icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

janitta
Autor odpoveď zmazal
zuzu1108
26. máj 2013

@ludkaol ahoj 🙂 . Aj ja som bola na vklad v utorok. Ja mam testovat o 12dni. Ale skusim uz v utorok. Ale zavisi aj to ake embrijko ti vkladali. Ci si mala predlzenu kultivaciu, a bola si na et alebo ket. Ja som bola na ket.

magica78
26. máj 2013

mne povedali ze uz na 8 po vklade po PK uz moze byt na citlivom teste nieco vidiet, mne ukazoval ale az po pol hodine slabu ciarku a nakonic som mala MMT tak ked teraz pojdem na KET nebudem asi testovat a pockam na krvicku a pootm este na srdiecko az potom mi spadne balvan a zacnem sa tesit 🙂

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta a robili ti aj kyretaz?

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta mi hovor mne zobrali po MMT vajickovod a kyretaz :/ a kedy si dostala po kyretazi menzes ? a druha uz prisla normalne? alebo zas primeskala ?

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta po ket som mala MMT a robili mi ,,iba,, laparku a aj kyretaz vtedy. to mi je luto :(

janitta
Autor odpoveď zmazal
ludkaol
26. máj 2013

@zuzu1108 neviem či sme sa nestretli práve ked si vychádzala 😕 bola som na ET predlžena kultivácia
@janitta ano moje prvé IVF už sme boli na IUI ale bezuspešne

magica78
26. máj 2013

@janitta cakam na menzes a idem na to len akosi nechodi 🙂 no mne hrozi ze sa to stane zas , skoda mi ho nezobrali narz ked mi barli ten prvy :( no jasne musime verit ze sa to podari konecne 🙂

linn32
26. máj 2013

@magica78 @janitta baby niektora si ani nevie predstavit,kolko usilia nás tato cesta za babatkom stoji! Vsetky sme pre mna hrdinky! Prezradte,kde zbierate energiu ist dalej? Myslím,ze to je rada nad zlato!
A neviete mi vysvetlit ako po vložení embrya do maternice je mimomaternicove? Nechcem sa prilis cudovat,lebo moj osud je nastaveny tak,ze ak sa cudujem,tak mi to svihne do cesty,nech sa nabuduce necudujem,cize teraz len pre zaujimavost sa pytam.. 😉

ludkaol
26. máj 2013

@magica78 práve to že ja som naladená nato že som tehulka a hotovo..nechcem sa zbytočne stresovať testovaním...proste je to ťažké veľmi čakať ale myslím že je to lepšie....ale skusim utorok ..to je siedmy den...ale ked odolam tak apson v piatok

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@linn32 no ono ked ho vlozia este moze trosku putovat a nechce sa mu ostat v maternici a vojde do vajcodu a moze sa tam usalasit alebo moze uplne opustit vajickovod a ,,pricucnut ,,sa aj na vnutorne organy a vtedy je klasicka operacia nutna lebo laparkou si nepomozu . no ja mam super muza chapaveho a uz sme nejaky rok spolu a zacala som chodit do skoly tak aj to ma nabija 🙂

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@ludkaol no ja som to citila asi na 8 den ked som si uvarila kavu 😀

magica78
26. máj 2013

@janitta lebo som mala slepak davno a tym ze to bolo blizsko tak ten zapal asi poskodil vajickovod. ale pri IVF som mala vajicok ako kvocka 😀

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta ja o 1 menej lebo mi pred odberom praskli nejake

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta hej este 4 mame , no pride menzes a idem na to , a ty 11.6 ze ?

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@janitta no ja chcem ist do toho lebo mam teraz klud a mam uzatvoreny rocnik v skole. ale ak to dobre nedopadne tak pojdem niekde k moru kde sa budem moct ukludnit kopou sladkeho a slniecka a AI. ale graduje to takze dufam ze to konecne dobre dopadne

ludkaol
26. máj 2013

@magica78 a čo si cítila 😕

jagajaga
26. máj 2013

babenky a ja som mala v utorok dostať mrchu a stále nič, neviem či je to dobré alebo zase nejaký problém. Recept na stimuláciu mám v lekárni už mi volali, že všetko majú. Neviem ešte ho asi nepojdem vybrať, neviem čo robiť. Bolesť na mrchu mám a aj krče občas trošku. Neviete či mi može ten recept prepadnúť keď už je v lekárni?

janitta
Autor odpoveď zmazal
magica78
26. máj 2013

@ludkaol zaliala som novu kavu a myslela som ze sa povraciam 😀

janitta
26. máj 2013

@ludkaol a ty sa nestresuj mimomaternicovým tehotenstvom!!! Teba sa to netýka, lebo fazuľka je tam kde má byť a hotovo 🙂