Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
mne povedali ze uz na 8 po vklade po PK uz moze byt na citlivom teste nieco vidiet, mne ukazoval ale az po pol hodine slabu ciarku a nakonic som mala MMT tak ked teraz pojdem na KET nebudem asi testovat a pockam na krvicku a pootm este na srdiecko az potom mi spadne balvan a zacnem sa tesit 🙂
@magica78 @janitta baby niektora si ani nevie predstavit,kolko usilia nás tato cesta za babatkom stoji! Vsetky sme pre mna hrdinky! Prezradte,kde zbierate energiu ist dalej? Myslím,ze to je rada nad zlato!
A neviete mi vysvetlit ako po vložení embrya do maternice je mimomaternicove? Nechcem sa prilis cudovat,lebo moj osud je nastaveny tak,ze ak sa cudujem,tak mi to svihne do cesty,nech sa nabuduce necudujem,cize teraz len pre zaujimavost sa pytam.. 😉
@linn32 no ono ked ho vlozia este moze trosku putovat a nechce sa mu ostat v maternici a vojde do vajcodu a moze sa tam usalasit alebo moze uplne opustit vajickovod a ,,pricucnut ,,sa aj na vnutorne organy a vtedy je klasicka operacia nutna lebo laparkou si nepomozu . no ja mam super muza chapaveho a uz sme nejaky rok spolu a zacala som chodit do skoly tak aj to ma nabija 🙂
babenky a ja som mala v utorok dostať mrchu a stále nič, neviem či je to dobré alebo zase nejaký problém. Recept na stimuláciu mám v lekárni už mi volali, že všetko majú. Neviem ešte ho asi nepojdem vybrať, neviem čo robiť. Bolesť na mrchu mám a aj krče občas trošku. Neviete či mi može ten recept prepadnúť keď už je v lekárni?