icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

jjajka
25. apr 2013

@olivia31 citam pozitivnu spravicku, tak sa tesim s tebou (samozrejme potichucku) 😉

jjajka
25. apr 2013

@lucyfromuk Tie priznaky naozaj neries, su strasne individualne, to co je u jeden priznak tehu, je u druhej priznak prichadzajucej MS. Treba naozaj len pockat, aj ked samozrejme kazda z nas chce vediet vysledok co najskor, tych 14 dni proste pockat musime. Ale kazdopadne ti drzim paste 🙂
Ja (cakam) necakam MS zajtra, aj ked minuly mesiac mi duphaston posunul MS o 3 dni neskor. Takze rano testujem a uvidim, ak sa to tento mesiac nepodari, tak ideme na IUI.
Ja som nikdy nemala pred MS ziadne bolesti, az teraz ked uzivam ten dufik, tak je to hruza.

lucyfromuk
25. apr 2013

@olivia31 Tak to je potom ozaj u kazdeho ine, tak sa nejdem stresovat, ved uvidim za 10 dni. 😅 Tu chut na jedlo mam aj ja, posledne dni sa riadne prejedam, ale myslim, ze ja to mam z tych hormonov 😅 Tebe teraz zacinaju tie tehotenske nevolnosti, tak si ich uzi 😀 😀 😀 😔 😵 A kedy mas dalsie sono? 😨

lucyfromuk
25. apr 2013

@jjajka Asi mas pravdu a treba sa len niecim uzitocnym zamestnat, nech mi ten cas rychlo ujde. 😅 A vy ste uz mali IUI, ci zatial skusate prirodzene? Ten duphaston je potvora, aj mne narobil viac zla nez dobra a este mi aj znizoval tlak, tak mi bolo kazdy den na odpadnutie a pritom som pila ako besna, ked som ho uzivala. 😒 Drzim palce nech menzes nepride 😉

zuzkagm
25. apr 2013

ahojte. No mne sa konečne zajtra končí strašné dlhé čakanie. Zajtra idem na krv po KET. Ale som z toho riadne na nervy 😠 , lebo mám skôr pocit, že to nevyšlo. Od pondelka robím testy a všetky negatívne a ani žiadne príznaky, presne ako píšeš lucyfromuk. Tak uvidím.....

olivia31
25. apr 2013

@lucyfromuk zajtra idem k svojmu gynekol. lebo potrebujem prechodku na ďalší mesiac a neviem či ma bude pozerať 😒 a v utorok do Heliosu.🙂

olivia31
25. apr 2013

@zuzkagm Držím ti palce aby to bolo pozitívne.🙂

lucyfromuk
25. apr 2013

@zuzkagm Zuzi drzim palce, aby to zajtra dobre dopadlo 😉 A vkladali ti jedno ci dve? A mala si aj PK? 😲

zuzkagm
25. apr 2013

Ved to, ze som mala aj PK tak si myslim ze uz mal mat test aspon ducha 😖 a vkladali mi jedno.

jjajka
25. apr 2013

@zuzkagm Este nebud nestastna, este nieje nic stratene, zajtra budeme na teba mysliet.

angie2601
26. apr 2013

@lucyfromuk ja som sa prvé dni tiež cítila super....horšie som sa začala cítiť, od vtedy, ako som mala dostať mrchu....začala som mať bolesti v podbrušku, prsia ma boleli..no a odvtedy to pokračuje stále...už som aj z toho zúfalá...len teraz sa k tomu pridala aj nevoľnosť,bolesť v krížoch a krčnej chrbtici a pocit hladu...stále by som niečo jedla...budem musieť robiť ako
@olivia31 že jesť viac krát, ale menšie porcie...lebo do 9. mesiaca budem širšia ako dlhšia... 🙂

lucyfromuk
26. apr 2013

@angie2601 Tak ty mas asi vsetky mozne priznaky tehu ake len na svete su 😀 😀 😀 Chuda, normalne mi je ta aj luto, ale inak len veeeelka zavist vsetkym vam tehu 😉 Inak ja som vcera vecer po tom horekovani, ze sa citim, ako keby sa nic nedialo, chytila take male krce v podbrusku alebo co to bolo. Take napatie a ako keby ma niekto tahal za maternicu 😀 😀 😀 😀 Tak si nahovaram, ze je to dobry znak. Aspon nieco 😀 😀 😀 No som zvedava na toho 6. maja 😅 😅 🙄

angie2601
26. apr 2013

@lucyfromuk no ja dúfam, že to nebude trvať dlho...lebo potom si z toho tehotenstva nič neužijem...niektoré ani nevedia, že sú a niektoré to pocítia aj za ne.... 😀 😀
takže dobrý príznak sa u Teba ohlásil...super....

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 Ja jen ako by som nikdy nejedla aj teraz ledva som oči otvorila už hryziem do rožku .....tie bolesti mám aj ja občas ustúpia inokedy sú poriadne a to pichanie v podbrušku raz do jedneho vaječn. raz do druhého no musíme vydržať ....počúvaj ja už ani do potravín nemôžem ma tam naťahuje a všetko mi smrdí fuj najhoršie je to doobeda a potom k večeru mi je lepšie a mi viac chutí večer by som jedla ako divá .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 presne tak isto aj ja...ráno nemôžem nič ani cítiť, dokonca ani len tú zubnú pastu, tak ma od nej naťahuje....rýchlo urobím raňajky, rannú hygienu a potom sa venujem niečomu inému....čo sa týka bolestí, tak tie u mňa pretrvávajú a najviac večer...a večer by som veru aj ja všetko jedla....no mám pri sebe dobrú osôbku, čo mi to nedovolí...stačí, že niečo povie a už ma akosi hneď prejde hlad... 😀 😀 😀

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 No večer aj mňa všetko bolí až sa občas aj bojím či je všetko ok hlavne keď ma v podbrušku zaboli ...inak sa snažím normálne fungovať variť upratať a tak no v utorok ďalšia kontrola no už teraz mám strach nejak ma to chytá 😝 .....ja ešte ležím som dnes lenivá 😝 ...no budem sa musieť nakopnúť. A prsia ťa bolia mňa strašne aj v noci sa budím na wc každú noc aj cez deň veľa krát chodím.

angie2601
27. apr 2013

ja už dnes fungujem..robím si nejaké papiere, potom trochu upracem a nakoniec sa pôjdem trošku prejsť...no a od pondelka budem fungovať, ako za starých čias...už nastupujem do práce... 😒 och ako sa mi len nechce....hlavne to ranné vstávanie....

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 tak prsia sa nateraz ukľudnili..ani na WC nemusím chodiť v noci....cez deň chodím viac krát aj ja....mňa čaká kontrola vo štvrtok, dúfam, že už bude vidieť srdiečko....

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 mojka, aj ten komentrá o 9:17 patrí Tebe... 😉 😉 zabudla som pred tým kliknúť na odpovedz.. 😀

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 A vieš čo ma najviac štve , že sa mi stále grgá a občas sa mi vráti do krku a potom späť ja nezvraciam len mi ostane ťažko a potom len fučim a zhlbaka dýcham aby to prešlo.

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 tak toto našťastie mňa netrápi...no za to si dosť potrpím, keď ma začnú bolieť kríže, alebo krčná chrbtica...no tá ma bolela ešte pred tým...dávala som si voltaren gel, ale teraz som čítala, že tehotným ho nedoporučujú používať...tak sa liečim konskou masťou 😀 😀

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 No som ja tiež zvedavá čo nám povedia ....no to by už mohlo byť držím palce ....no mňa prsia riadne bolia ono to občas niektoré bolesti ustúpia a potom sa znovu objavia ja to aspoň mám také mňa tiež boleli kríže teraz je to trošku lepšie , ale občas ich cítim no pred tým ma strašne boleli a stále sa mi zíva som strašne unavená 🙂 🙂 🙂 ....

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 kdesi som totiž čítala, že srdiečko vidieť len v 7.tt, no a to ja budem v 6.+4tt...no a to by už mala byť posledná návšteva v Heliose...potom ešte ak tak by som šla na 4D sono, ale to sa ešte opýtam, kedy sa to chodí a či to robia...ale myslím, že áno...
Dnes sa cítim celkom OK...ale len tak potichúčky som to povedala...😀 😀 no ale do večera je ešte ďaleko...ja cítim únavu hlavne, keď sa idem aspoň trošku niekam prejsť...prídem domov a som taká uťahaná, akoby som neviem, čo robila...

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 No ono je to ako u koho niekto má už v 6 tt. a niekto len 7 až 8 tt. tak to si len treba počkať .....mne sesternica hovorila, že ona počula až v 12 tt. skôr jej nerobil sono doktor .....ja som včera bola ešte aj po obchodoch si topánky kúpiť a večer som bola unavená ako keby som bola celý deň v práci .

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 tak včera bolo krásne, slniečko svietilo...tak to Ťa asi aj veľmi unavilo...topánky si budem musieť aj ja kúpiť nejaké...na nižšom podpätku...lebo na zvýšenom sa mi teraz nechodí najlepšie....

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 necháme sa prekvapiť....či bude, alebo nebude vidieť..

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 Zasa mám čudnú chuť v ústach aj mi ťažko ostalo blllll......ráno je najhoršie ....idem niečo po žehliť a ozvem sa neskôr i keď sa mi nejak nič nechce 😝 no musím.

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 Neboj bude všetko v poriadku držím palce i keď už aj ja som zasa už v strese 😒

angie2601
27. apr 2013

@olivia31 ja som tu teraz preto, lebo si robím nejaké pracovné povinnosti...no a popri nich trošku píšem...
neboj...všetko bude v poriadku...ja viem, určite Ťa stresujú tie bolesti, ale neboj, je to OK...sama doktorka mi to povedala, lebo ja som si to radšej overovala po telefóne... 😀 😀 😀 a keď by si sa cítila veľmi zle, tak sa vykašleš na robotu a budeš len leňošiť... 🙂 🙂 🙂
OK...tiež ma čaká žehlenie a aj upratovanie...ako každý víkend....

olivia31
27. apr 2013

@angie2601 To asi každú ženu čaká upratovanie dnes no ja som včera mala tu sestru a tá mi všetky veci letné zložila a vyložila zimné na vrchnú policu a čo to sme aj pretriedili a pôjde to do smetného koša .....niečo som aj oprala a ešte dnes nejaké svetre a šály a budem mať pokoj .🙂