Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
knám bocian chodil kazduký rok pred dom, a tento rom neprisiel! asi to nechal na nas! :o)
ahojte kde ste davali pouzite injekcie lebo uz vyse pol roka ich doma skladujem :/ dakujem
ahoj @linn32 uz som na pn uz som si zacala pichat aj gonal v piatok idem zase na sono a zvysia mi davku gonalu mozno 27 pojdem na odoberanie vajicok ..
@miselka020 aj ja mám kyselinu listovú ale mám ju na recept. Dala mi ju moja gyn., že keď som zaradená do programu IVF tak mi ju môže napísať. Ale doplácam aj ja niečo len už si nepamätám koľko. V lekárni mi hovorila, že mám vysoké dávky, že takéto vy som ako voľnopredajné nekúpila. Potom ešte mi odporučila E.
@miselka020 ja som si kupila inofolic, je tam kys.listova a B9. To mi odporucili v Martine. Predtym som brala kys.listovu. A este si z casu na cas dam magnezium,nech som kludnejsia.
Do Martina chodím od oktobra/novembra min.roka. A ty?
@miselka020 ako sa citis od gonalu? To by mal byt uz hormon,kedy zacneme trápit okolie naladami 😀
Ja sa zatial cítím uplne v pohode..ale beriem este len diphereline. Včera som skončila s proverou/tabletkami/.
ahojte neviete niektorá,ako dlho po neúspešnom ET sa môže ísť znova? mate skúsenosti ako postupujú v Heliose? nemame nič zmrazené ☹
@magica78 dakujem krásne 🙂 dakujem,že ste na mňa nezabudli a prajem káždej z vás zážíť ten nádherny pocit stáť sa matkou 🙂 a tým,ktoré si nášli // gratulejem aprajem nádherne tehotenstvo a snážilkam veľa šťastia z káždej z nás stále držím palce,aby ste si všetky mohli zážiť ten krásny pocit 🙂
@magica78 si veľmi zláta ja len chcem,aby ľudia verili na zázraky pretože sa dejú ani ja som neverila a teraz mám táky malý zázrak v postielke 🙂 Baby nikdy sa nesmiete vzdávať pokiaľ je šanca na zázrak tak sa stane 🙂 Prajem aby na tomto fore pribudali tehuľky a snážiliek bolo menej.
@linn32 s toho gonalu ma trosku boli pod bruskom.. proveru som nebrala ja som brala dlho dufaston ten som mala este od svojej gyn.a v martine mi povedali ze mi to aj nechaju lebo na to som zvyknuta.a muz mi povedal ze zacinam byt precitlivena tak hormony zacinaju pracovat 🙂 🙂 ja tam chodim tri mesiace ..rano idem na krv a sono a zase mi zvysia davku gonalu.ja mam od nich len gonal a decapetyl
@miselka020 len nech si to muž uzije🙂 Ja by som mala ist do Martina v pondelok az stredu..uvidím,kedy mi pride mrska a začínám potom s menopurom..
Ivke prajem nech si v pohode uzije chvíle na ktore tak dlho cakala..verim,ze sa dockame tych chvil aj my ostatne 🙂

@jalovec jeden..super..ste pomalicky pri konci..mne sa cesta paci.. je zdlhava,ale ta príroda stoji za to..uz sme ju videli sfarbovat sa, bola biela a aj teraz taká krásne sviezo zelena.. 😉 a vždy stretneme v tomto období,ked tam ideme bociana nejakého..tak priatelovi hovorim:možno ze uz tento je ten naaaaas.. 🙂