Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
jaaaj uz nieco vidim..ale to plati aj takto aj ked to je take slabulinke? ja neviem nemam skusenost v tom...juuj hned sa nato lepsie pozera co? tfuj tfuj tfuj nech si tehu ;)
@kathrin17 ..pánečku super...takže ty si to testla aj tak skoro?!!super...čím ďalej tým viac sa ti bude viac ukazovať druhá čiaročka...tak pošli mi tehu vííííííííírusikyy..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@domcek1111 budem testovat znova zajtra rano a potom az v nedelu.....a ak bude silniet, tak budem posielat o dusu spasenu 😀
pánečku ja idem testovať zajtra...a strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeessssss už mám dnes.... 😠 😠 😠 ..
ale dám ranný moč..ten je najlepší......
kiež by sa tu roztrhlo vrece tehu vírusíkov....to by bolo super!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@domcek1111 to by teda bola parada....ja len dufam,ze bude vsetko ok.....inak mna napadlo testit uz len kvoli tomu,ze mi prislo dnes rano na blinkanie.....a na nic mi nesla chut co by som zjedla.....zeby ten drobec uz zacal pomaly vystrajat? 🙂
@kathrin17 ...pánečku to ešte nie je skoro(myslím to blinkanie) ?!! 😕 ..
ale mám taký pocit , že v dnešnej dobe.....je fakt absolutne všetko možné..... 😝
Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.
@kathrin17 super vyzera to dobre 🙂
@domcek1111 ked ides na ET mas v sebe este pregnyl a tam treba pockat na cca 10 den po vklade lebo ti moze vyst duch aj ked nie si tehu . a po KET mozes uz skor .
@linn32
@domcek1111
@magica78 ja som sla z mrazenych a v prirodzenom cykle, to znamena bez podavania akychkolvek liekov a injekcii.....teda okrem vkladania utrogestanu....pregnyl som dostala naposledy v januari 🙂 takze to HCG je cisto len od nasej "blankocysty" ako ju moj mm vola 😀

ahojte babulky tak ja som dnes 6ty den po KET...a nedalo mi to...z obedneho mocu som si spravila test...co vy na to?