Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@jagajaga ja neviem kolkeho stupna mam ja endo ale poriadne ma to vie hnevat 😠 Otehotnela si prirodzene? Mne sa robia endo cysty a este mam endo na m mechury 8.4 som bola na laparke prefuk vajcovodou a driling a odsrtanili cysty ale ked som bola na kontrole po 6tyzdnoch tak som mala malu cystu uz znova tam
Tak babule,mam to negativne..fnuk..nemam ani mrazaciky,tak sa zas nacestujem a dopicham🙂 ale beriem to sportovo..dnes ma priatel meniny,ideme si konecne otvorit vinko a oddychnut..a uz som aj objednána do centra na konzultaciu..čím skor budem vediet ako dalej,tym lepsie..
@chorucka 8 rokov sme sa snažili pred 5 som potratila a potom tá endo a jeden dr. ,že vybrať cysty druhý, že pichať inj. na to aby som nemala menzes ale moja gyn, že v žiadnom prípade a poslala ma do Heliosu, že su predsa väčší odborníci. Tam mi povedali hned na prvej kozultácii ani operovať ani pichať injekcie a rovno IVF. Tak 2 mesiace som čakala ma schválenie a ked som mala recepty v lekárni tak som zistila //. Tak teraz keby sa dalo ani nedýcham. Hned mi ma vypísala na PN. Na tom pohovore ti všetko povedia čo by bolo pre teba najlepšie.
ahojte baby potrebovala by som radu, s mm chodime tiez do Heliosu vlastne sme len zacali a chcem sa spytat, mm je objednany na spermiogram a ja som bola na krvi a ked chcem vediet vysledky musim sa objednat zasa na konzultaciu ci ked tam prideme mozme ist k dr., ci nas vobec nevezmu ?
Ahojte babenky len chcem vam napisat ze vam z celeho srdca prajem aby ste mali babetko.A aby ste sa nevzdavali ked sa to na prvy krat nepodari.Drzim vam prsteky 🙂 🙂
takze ani ja nezvysim statistiku ☹ som 10.den po ET a krvacam ako nikdy predtym. drzim palce ostatnym. my musime zacat uplne odznova :(
Ahojte babule,tak v akych ste stadiach? Je tu niekto kto stimuluje momentalne ako ja? Ja uz ocakavam mrsku, cele dni polihujem a vegetim a ocakavam ako budem reagovat na dalsie stimulky. Tak dajte vediet ako ste na tom a ci sa s niekym nestretnem v heliku nahodou v rovnakom case.ivet
@certisko13 skoda 😢 este aj to pocasie sa pokazilo.My boly na geneticke testy,vysledky bubu o tryy mesiace.Tento piatok idem do Martina na 9.30,manzel potrebude novy spermiogram,cele to stalo 200 eur.A asi bude aj nejaky pohovor,este neviem,Try krat sa nam nepodarilo tak snad uz teraz pridu aj dvojcata,V Sisskej nam povedaly ze ja mozem pocat aj normalne ze vysledky niesu az take zle,Ja uz kaslem asi na to ale nam preplati este poistovna dva krat vyskusame apotom pojdem na super dov.Snivam o Spanielsku,Monako.tak sa drz,A drzim palce ostatnym.pekny upsany den z vychodu.

@jagajaga
@vanushka
@helenka12 dakujem dnes som sa obiednala na 15.7 😉 Len neviem ako to zvladne manzel ist sam na odber 😀