, myslela som na teba. Nuz ja sa citim velmi dobre, vcera som mala dostat MS, mala som bolesti rano a cakala som kazdu chvilu ale nic, az dnes rano tiez som mala taky pocit, a bolo take male spinenie ktore hned aj preslo, 2 intimky som si vymenila. A znova nic pocas dna. Testovat skusim zajtra rano, uff som vemi v napati...ale ako bude tak bude. dokupila osm si dalsie testy 10tkove, lebo doma mam len od 25. Tak som rada, ze uz sisa zotavila a beries veci rozumne. Ved ako jedna z kociek sa tu zmienila, ved nakoniec vsetko raz vyjde je celkom pekne motto.Dakujem ze na mna stale myslis, urcite potrebujem podporu 😵 .ozvem sa s vysledkom. Dokonca dnes ma prisli navstivit kolegovia, velmi ma povzbudili, nachystala som im maffiny a obl. chlebicky. Pochutili si az az. A ty stretavas sa s niekym, ked manzel je prec? Prist na ine myslienky.
@alika36 veru nestretavam sa s nikym ☹ v praci pracujem sama.....teda mam jednu zamestnankynu, ktora chodi na par hodin, ale to je vsetko, casto ma skor vytoci ako sa zasmejeme ....ja som taky detailista a ked nie je nieco podla mojho, tak sa hned hnevam 😀 mame male potraviny a chodia tam stale ti isti zakaznici, tak samozrejme prehodime zopar slov, nasla som si aj par "kamaratok" s ktorymi sa teda mimo obchod nestretam, ale inak si celkom dobre rozumieme. Ja som mala take spinenie na 10den od ET....tiez to bolo len na dve intimky.....to bolo minulu stredu a v piatok som vysadila utros a v nedelu prisla riadna ms. Verim,ze u teba to bude ine.Velmi chcem, aby to aspon vam vyslo.Uz teraz sa neviem dockat spravicky, ze su dve ciarocky.Urcite urob 10tkovy.Silnejsi urcite nie. A presne tak raz to vyjde....u nas vyjde uz .KET 😀 chcem to a zelam si to 🙂
@kathrin17 urcite ti vyjde tento KET, mozno to tak malo byt, tvoje telo najlepsie vie. Toto bolo take skusobne a 2 pokus uz vyjde definitivne. Verim aj ja tomu. Nuz dnes osm robila test, a skoro som ho zahodila od sklamania, ale nedalo mi tak som si ho stale obzerala a obzerala az som vypozerala slabuckeho ducha, az slabim okom to nevidiet ale ked som to porovnala s nepouzitim tak asi tam predsa nieco je. 😉 Ale netesim sa az tak len som trocha kludnejsia, lebo to nieje potvrdene, a dnes rano som mala slabe krce, zeby zo vcerajsieho sexu? ( bol jemny) 😵
Baby kedy vam dosla ms pocas stimulky? Co ak mi vychadza 32 dc na sobotu? Mam ist v piatok aj keby ms este nedosla?
@kathrin17 ahoj, nuz dnes rano som si robila 2 druhy testv, vcera mi kamosky namiesto cokolady priniesli digitalny test vraj je spolahlivy. Aj ked som neverila, kedze tam je citlivost od 25 tak sa mi nechcelo velmi ist dotoho. Ale spravila som ich oba naraz na 12 den dnes a bolo to tam! + 1-2 takze tie tycinkove testy niesu az natolko citlive ako sa pise. Ale zatial sa tichucko tesim 🙂 , Uz aj nejake priznaky mam posledne 3 dni, zaludok akoby na vracanie, tocenie hlavy, slabucky vytok, takmer ziadny. Tak uvidime v pondelok, to bude konecny vysledok. A ako sa mas ty?
kedy ti teda vychadza ten KET teraz? April? ci skor?
@alika36 jeeeeej tak to je perfektne......silno ti drzim palceky......juuuuj ja sa dnes citim hrozne zle......mam strasnu mykozu, uz sa mi aj uzliny okolo zdurili....je to des.....hrozne sa bojim,aby mi nieco nebolo....boze...ak to do tyzdna neprejde, aspon tie uzliny, tak pojdem k lekarovi.....takze ani neviem, ci KET bude....vcera rano mi ms skoncila a teraz som nasla jasno cervenu krv znova, tak ja neviem, co to chce byt...ach boze preco ja musim mat furt dake trampoty? ☹
@cuculik1 ahojcek nie.......nechod v piatok ak by nedorazila.....ak nedorazi a dorazi nahodou cez vikend, tak nevadi, kludne tam chod v pondelok......mne neprisla a tiez mi vychadzal 32dc na sobotu a sla som az v pondelok.Je to aj v papieroch co sa dostavaju na zaciatku,ze pokial to vychadza na vikend, tak treba prist najblizsi pracovny den...
@kathrin17 jaj, dufam ze ti to prejde, zeby si tu mykozu dostala z ultrogestanu? a urcite ju mas? chvilu som sa aj ja cudovala preco take huste, ako krem ide zo mna, ale to je rozpustenu ultrogestan a vizera to tak ako mykoza, vytok. S tymi uzlinami choj radsej doktorovi co najskor aby to nebolo vaznejsie, daju ti nieco, mzono mas malo jodu. Necakaj radsej. Skor to potom prejde. Stale sa este cistis asi, tie hormony vedia narobit sarapaty.
@alika36 ja ani tak nemam vytok......ale hrozne palenie a svrbenie, dr vravel,ze mi zacina chorobny vytok......takze je to jasne......ale horsie je, ako strasne mam podrazdenu "susku".....davam si na to canesten.....ale asi budem musiet ist znova na gyndu, aby mi dal nieco lepsie....
ahojte dievčatá....hlavne samoplatkyne - mám lieky na takmer komplet ivf - dlhý protokol (menopur a diphereline), v prípade bližších info píšte IP
@kathrin17 hlasim sa..spala som do pol12 tam, ani som sa nesla prebrat 😀 😀 😀 bolo mi to divne, lebo vsettci,aj lajdacka uz boli fuc,iba jedna mila, velmi mila nastvovatelka MK tam bola, ale nie je registrovana...tak ta ma chudatko v jej bolesti napajala cajom 😀 za co jej obrovske VDAKA patri 😀 ani neviem ako sa vloa...
no potm prisla doktorka asi okolo 12.15..a povedala, ze mi vzali43 vajicok, dobre citas 43!!!
citila som sa akoby ma presiel valec...bolel ma tak strasne bok...ze zavolala sestricku co mi hned po takej davke nedali infuzku...ta mi stiekla a pomaly kym vsetko preslo tak bolo 13.15 ked som sa sla prezliect....doktorka sa velmi boji o ohss,tak mam solumedrol, fraxiparin a v nedelu kontrolu...a ze sa vklad asi bude odkladat....ze ma nebude ohrozovat na zivote...tak idem trosku polezat, citim sa ako prejdena valcom..a vecer sa ozvem 😀

@hunka jaj ja som nevedela že prečo maš tak vela pit 😉 tak pekne popijaj a popijaj a odychuj. aj ja sa len tak šmotkam nič nerobim kukam telku a pojdem kuknut ku mamine 🙂