icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

chorucka
24. jún 2013

@jagajaga
@vanushka
@helenka12 dakujem dnes som sa obiednala na 15.7 😉 Len neviem ako to zvladne manzel ist sam na odber 😀

helenka12
24. jún 2013

@chorucka zvladnete neboj tam su v pohode 🙂

chorucka
24. jún 2013

@helenka12 ja len ze mm si to asi nedokaze sam tam ved vies 😀

linn32
24. jún 2013

@chorucka mozes ist s nim..nás sa pytali prvy krát,ci chce ist sam alebo so mnou..je to na vas🙂

chorucka
24. jún 2013

@jagajaga ja neviem kolkeho stupna mam ja endo ale poriadne ma to vie hnevat 😠 Otehotnela si prirodzene? Mne sa robia endo cysty a este mam endo na m mechury 8.4 som bola na laparke prefuk vajcovodou a driling a odsrtanili cysty ale ked som bola na kontrole po 6tyzdnoch tak som mala malu cystu uz znova tam

chorucka
24. jún 2013

@linn32 no neviem ci mu to pomoze ked budem tam bude dost v strese 😉

linn32
24. jún 2013

@chorucka musí sa ukludnit..na nom je len to jedno🙂 musí to zvladnut..uvidis,ze to bude v pohode..nepodcenuj ho 🙂

chorucka
24. jún 2013

@linn32 sak ked bol minule na spg tak sa tak bal ze len malo sa mu podarilo do flasocky ostatne bolo kade tade po vreckovke a to bol doma

linn32
24. jún 2013

Tak babule,mam to negativne..fnuk..nemam ani mrazaciky,tak sa zas nacestujem a dopicham🙂 ale beriem to sportovo..dnes ma priatel meniny,ideme si konecne otvorit vinko a oddychnut..a uz som aj objednána do centra na konzultaciu..čím skor budem vediet ako dalej,tym lepsie..

linn32
24. jún 2013

@chorucka dufam,ze teraz uz sa strafi lepsie🙂

vanushka
24. jún 2013

@linn32 neboj my sa dopracujeme k cielu. pomaly dalej zajdes 🙂 co ti povedali, kedy mozes zasa zacat stimulovat ?

jagajaga
24. jún 2013

@chorucka 8 rokov sme sa snažili pred 5 som potratila a potom tá endo a jeden dr. ,že vybrať cysty druhý, že pichať inj. na to aby som nemala menzes ale moja gyn, že v žiadnom prípade a poslala ma do Heliosu, že su predsa väčší odborníci. Tam mi povedali hned na prvej kozultácii ani operovať ani pichať injekcie a rovno IVF. Tak 2 mesiace som čakala ma schválenie a ked som mala recepty v lekárni tak som zistila //. Tak teraz keby sa dalo ani nedýcham. Hned mi ma vypísala na PN. Na tom pohovore ti všetko povedia čo by bolo pre teba najlepšie.

linn32
24. jún 2013

@vanushka zatial nic nehovorili..som nahlasena na polku jula na konzultaciu,vtedy sa uvidí..ty sa drž..uz musi niekto prelomit lady!

linn32
24. jún 2013

@jagajaga tak supeeeer..zázraky sa predsa deju! To je motivujuce..

vanushka
24. jún 2013

@linn32 diky moja za podporu 🙂 🙂 🙂 ubehne to nam rychlo, aj tebe aj mne

jagajaga
24. jún 2013

@linn32 je mi to ľúto. Si veľký optimista 😉 Strašne ti fandím aj všetkým kočkám. Môj má tiež dnes meniny 🙂 ale je ďaleko a vínko by som si aj tak nedala. Už sme volali spolu.

helenka12
24. jún 2013

@chorucka ale ked bude musiet dokaze,chlapi su sikovni ked chcu,ty tiez budes musit choditna sono aj na krv to tiez nie je prijemne a on si spravi len dobre 😉

vanushka
24. jún 2013

@helenka12 ty zu za chvilu ides na odber vajicek, co ? ked si dobre pamätam.,

fidka21
24. jún 2013

ahojte baby potrebovala by som radu, s mm chodime tiez do Heliosu vlastne sme len zacali a chcem sa spytat, mm je objednany na spermiogram a ja som bola na krvi a ked chcem vediet vysledky musim sa objednat zasa na konzultaciu ci ked tam prideme mozme ist k dr., ci nas vobec nevezmu ?

izzie27
24. jún 2013

@fidka21 spermiogram nebude hned vyhodnoteny, takze treba sa objednat na konzultaciu, mam pocit. Aj my sme tak boli.

magica78
24. jún 2013

@fidka21 ahoj ked budes mat vysledky aj ty vtedy aj tvoj muz tak vam povedia co dalej ake mozn osti navrhuju 🙂 drzim palce

magica78
24. jún 2013

@linn32 je mi luto ze ti to nedopadlo dobre 😒

linn32
24. jún 2013

@magica78 magi,aj mne je to luto,ale verim,ze v druhom kole to bude uz uspesne.. aj keby ma to malo posunut iba k mrazacikom a az potom k babatko..krok za krokom..ty sa mas ako?

magica78
24. jún 2013

@linn32 no to super ze to beries takto 😉 ja fajn len mam doma navstevu tak trosku regenerujem

dasaa
25. jún 2013

Ahojte babenky len chcem vam napisat ze vam z celeho srdca prajem aby ste mali babetko.A aby ste sa nevzdavali ked sa to na prvy krat nepodari.Drzim vam prsteky 🙂 🙂

certisko13
26. jún 2013

takze ani ja nezvysim statistiku ☹ som 10.den po ET a krvacam ako nikdy predtym. drzim palce ostatnym. my musime zacat uplne odznova :(

helenka12
26. jún 2013

@certisko13 to mi je lutoja idem 8 na krv a sono ,tak uvidime ☹

kyvetka
26. jún 2013

Ahojte babule,tak v akych ste stadiach? Je tu niekto kto stimuluje momentalne ako ja? Ja uz ocakavam mrsku, cele dni polihujem a vegetim a ocakavam ako budem reagovat na dalsie stimulky. Tak dajte vediet ako ste na tom a ci sa s niekym nestretnem v heliku nahodou v rovnakom case.ivet

anna155
26. jún 2013

@certisko13 skoda 😢 este aj to pocasie sa pokazilo.My boly na geneticke testy,vysledky bubu o tryy mesiace.Tento piatok idem do Martina na 9.30,manzel potrebude novy spermiogram,cele to stalo 200 eur.A asi bude aj nejaky pohovor,este neviem,Try krat sa nam nepodarilo tak snad uz teraz pridu aj dvojcata,V Sisskej nam povedaly ze ja mozem pocat aj normalne ze vysledky niesu az take zle,Ja uz kaslem asi na to ale nam preplati este poistovna dva krat vyskusame apotom pojdem na super dov.Snivam o Spanielsku,Monako.tak sa drz,A drzim palce ostatnym.pekny upsany den z vychodu.

linn32
26. jún 2013

@certisko13 je mi to luto..ja musim tiez uplne od zaciatku..zvladneme to!!!