icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

saffi
29. máj 2013

@magica78 ten moj je v tomto v pohode, nastastie. chcem nechcem, nemam na vyber, ked chceme babato. len ja nie som zvyknuta na taketo veci. nikdy som nemala gynekologycke problemy, ziadne mykozy, zapaly ani nic podobne (okrem nedavnej bartolinky). nie som zvyknuta okrem preventivok na to, ze da mi tam dole stale niekto "sprta" 😝

magica78
29. máj 2013

@linn32 ja som mala odber na 16 dc a na 14 dc vecer som si pichla pregnyl .

mtb22
29. máj 2013

@magica78 ale pocity pri stimulke a tisic dalsich starost ci radostii si mozu vymienat baby bez ohladu na to v ktorom centre prave "bojuju", ci...

magica78
29. máj 2013

@saffi no pocas pripravy sa ti tam bude teda sprtat dost casto 😀 ale neboj to zvladnes , to je super aj mm s tym nemal problem ist na spermiogram. u nas je zly spermiogram a po mimomaternicovom terz co som mal je chyba uz aj,, vo mne ,, lebo mi zobrali vajickovod

linn32
29. máj 2013

@magica78 @mtb22 utocime,lebo sme na hormonikoch 🙂 ale to co pisala mtb22,tak ma podobne postupy liekov ako my..a asi sa s nami lepsie citi ako s babami z iscare martin🙂 to sa z toho tesiiiim..ale viem,co mysli aj magica tym,ze mtb nebudeme možno vediet uplne pomoct..no ona to urcite vie..

mtb22
29. máj 2013

@linn32 fiha, tak si uz bliiiizko.jaaj, my este tak daleko :(

linn32
29. máj 2013

@magica78 taaaak neskoroooooo! Ja sa nastavujem,ze v pondelok/utorok mam odber🙂 ale nie,ja to vydržím v pohode..vsak viem preco to robim..vsetky vieme,cize vydrzime🙂

mtb22
29. máj 2013

@linn32 tak tak, vie 🙂

magica78
29. máj 2013

@linn32 no na veru v podstate v tom case ked mas ovulku , ale mozno to budes mat trosku skor vsetko zalezi ako rychlo ti rastu foliky

saffi
29. máj 2013

@magica78 fuuuu to ma mrzi ☹ . aky mate spermiogram vy? ved prave, ze toto bude pre mna trochu boj. ale tak prekonam sa, co by som pre to neurobila 😕

linn32
29. máj 2013

@saffi my sa snažíme 3 roky..najskor sme si mysleli,ze je vina vo mne..mala som myomiky..vyoperovali mi ich pred 2rokmi..a od tedy nic..najskor sme chodili do iscare bratislava-nespravne centrum..partnerovi nezistili zlu morfologiu spermií..ani mu to nezistovali..mne zistovali len minimum veci a nejdem opisovat ako nam robili IUI..brekeke..keby vieme,ze moj partner nemá dobre spermie,nesnazili by sme sa rok po mojej operacii uplne zbytocne..mne zacali rast znova myomiky,tak to riesime teraz čím skor,cize cez IVF..martin helios zatial bola vyborna volba..su tam odbornici, maju v tom procese poriadok,vedia skvele ukludnit a podporit..velmi som s nimi spokojna..

linn32
29. máj 2013

@magica78 ovulacny hlien som mala dnes..moze to byt mozne? Kolko by mali mat folikuly pri odbere?

magica78
29. máj 2013

@saffi aj mna ale zivot ide dalej a kazde ET alebo KET je vabank . treba s tym ratat. no mame molo spermosiek lenive a este aj zly tvar hlavicky . ale ja verim ze to teraz dobre dopadne 🙂 a neboj aj tebe aby si nam nakoniec nepisla ze si nesies darcek z dofci

magica78
29. máj 2013

@linn32 nie som si ista ale tych 18 a vyssie mohol ti uz nejaky aj prasknut .

saffi
29. máj 2013

@linn32 v BA? to vazne? fuuuha. ja som zvazovala BA, lebo BA poznam, zila som tam niekolko rokov, ale dokina mi odporucila radsej helios v Martine. tak som si dala poradit 🙂. my sa snazime rok tak oficialne a predtym sme dva roky boli bez ochrany. a nist. tak sme to uz zacali riesit a dospeli sme do tohto stadia, ze potrebujeme pomoc

linn32
29. máj 2013

@magica78 v pondelok som mala najvacsie 8..predpokladam,ze nebudu mat zajtra viac ako 14..ale vsak mi povedia co a ako,mozno uz zajtra🙂 dakujem za rady..

saffi
29. máj 2013

@magica78 napodobne, nasa diagnoza je tiez nelichotiva. ale verim, ze sa to podari. nooooo tak to by som bola stastna ako blcha 😀. tak minimalne si aspon poriadne oddychneme pred tym, co nas vsetko caka 😝

linn32
29. máj 2013

@saffi mas asi dobru doktorku..mne moj doktor odporucil iscare v blave..uz som mu dala spatnu vazbu na jeho radu🙂

linn32
29. máj 2013

@magica78 Magi este mi prezrad tipy ako si doplnala bielkoviny? Lebo ja nic speciálne nerobim..papam masko, syry, rybky,..

saffi
29. máj 2013

@linn32 tak to ti verim, tiez by som mu to hned vytmavila 😝. som ale zvedava na priatelove vysledky, co mu budu robit, toto ma vysledky len od urologa. a co som pocula, tak to byva len taky ciastocny spg, castokrat vraj byva v centre vysledok este horsi, kedze tam robia podrobnejsie testy

magica78
29. máj 2013

@linn32 ja som jedla jogurty syr kakavko domace a kuracinka ,ale ja to jem aj bezne a klasicku cistu kysl.listovu

linn32
29. máj 2013

@magica78 vidíš,este pridam biele jogurty! 🙂

magica78
29. máj 2013

@saffi no veru ja uz mam sporkqsku na kocik 😀 ale mam aj zalozny paln ak sa nepodari sa ojdem ukludnit na dofcu

magica78
29. máj 2013

@linn32 ja si robim doma , len si nekupuj tie umele ako je aktivia a spol 🙂

saffi
29. máj 2013

@magica78 treba si aj oddychnut a vypadnut niekam, prist na ine myslienky

magica78
29. máj 2013

@saffi ak nedopadne dobre KET tak urcite pojdem trosku resetovat

linn32
29. máj 2013

@magica78 aktiviu a spol.si nekupujem..sice ani doma nerobim si jogurtiky,si sikulka..

magica78
29. máj 2013

@linn32 ale coby to aj mm dokaze zmiesat jogurt s mliekom a dat do jogurtovaca na 5 h 😀 su super nie su vobec kysle a daju sa jest sa me alebo s medom a lanovym smeinko, s dzemom ....

jalovec
29. máj 2013

Aktivia je dost velký humus, a nic v nej nieje zazracne!
V utorok ideme na krv po vlození a nevieme na kolku hodinu sa máme dostavit?
Viete poradit? a ci pojdeme aj na sono a ci to budeme vediet hnet alebo nám zavolaju?

linn32
29. máj 2013

@magica78 tak ked to dokáže aj chlap..........no dobre nech nie som hnusna,obaja ste sikulkovia 🙂 musim porozmyslat nad tym jogurtovacom..asi to kupím normálne v obchode,vsak?