Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@lucyfromuk Tie priznaky naozaj neries, su strasne individualne, to co je u jeden priznak tehu, je u druhej priznak prichadzajucej MS. Treba naozaj len pockat, aj ked samozrejme kazda z nas chce vediet vysledok co najskor, tych 14 dni proste pockat musime. Ale kazdopadne ti drzim paste 🙂
Ja (cakam) necakam MS zajtra, aj ked minuly mesiac mi duphaston posunul MS o 3 dni neskor. Takze rano testujem a uvidim, ak sa to tento mesiac nepodari, tak ideme na IUI.
Ja som nikdy nemala pred MS ziadne bolesti, az teraz ked uzivam ten dufik, tak je to hruza.
@olivia31 Tak to je potom ozaj u kazdeho ine, tak sa nejdem stresovat, ved uvidim za 10 dni. 😅 Tu chut na jedlo mam aj ja, posledne dni sa riadne prejedam, ale myslim, ze ja to mam z tych hormonov 😅 Tebe teraz zacinaju tie tehotenske nevolnosti, tak si ich uzi 😀 😀 😀 😔 😵 A kedy mas dalsie sono? 😨
@jjajka Asi mas pravdu a treba sa len niecim uzitocnym zamestnat, nech mi ten cas rychlo ujde. 😅 A vy ste uz mali IUI, ci zatial skusate prirodzene? Ten duphaston je potvora, aj mne narobil viac zla nez dobra a este mi aj znizoval tlak, tak mi bolo kazdy den na odpadnutie a pritom som pila ako besna, ked som ho uzivala. 😒 Drzim palce nech menzes nepride 😉
ahojte. No mne sa konečne zajtra končí strašné dlhé čakanie. Zajtra idem na krv po KET. Ale som z toho riadne na nervy 😠 , lebo mám skôr pocit, že to nevyšlo. Od pondelka robím testy a všetky negatívne a ani žiadne príznaky, presne ako píšeš lucyfromuk. Tak uvidím.....
@lucyfromuk zajtra idem k svojmu gynekol. lebo potrebujem prechodku na ďalší mesiac a neviem či ma bude pozerať 😒 a v utorok do Heliosu.🙂
@zuzkagm Zuzi drzim palce, aby to zajtra dobre dopadlo 😉 A vkladali ti jedno ci dve? A mala si aj PK? 😲
Ved to, ze som mala aj PK tak si myslim ze uz mal mat test aspon ducha 😖 a vkladali mi jedno.
@lucyfromuk ja som sa prvé dni tiež cítila super....horšie som sa začala cítiť, od vtedy, ako som mala dostať mrchu....začala som mať bolesti v podbrušku, prsia ma boleli..no a odvtedy to pokračuje stále...už som aj z toho zúfalá...len teraz sa k tomu pridala aj nevoľnosť,bolesť v krížoch a krčnej chrbtici a pocit hladu...stále by som niečo jedla...budem musieť robiť ako
@olivia31 že jesť viac krát, ale menšie porcie...lebo do 9. mesiaca budem širšia ako dlhšia... 🙂
@angie2601 Tak ty mas asi vsetky mozne priznaky tehu ake len na svete su 😀 😀 😀 Chuda, normalne mi je ta aj luto, ale inak len veeeelka zavist vsetkym vam tehu 😉 Inak ja som vcera vecer po tom horekovani, ze sa citim, ako keby sa nic nedialo, chytila take male krce v podbrusku alebo co to bolo. Take napatie a ako keby ma niekto tahal za maternicu 😀 😀 😀 😀 Tak si nahovaram, ze je to dobry znak. Aspon nieco 😀 😀 😀 No som zvedava na toho 6. maja 😅 😅 🙄
@lucyfromuk no ja dúfam, že to nebude trvať dlho...lebo potom si z toho tehotenstva nič neužijem...niektoré ani nevedia, že sú a niektoré to pocítia aj za ne.... 😀 😀
takže dobrý príznak sa u Teba ohlásil...super....
@angie2601 Ja jen ako by som nikdy nejedla aj teraz ledva som oči otvorila už hryziem do rožku .....tie bolesti mám aj ja občas ustúpia inokedy sú poriadne a to pichanie v podbrušku raz do jedneho vaječn. raz do druhého no musíme vydržať ....počúvaj ja už ani do potravín nemôžem ma tam naťahuje a všetko mi smrdí fuj najhoršie je to doobeda a potom k večeru mi je lepšie a mi viac chutí večer by som jedla ako divá .🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@olivia31 presne tak isto aj ja...ráno nemôžem nič ani cítiť, dokonca ani len tú zubnú pastu, tak ma od nej naťahuje....rýchlo urobím raňajky, rannú hygienu a potom sa venujem niečomu inému....čo sa týka bolestí, tak tie u mňa pretrvávajú a najviac večer...a večer by som veru aj ja všetko jedla....no mám pri sebe dobrú osôbku, čo mi to nedovolí...stačí, že niečo povie a už ma akosi hneď prejde hlad... 😀 😀 😀
@angie2601 No večer aj mňa všetko bolí až sa občas aj bojím či je všetko ok hlavne keď ma v podbrušku zaboli ...inak sa snažím normálne fungovať variť upratať a tak no v utorok ďalšia kontrola no už teraz mám strach nejak ma to chytá 😝 .....ja ešte ležím som dnes lenivá 😝 ...no budem sa musieť nakopnúť. A prsia ťa bolia mňa strašne aj v noci sa budím na wc každú noc aj cez deň veľa krát chodím.
ja už dnes fungujem..robím si nejaké papiere, potom trochu upracem a nakoniec sa pôjdem trošku prejsť...no a od pondelka budem fungovať, ako za starých čias...už nastupujem do práce... 😒 och ako sa mi len nechce....hlavne to ranné vstávanie....
@angie2601 No som ja tiež zvedavá čo nám povedia ....no to by už mohlo byť držím palce ....no mňa prsia riadne bolia ono to občas niektoré bolesti ustúpia a potom sa znovu objavia ja to aspoň mám také mňa tiež boleli kríže teraz je to trošku lepšie , ale občas ich cítim no pred tým ma strašne boleli a stále sa mi zíva som strašne unavená 🙂 🙂 🙂 ....
@olivia31 kdesi som totiž čítala, že srdiečko vidieť len v 7.tt, no a to ja budem v 6.+4tt...no a to by už mala byť posledná návšteva v Heliose...potom ešte ak tak by som šla na 4D sono, ale to sa ešte opýtam, kedy sa to chodí a či to robia...ale myslím, že áno...
Dnes sa cítim celkom OK...ale len tak potichúčky som to povedala...😀 😀 no ale do večera je ešte ďaleko...ja cítim únavu hlavne, keď sa idem aspoň trošku niekam prejsť...prídem domov a som taká uťahaná, akoby som neviem, čo robila...
@angie2601 No ono je to ako u koho niekto má už v 6 tt. a niekto len 7 až 8 tt. tak to si len treba počkať .....mne sesternica hovorila, že ona počula až v 12 tt. skôr jej nerobil sono doktor .....ja som včera bola ešte aj po obchodoch si topánky kúpiť a večer som bola unavená ako keby som bola celý deň v práci .
@olivia31 ja som tu teraz preto, lebo si robím nejaké pracovné povinnosti...no a popri nich trošku píšem...
neboj...všetko bude v poriadku...ja viem, určite Ťa stresujú tie bolesti, ale neboj, je to OK...sama doktorka mi to povedala, lebo ja som si to radšej overovala po telefóne... 😀 😀 😀 a keď by si sa cítila veľmi zle, tak sa vykašleš na robotu a budeš len leňošiť... 🙂 🙂 🙂
OK...tiež ma čaká žehlenie a aj upratovanie...ako každý víkend....
@angie2601 To asi každú ženu čaká upratovanie dnes no ja som včera mala tu sestru a tá mi všetky veci letné zložila a vyložila zimné na vrchnú policu a čo to sme aj pretriedili a pôjde to do smetného koša .....niečo som aj oprala a ešte dnes nejaké svetre a šály a budem mať pokoj .🙂

@olivia31 citam pozitivnu spravicku, tak sa tesim s tebou (samozrejme potichucku) 😉