Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@marianna555 no my sme mali tie najlacnejsie lieky (co sa mieslali) a zaplazili sme za IVF 1600E 😉
@hunka pekne. Netusim preco nam doktor povedal okolo 700€ ale tak tusila som ze trepe 🙂 A podarilo sa?
@marianna555 mam odlozeny vklad pre OHSS a teraz pojdem len na KET..takze cakame 🙂
@marianna555
nas vyslo 1 IVF 900 eur a 2 IVF 1300 eur a teraz idem na KET tak 160 eur . Zaleži od toho aku metodu oplodnenia vajicok zvolite a ci budete mrazit embria.
@marianna555 Ahoj to povedal aj nám no to som vedela že je to len cca a rátala som raz toľko a stálo nás to 1400€.
@marianna555 Ahoj tak ako sa máš .....kedy máš KET ? Ja stimulujem na druhé ivf už si pichám 4 deň dekapept. ......máš už druhú časť knihy päťdesiat odtieňov sivej ja ju čítam a odporúčam ti pokračovanie päťdesiat odtieňov temnoty je skvelá 😀
Ahojte dievčatá, chcela by som Vás poprosiť o info, veľmi by ma zaujímal Váš názor na Mudr. Staroveckú?
a ešte by som chcela vedieť či je tu niekto komu nezabral clostibegyt 3krát 1 tabletka denne??
@mina85 My mame vsetko este len pred sebou. Najviac sa bojim ako to budem prezivat ked to nevyjde, nevravim ze to nezvladnem ale obdivujem tie kocky co to absolvovali napriklad aj 5. krat.
@olivia31 Nerozumiem preco nepovedia hned ze moze to byt od do, ale trepu sumy z brucha. Chapem ze povedia to najlacnejsie ale tak ked to vyjde na 2x tolko tak by nato mali upozornit, nie kazdy si to moze dovolit. Inak si myslim ze poistovna by mala preplacat viac. My sme si to sami nesposobili ze je takato doba a je problem otehotniet. Aj poistovne by sa tomu mohli trosku prisposobit.
a este sa moze stat, ako mne, ze mi prerusili cyklus, lebo estrogeny vraj sa znizuju hodnoty...sranda akurat, ze ked som bola prvykrat, som mala len dlhsiu stimulaciu, vedeli ako reagujem na injekcie aj podobne a sranda, ze nic s tym neriesili...dnes len volali, aby sme podali dalsiu ziadost...
baby bola som v heliose dnes na prvej inseminacii, dr. mi kazal, ze dnes kludovy rezim, bola som sa ale s kamoskou prejst, cca hodka, nic narocne .... Myslite ,ze by to mohlo uskodit, mam teraz akesi vycitky kvoli tomu ... Mozno je to blbost, co ja viem ... Co myslite?
Ahojte,
mozem sa pridat? My sme boli v Heliose MT na 1.konzultacii, teraz cakame na vysledky a bud pred velkou nocou, alebo po nej ideme na 2. sedenie a dozvieme sa co a ako.
@tommy83 myslím, že prechádzka ti uškodí určite menej, ako keď sa budeš stresovať, dôležité je, aby si teraz bola v psychickej pohode.
u každej ženy je to individuálne, niektorá môže aj týždeň po IUI ležať s nohami vyloženými a nič z toho... iná funguje normálne, a podarí sa - už len pevne veriť, že je toto aj tvoj prípad 😉
S dr. Staroveckou nemám problém, manželovi sa zdala možno trošku vecnejšia, alebo strohejšia? nemôžem nájsť ten správny výraz, s konzultáciami/vyšetreniami u nej som bola spokojná, predostrela všetky možnosti, tak ako boli... najskôr plánovaný sex, potom hysteroskopia, teraz v blízkej dobe - dúfam - IUI... do IVF netlačí, to máme ako poslednú možnosť.
popravde ani nemám náladu na nejaké milé rečičky a úsmevy od ucha k uchu, momentálne som v štádiu, že potrebujem len odborníka, jeho rady, a činy... a nie doktorku - kamošku... už to naše snažilkovanie trvá pridlho, a už chcem výsledok tohto nekonečného kolotoča....
akože určite milý úsmev, a povzbudenie potešia - aj mňa, keď vidím aj u lekára presvedčenie, že verí tomu, že sa to v blízkej dobe podarí, lebo sú na to predispozície - a to nemôžem povedať, žeby som u Staroveckej nenašla.
možno mala len blbý deň, keď si tam bola - ako každý človek má na to nárok...
@marecek1 jasne ja to beriem ale bola som tam taka vystrasena predsa len niekto sa moze aj bat alebo mat take sklucujuce pocity prvy druhy krat ked je tam, na moj vkus tam bolo ticho , bolo tam veľa zien aj parov, a nad vsetkymi akosi vyselo to ze umele oplodnenie ja neviem proste necitila som sa tam dobre, taka smutna som bola a ona na mna hned tak vybafla, ale nic v zlom som nemyslela proste taka presne strohejsia...

No ved aj nam povedal ze 1000€ - 1200€ by bolo pri tych najdrahsich liekoch ale my sme si vybrali tie najlacnejsie. Doplatit sa daju tie geneticke testy aj tam vraj zalezi aky druh testu ale je to tak od 300€ do 1000€ za testy