Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@avlv ahoj s tymto nemam skusenosti ale spermiogram kvoli ziadosti IVF potrebuju podrobny tak urcite bude treba urobit spermiogram a k ziadosti od nas potrebovali 2,ale my uz sme 1 amli robeny u urologa .ale tusim baby pisali o par stranok spat ze treba aby boli nove aby ti urobili hormonalyn + protilatky na spermosky a placentu..... a na zaklade toho stanovia postup. pripadne to dolozia v pripade IVF do zaidosti pre revizneho do poitovne.
@brrrcka Ahoj, odpisujem až teraz, prepáč. Áno na IUI som dostali hneď recept na tabletky aj injekciu. Mala som počkať na ms a na 3 deň brať Clostilbegyt a na 10 deň aj s injekciou na folikulometriu. Na IUI sme mali ísť 4.7. , ale nepodarilo sa to, lebo som ochorela. Presunulo sa nám to na august. Teda, teraz čakám na ďalšiu ms, aby sme to mohli začať. Ako ste vy na tom? Už niečo riešite?
@selisel no pre mna Kosice su nic, do Martina mam tam a spät dobrych 2000 km, ked nie viac...v Kosiciach som ale byvala asi 10 rokov, pozdrav KE odo mna 😉
V Martine som bola aj na vysetrenie prvy krat a druhy na IVF a ICSi, sedim v Martine uz 2 tyzdne.Vcera som mala odber vajiciek takze este tu musim ostat,modlim Sa aby vajicka Sa pekne vyvijali 🙂
@22ivanka22 tak vam drzim palce,nech sa to hned podari,my este cakame na shvalenie ziadosti,koncom mesiaca by sa mali ozvat,tak cakame 🙂
@selisel cca 2.8. to vychádza, že by sme mali mať IUI. A keď sa nepodarí, tak už máme schválenú žiadosť na IVF, tak hneď začneme s IVF. Ale dúfam a hádam nebude treba, že sa zadarí hneď. Aj my Vám držíme palčeky.
@selisel Vieš čo, my sme ju mali schválenú cca ani nie 3 týždne. A to sme mali len základné vyšetrenia. Čiže relatívne v pohode. Vy už čakáte iba nato? Už si picháš inj?

@selisel no mna stalo IVF 1650 bez PHM ale ja som mala predlzenu kultivaciu a vela vajicok na metodu ICSI + mrazenie . ale skus si pozriet na ich stranke cennik. co sa tyka hotela skus kuknut na stranke helios tusim ze tam mali reklamu na ńejaky a asi tam je zvyhodnena cena.