Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@magica78 no uvidime, som z toho nervozna ale kto by nebol ze, len po IUI som mala vecer strasne bolesti, neviem ci to bola ovulacia alebo co ale nemohla som ani chodit a teraz citim cely spodok a dost silno a pichanie a cela maternica ma boli , neni mi dobre no, pri prvom IUI som necitila nic , a predtym pri clostyle som mala 8folikov vsetko velkych a tiez ma nic nebolelo , teraz som mala 6folikov, tri nalavo, tri napravo,, ( lava asi nepriechodna strana ) tak ratame iba stymi troma
@magica78 IUI som mala v piatok o 9,30 presne 24hodin od pichnutia pregnylu 😝 neviem preco necakali do 36hodin,, foliky lava strana vsetky tri cca 20mm, prava strana dva po 17mm a 1kus 19mm,, doktorka nechcela aby bolo IUI ze co ak sa uchyti viac ako dve.. ale sme to riskli, mame patologiu 96-98%.. a ja mam skor pocit ze na lavo kde mam asi zrasty je daky pruser ked to boli iba tam 😔
Baby ved ja mam po clostile jeden ☹ a idem na IU a to na 10den MC mal 16mm uvidime co zajtra
@zelenagw ked nemas v nich doveru tak potom tam ani na IVF nechod ,lebo stale ta bude prenasledovat ze ci to dobre urobia a budes vystresovana zbytocne. ja som tam absolvovala IVF a ked som pocula ako to robia v jednej klinike tak som zirala lebo tu sa chodi pocas pripravy dost casto na kontroly a krv a sono a podla toho stanovuju davky kolko si mas pichat ...

@zelenagw ale poznam kocky z heliosu ktorym sa to podarilo, musime verit