icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

kathrin17
19. sep 2013

ahojte babulky tak ja som dnes 6ty den po KET...a nedalo mi to...z obedneho mocu som si spravila test...co vy na to?

seliselka
19. sep 2013

zatial nic nevidno...zrejme je to skoro

kathrin17
19. sep 2013

@seliselka moja trosku som ju stmavila.....ja ju vidim krasne nazivo 🙂

seliselka
19. sep 2013

jaaaj uz nieco vidim..ale to plati aj takto aj ked to je take slabulinke? ja neviem nemam skusenost v tom...juuj hned sa nato lepsie pozera co? tfuj tfuj tfuj nech si tehu ;)

kathrin17
19. sep 2013

@seliselka ano od takto slabunkeho sa to potom stupnuje.....toto je este dost zavcasu, tak preto je slabunka, ale bola tam do jednej minuty ...coz je super 😀

seliselka
19. sep 2013

@kathrin17 takze potom zmizla opat? aj take sa stava ze je a zmizne?

domcek1111
19. sep 2013

@kathrin17 ..pánečku super...takže ty si to testla aj tak skoro?!!super...čím ďalej tým viac sa ti bude viac ukazovať druhá čiaročka...tak pošli mi tehu vííííííííírusikyy..... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kathrin17
19. sep 2013

@seliselka nieeeee nestratila sa...stale je tam, ale ked som si spravila test, namocila ho do mocu, tak ciarocka vybehla do jednej minuty...comu sa hovori, ze vybehla v casovom limite aky je prilozeny v informacnom letaku pri testoch

kathrin17
19. sep 2013

@domcek1111 budem testovat znova zajtra rano a potom az v nedelu.....a ak bude silniet, tak budem posielat o dusu spasenu 😀

domcek1111
19. sep 2013

pánečku ja idem testovať zajtra...a strrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeessssss už mám dnes.... 😠 😠 😠 ..
ale dám ranný moč..ten je najlepší......
kiež by sa tu roztrhlo vrece tehu vírusíkov....to by bolo super!!!!! 😵 😵 😵 😵 😵 😵

kathrin17
19. sep 2013

@domcek1111 to by teda bola parada....ja len dufam,ze bude vsetko ok.....inak mna napadlo testit uz len kvoli tomu,ze mi prislo dnes rano na blinkanie.....a na nic mi nesla chut co by som zjedla.....zeby ten drobec uz zacal pomaly vystrajat? 🙂

domcek1111
19. sep 2013

@kathrin17 ...pánečku to ešte nie je skoro(myslím to blinkanie) ?!! 😕 ..
ale mám taký pocit , že v dnešnej dobe.....je fakt absolutne všetko možné..... 😝

gaga83
19. sep 2013

Baby nepotrebujete niektorá fostimon, ostalo mi 6 ks ešte by sa mi zisšli ale exp. 11/2013 a už ich nestihnem minúť.

linn32
19. sep 2013

@kathrin17 Bodaj by sa tam drobec drzal,ale to je este skoro testovat si myslim. Neviem,ci si sla na IVF z mrazakov alebo z cerstvych embryii. Nestresuj sa testováním,ale asi je to z
tazko vydrzat,vsak?

linn32
19. sep 2013

@kathrin17 Bodaj by sa tam drobec drzal,ale to je este skoro testovat si myslim. Neviem,ci si sla na IVF z mrazakov alebo z cerstvych embryii. Nestresuj sa testováním,ale asi je to
tazko vydrzat,vsak?

domcek1111
19. sep 2013

@linn32 .. a aký je rozdiel či šla @kathrin17 z mrazákov, alebo čerstvých...lebo ja som 10 deň po KET...a myslím, že test by už mal ukázať ako som dopadla...

magica78
19. sep 2013

@kathrin17 super vyzera to dobre 🙂
@domcek1111 ked ides na ET mas v sebe este pregnyl a tam treba pockat na cca 10 den po vklade lebo ti moze vyst duch aj ked nie si tehu . a po KET mozes uz skor .

domcek1111
19. sep 2013

@magica78 ...jáj ďakujem...... 🙂 ..takže zajtra testujem... 😅

magica78
19. sep 2013

@domcek1111 drzim palce 🙂

domcek1111
19. sep 2013

@magica78 ..ďakujem moja.. 😵

kathrin17
19. sep 2013

@linn32
@domcek1111
@magica78 ja som sla z mrazenych a v prirodzenom cykle, to znamena bez podavania akychkolvek liekov a injekcii.....teda okrem vkladania utrogestanu....pregnyl som dostala naposledy v januari 🙂 takze to HCG je cisto len od nasej "blankocysty" ako ju moj mm vola 😀

magica78
19. sep 2013

@kathrin17 dakujem za info ale ja viem co je KET a co sa odohrava mam 2 za sebou 🙂 a preto viem ze na 6 d to nebude pregnyl 🙂

kathrin17
19. sep 2013

@magica78 ja neviem preco som dostala tu potrebu vysvetlovat 😀 pjomin 🙂

magica78
19. sep 2013

@kathrin17 nevadi o par prispevkov som to vyslevetlila ja teraz ty tak to maju potvrdene . a mozu kuknut aj na stranku heliosu tam to tiez najdu 🙂

olivia31
21. sep 2013

@kathrin17 Myslím, že je to na dobrej ceste držím moc palce .🙂

susesi
21. sep 2013

@kathrin17 mne test ukazal // az na 11 d po ket a tiez som testovala asi od 6d. Je to nekonecna doba , hlavne nemysliet na to v kuse. 🙂 Tak drzim palce aby sa fazulka v brusku pekne uchytila a // krasne silneli.

kathrin17
21. sep 2013

@susesi jeeeeemine ze az na jedenaty den, to ja uz by som bola asi na praskoch 😀 Ja som rada, ze sa ukazala tak zavcasu, ale teraz mam sto chuti testovat nonstop 😀 uz sa tesim ako mi bude rast brusko 😀

@olivia31 dakujem mocinky pekne, si zlata 🙂

vanushka
23. sep 2013

@kathrin17 ahoj, no ako ? Dufam ze ciarky zosilneli 🙂

Dajako je tu ticho na fore, kde ste vsetci zienky ? 😎

kathrin17
23. sep 2013

@vanushka jeeeej to je pekne,ze si si na mna spomenula 😀 moj dnesny test vypada takto 🙂

vanushka
23. sep 2013

@kathrin17 tak to je suuuuuuper !!!! Gratulujem ti !!!!!! Konecne positivne spravicky 🙂 🙂 🙂
Drz drz sa, a davaj pozor na fazulku 😉

Vkladali 1 ci 2 blasto ?