Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@olivia31 ďakujem, a dúfam, že sa to s tehuľkami rozbehne, vraj ide chrípka - dúfam, že ta tehotenská!!!
@davidkoamirka No dúfam, že taká nech sa aj na dievčatá prilepí....a kedy máš termín?
to ešte neviem, dnes sme mali prvý ultrazvuk, sme v 4 týždni, ale ak dobre počítam bude to najkrajší darček k narodeninám
Ahojte, rada by som sa k vam pripojila, lebo ma uz chyta riadna depka. Sme po IVF, nase prve, cela stimulacia bez komplikacii, bez ziadnych emocnych vykyvov, myslim ze som to vsetko zvladala s nadhladom a teraz to na mna asi prislo 😒 Som po ET 6 den a mam pocit ze to nevyslo, mrcha ma prist o 4 dni a mam pocit ze j pride, pobolieva ma uz v podbrusku, mate podobne skusenosti, ako ste to prezili kym ste zistili ci to vyslo alebo nie. Tieto dva tyzdne su najhorsie ☹
@leni81 ahoj,,,neboj sa,hlavne musis byt v klude,,,ja som bola na tom podobne,ako Ty,este v den,kedy som mala dostat mrchu,som mala strasne bolesti brucha,trpla som,ze co bude dalej,,,ale nakoniec nam to vyslo a cakam babatko,,,bolesti v podbrusku,som mala este aj neskor,je to tou stimulaciou a vajecniky su dost velke a preto tie bolesti,,,tak vela stastia 🙂
dakujem pekne. Mne je len divne ze v podbrusku ma nikedy nebolelo ani pocas stimulky, iba terza ked ma prist mrcha, preto som taka nervozna z toho 😖
bambola82 na kolky krat Vam vyslo ? Inak srdecne gratulujem. V ktorom tt si? bola si v heliose?
@leni81 ahoooj,,,dakujem velmi pekne 🙂 bola som v heliose,su tam naozaj uzasnyyyy ludia,,,,vyslo nam to chvalabohu na 1 IVF,tiez som trpla,ako Ty,ale neprestavala som verit,ze sa to podari na prvykrat 🙂 Teraz som v 9tt a este aj teraz mavam bolesti v podbrusku,niekedy sa az bojim,ze preco tie bolesti,ale nastastie netrvaju dlho,,,,tak sa drzkaj a posielam tehu viiirusiiik 🙂
bambola82@ dakujem chytam chytam 😀 ja mam ist v stredu na krv. Ja tiez chodim ho heliosu, myslim ze ludia a pristup na 1* este aby to vyslo 😉
@leni81 ahoj ja som bola každú chvíľku na toalete, cítila som sa ako keby mali prísť a vidíš ...neprišli, a tak skoro neprídu - dúfam! tak sa nenechaj strašiť! a užívaj si, kukaj rozprávky, čítaj vtipy.....rob všetko až toho drobca rozveselíš,nech sa teší, že bude veselo!!!! držím palčeky
ahojte, navštevujem centrum Helios a momentálne čakáme na schválenie IVF, potom nás čaká stretnutie s embriologičkou, chcela som sa Vás spýtať, či aj Vám odmietli vložiť 2 embria, Mne sa vyhovorili, že som chudú, ale tak nakoľko osobne poznám také štíhle ako ja a majú bez problémov dvojičky, tak sa mi to zdá ako ich výhovorka a vraveli o svojej veľkej úspešnosti...ja som tým chcela hlavne zvýšiť šance na počatie..Držím palčeky tým čo sú práve v očakávaní, nech to vyjde 🙂
@katka1710 ahoj co ja viem tak nedavaju,kvoli tomu ze sa z toho jedneho stat dva,ze sa rozdelia.My boly tam v utorok a mame ukazkove testy ci vysledky a aj tak ten drobec tam nechce ostat,neudrzim ho,ale teraz sa uz podary.Pytala som sa aj na ine vysetrenia ale nikde my nezarucuju ze budu ok.vraj su to zbytocne vyho.peniaze.Uz v prvom kole nas to vyslo na 2000eu a teraz by sme musely dat este 1500 a to fakt uz je vela pre nas i ked si velmy zelame drobca.Verim na 100 percent ze sam to vsetkym raz podary.Pekny den. 🙂 🙂 🙂
@katka1710 ahoj, oni to nechcú robiť vo všeobecnosti, zvlášť, keď nevedia, koľko vajíčok sa podarí oplodniť. Ja som veľmi chcela 2, od začiatku ma prehovárali. Keď som nakoniec mala až 14 krásnych blastocýst, čo je veľmi krásne číslo, tak mi povedali, že ak veľmi na tom trvám, tak mi nemôžu zabrániť. Ale sú tam veľké riziká - veľmi často sa stáva, že jedno z nich začne zanikať a to je veľmi nebezpečné - krvácanie, skorý často cisársky rez a podobne.... a určite to nezvyšuje možnosť úspechu, práveže ak budeš mať málo embryí, prichádzaš sa o počet pokusov. Ja som si to nakoniec rozmyslela, po troch neúspešných pokusoch som prišla o 3, inak by som prišla až o 6 a ešte je otázne či sa budú dobre rozmrazovať.... Nakoniec mi to aj tak neodporučili . zlé EKG a naše zdravie je prvoradé 😉

@chorucka z vrutiek ide taky mkrobus biely priamo ku heliosu, ide casto takze ho neprehliadnes. vystupis na konecnej