icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

icub
17. jan 2011

@majda27 no ked ju uz tak ocakavas 100% pride 😉 nuz pre tentokrat sa mozno nestretneme v MT, mozno inokedy, odial si?

icub
17. jan 2011

@icub hmmm uz vidim NMnV 🙂

majda27
17. jan 2011

@icub tak to dufam, ze sa dostavi do zajtra 😉 😉 😉 😉 😉 😉

icub
17. jan 2011

@majda27 no ja bojim bojim, ci mi nepovedia, ze pockat o mesiac... choroba si nevybera, aj ked som sa snazila, aby som nebola chora, zial....

speranza1
17. jan 2011

@majda27 tak to je potom dobre ze nemas ziadne vedlajsie ucinky... som rada... ja na dnes koncim idem do postele uz aj s teplotou..pa a dobru noc dievcence 🙂

icub
17. jan 2011

dobru noc dievcence

majda27
17. jan 2011

@icub a co ti je? Ja som bola na zaciatku mesiaca trosku prechladnuta, ale to preslo. A prisla som aj na to preco som stale strasne kaslala, takze teraz som v ramci svojich moznosti fit. Trosku iba upchaty nos, ale to je v norme. Kedze rano je zima a potom je teplo. Snad ti to nepovedia a bude to v pohode.

icub
17. jan 2011

nuz kaslem ako stary hrniec, teplota ziadna len hrozny kasel

majda27
17. jan 2011

@speranza1 tiez prajem dobru noc vsem. A na noc si radsej daj panadol. nech ti ta teplota pekne klesne a odide

majda27
18. jan 2011

@icub ja som tiež strašne dlho kašľala a hrozne, bola som aj u doktora, dal mi lieky a trošku to len prešlo. A nakoniec som zistila, že s čoho kašlem. Alergicka nemam byt na co. Koberce co boli sme vyhodili, a dali sme plavajúcu podlahu, závesy ešte tiež nemáme ani záclony a stále som kašlala, hlavne ráno. Ale už som na to prišla z čoho som kašlala, ja som v spalni susila prádlo a to bolo s toho. Mali sme asi velmi vysoku vlhkosť v spalni. Teraz som si ešte kupila aj soľnu lampu. A kašel zázračne zmizol. Len mám trošku teraz upchatý noc. Ale to sa nedivím, raz je teplo raz je zima. To pripisujem tomuto ročnému obdobiu. A aj vonku je rano strašne vlho.Ale nie je to až také strašné. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Tak a mrcha nikde, dufam ze dnes sa dostaví vo svojej nadhere a bude mat pokoj. Mám strašne naliate prsia, a od nedele ma boli aj podbruško, tak snád sa dostavi, ratala som si to preistotu ešte raz a dnes by som ju mala dostat, podla toho ako som mala poslednu mrchu. Len dufam ze mi nejak neuškodil ten decapeptyl a gonal...Vždy som ju dostala tak ako sa mala dostaviť.

speranza1
18. jan 2011

@majda27 dobre ranko ... takze ja som dnes pre istotu zostala doma aby som vylezala tu chorobu.. dufam, ze coskoro budem fit.. 🙂
majdi takze mrchy nikde? neboj ona pride 😉

majda27
18. jan 2011

@speranza1 ahojky zatial nikde, len ma boli podbrusko. Dufam ze sa dnes pekne dostavi, a zajtra pojdeme do heliosu. ale vidim to blede ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

majda27
18. jan 2011

holky moze mi decapeptyl takto spravil? MS mam dostat od 17-19.1. dnes je 18.1. a zatial nic, mam s toho velku depku.... Neviem na com som. Na co sa vlastne pichá ten decapeptyl? Moznosť ze by som bola tehotná je mala, aspon tak nam to povedal krajkovic, aj ked to nevylucujeme, ale to by bola potom riadne vyskocena motyka... 😀 😀 . Uz mi zacina sibat, neviem co mam s tym robit.. Poradte mi? Brucho ma boli uz cca 3 dni, a stale nic. Ked som si pichala decapeptyl tak ma nikdy takto nebolelo, citila som len slabucke brnenie. ☹ ☹ ☹ 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

santana2
18. jan 2011

@majda27 ja neviem aj ja čakam na mrchu zatial nič tiež som s toho nervozna ja na tvojom mieste by som zavolala do heliku a spytala sa ved aj tak ak sa nedostaví musiš tam ist tebe vychadza 33den na štvrtok? ja zatial nemam ani priznaky ale mne niekedy pride len tak rano vstanem a je to tu tak dufam že aj teraz to tak bude a že to bude do piatku lebo inak budem musiet tam tiež vo štvrtok volat a spýtat sa čo dalej ked nepride do piatku. ešte aj dnes som bola na internom a mam zvýšené AST a ALT tak neviem ako sa k tomu postavia v heliku len dufam že ma nezastavia ☹ teraz ked už mam za sebou 7 injekciu

majda27
18. jan 2011

@santana2 ahojky ja na interne idem v piatok. Snad mi tam tiez nenajdu. Co mam vysledky z krvi tak su ok. Mne uz obvodaka zobrala sestrička hned krv na všetko, co bolo treba. U internistu by mi mal spravit len EKG. tak som zvedava este ako tam dopadnem. Ja do heliosu budem volat zajtra, a vo stvrtok tam asi aj tak pojdeme... dnes ma viac boli podbruško tak snad sa do zajtra dostavi.

santana2
18. jan 2011

@majda27 tak nech ti to dobre všetko dopadne hlavne ta mrcha nech už pride ked ju čakame tak mešká a ked sme ju nechceli tak si chodila každý mesiac mrcha jedna

majda27
18. jan 2011

@santana2 ved to. ked som nechcela aby neprišla tak vzdy prišla. A ked teraz chcem aby prišla, tak ma takto trapi 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢

makovicka53
18. jan 2011

@ivankakov ahojky no konecne ma potesili v poistovni vraj je to schvalene a vcera to posielali ale v heliose ma nepotesili..volala som nech ma objednaju a sestricka mi povedala ze dr musi mat u seba ziadost aby vedeli ci treba dake vysetrenia ci este nieco nechyba...a ze to sa neda zo dna na den objednat...cize az bud cyklus...no takze len cakat ..ale snad sa zadari 🙂 a dostanem pekny darcek na narodky 🙂

sylvestra
18. jan 2011

ahojte kocky, tak ja zase po par dnoch, mali sme pokaslany pocitac...
@majda27 moja, ty este stale cakas ms? ak nedostanes do toho 32.dna, zavolaj do heliku, nech sa na teba mrknu.
@santana2 ja idem na interne zajtra a tiez tam mam zvysene alt, ale vraj to moze byt aj z hocijakych liekov - ja som par dni pred odberom brala nieco od kasla...a okrem toho ak uzivas teraz tie vsetky hormony, moze to byt aj z toho..aspon tak mi to vysvetlili zainteresovane osoby...hadam s tym teda v heliku problem mat nebudu..ja v to tiez dufam 😉
ja som bola dnes na kontrole, mam peknu urodicku, zatial cca 10 folikov, mali sme aj pohovor s embryologickou. v piatok dalsia kontrola a OPU pravdepodobne pondelok, najneskor v utorok.

santana2
18. jan 2011

@sylvestra to je super 10 folikulov a ktorí den ti vychadza OPU bude to na ten 14 alebo skor? a ako to prebieha u embryologičky

majda27
18. jan 2011

@sylvestra ahojky ja ju mam dostat od 17.1-19.1. podbruško ma riadne boli, ako pred mrchou. Tak snad ju do rana dostanem. Aj tak vo stvrtok tam musim ist, cize zajtra sa objednam na krv a sono. Som zvedava ako o dopadne, ked nic neberiem tak mrcha je v pohode a ked zacnem brat proveru a decapeptyl, tak sa nejak zastavila.... ked mam stale pocit ako kedy som ju dostala a nic, ziadna mrcha. Uz ma to prestava bavit. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 a pezinok to isty ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Ja som skor trpla aby som ju nedostala cez tyzden,a teraz som v soku preco som ju nedostala, ked ju mam dostat. Cím by to tak mohlo byt?
Tak to mas ozaj dobru urodu. Držím ti palce nech to cele dobre dopadne.

natalia80
18. jan 2011

@majda27 majdi no co stale nic?

majda27
18. jan 2011

@natalia80 stale nic. ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Zajtra budem volat do Heliosu či sa dostaví alebo nie. Vo štvrtok tam aj tak musim ist, ale ja dufam ze do rana pride, alebo radsej ani nebudem..... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

natalia80
18. jan 2011

@majda27 priiiide priiiiide 😀 😀 😀 😀 😀 a ak by aj nahodou nie uvidis co ti vo stvrtok povedia.urcite to nejak poriesia a vsetko bude v uuuuplnom poriadku 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

majda27
18. jan 2011

@natalia80 ved uvidime, či prijde ani moc tomu neverim

natalia80
18. jan 2011

@majda27 ja som vdaka tebe ze si ma trosku ukludnila s tymi injekciami konecne normalne spala.dakujem 😵 😵 🤐 🤐

majda27
18. jan 2011

@natalia80 rada som ti pomohla

mrnous1
18. jan 2011

@speranza1 vďaka za odpoveď. Som veľmi zvedavá ako budem reagovať na lieky. Dúfam, že dobre. 28.1. začínam s proverou a 4.2. s dipherline. Ozaj a neviete za ako dlho sú výsledky z krvi čo si mám dať odobrať u svojho gynekológa. Plánujem ísť na budúci týždeň vybehať tú krv a na EKG k nejakému internistovi. Dúfam len že výsledky z krvi budú v pohode, lebo čo už som tých liekov pobrala, tak dúfam že to moja pečeň zvládla. 🙂

majda27
18. jan 2011

@mrnous1 ahoj mne brali krv v piatok a pondelok som si bola pre vysledky. Este mam ist k internistovii

majda27
18. jan 2011

@mrnous1 inak mas este cas si to vybavit. Tie vysledky maju platnost cca 3 tyzdne. Doporucujem ti to vybavit si v dobe ked si budes pichat prve injekcie