icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

linn32
2. dec 2013

@korenka17 to mi je luto..fakt to nechapem,preco sa taketo deje..viem,ze dnes si mala narocny den,ale chcem ti povedat,ze nie je vsetkym dnom koniec a verim v to,ze sa nam to raz podari..budeme sa tu dovtedy podporovat!!! Robili vam genetiku? Ja mam pauzu..dala som na chlapa,aby po neuspesnom umelom zavolal do centra a po 1,5mesiaci tak nespravil..tak cakam kedy zavola..hovorim si,ze vzdy su v tom dvaja a ja mam toho akuratne dost..

korenka17
2. dec 2013

@linn32 ...no,ja už na druhý pokus asi nebudem mať financie,lebo už prekročím 39 rok.genetiku máme o.k.,ja som mala slabé vajíčka...nuž,dnes bol veru dosť nanič deň,veľa vecí som likvidovala,zvyšné lieky,injekcie,intimky,alpu,tampony,za všetkým som plakala... ☹

linn32
2. dec 2013

@korenka17 vies co mas presne v genetike? Mala si ty alebo tvoj partner niektore chromozomy zvacsene/zmensene/obratene?

linn32
2. dec 2013

@korenka17 maloktora ma tolko vajicok v tom veku ako si mala ty,aj ked viem ze kvantita neznamena kvalitu,no to by sa malo brat do uvahy a zo strany cenra sa snazit o max.kvalitu..nechce sa mi verit ze za to mozu tvoje slabe vajicka..aky ma spermiogram tvoj partner?

korenka17
2. dec 2013

@linn32 spermiogram bol vynikajúci a to,čo sa pýtaš na chromozomy,ani netuším vôbec 😕
genetiku nám robili,ked som mala druhý potrat( z prir.počatia),v 2009,mne aj mužovi,a neviem,je to celá A4 a je to o.k.

linn32
2. dec 2013

@korenka17 u nas je spermiogram morfologicky zly a to ze sa pytam na chromozomy..v niektorych studiach /poznamenavam len niektore cisla chromozomov/ak su zvacsene/zmensene/obratene znizuju sancu otehotniet/..tiez sa nachadzam v tej vzorke..mali sme podobny priebeh ako vy,preto sa pytam..min.spermiogramom sa odlisujete..inak brala si inofolic pocas stimulky? Vraj to vplyva na kvalitu vajicok..ak hovoris ze je to v tom..
Mozno ked sa teraz ukludnis,pocnete aj prirodzene..vraj najpravdepodobnejsie je to po IVF,v case ked z nas tie hormony pomalicky odznievaju..cize teraz naordinuj klud..drzim paste..

korenka17
2. dec 2013

@linn32 no,jediné,čo som brala,bola kyselina listová,no a ano,dnes mi to aj iné baby poradili,že po IVF sa môže aj prirodzene,stále budeme skúšať ako sa len dá a asi popozerám cenníky a možnosti centier iných,dakujem,dobrúúú 😵

chorucka
3. dec 2013

@korenka17 prosim ta je lepsie davat puregon rovno alebo pod uhlom ?

korenka17
3. dec 2013

@chorucka neviem,čo to je 😔
ak injekcia,tak rovno

chorucka
4. dec 2013

@korenka17 to je take pero na pichanie puregonu a neviem ci mozem pod uhlom alebo rovno a nechcem volat do heliosu pre taku somarinku

chorucka
4. dec 2013

Zienky prosim vas vcera mi v heliose pichla nejaku inekciu nazov som zabudla nieco na D ale povedala ze je to ako decapeptyl lebo ten mam doma Lenze mne to pichla okolo 8:00 lenze ja si chcem pichat neskorej lebo mi to o 8:oo nepasuje Dalo by sa to posunut po troske 😎

sevka83
4. dec 2013

@chorucka pod uhlom aj rovno, ako je tebe lepsie, ja som ihly pichala pod uhlom

sevka83
4. dec 2013

@chorucka mozes kludne, ja som si pichavala o 5 rano a raz som mala bolesti (kedze som pichala az 3) a dovolili mi to rozdelit, ze nemusim hned vsetky o 5 ale rozdelit si to napr. v ramci jednej hodiny

158
4. dec 2013

@korenka17 joj tak skoda ale ak Boh da aj z motiky vystrely dufam my nic cakam 9.12 mrchu ale uz to neriesim lebo potom len revem,atk sa drz a mozno sa nam podary normalne 🙂 🙂 🙂

chorucka
4. dec 2013

Koceny ake lieky od bolesti mozem jest pri stimulacii zabudla som sa opitat v heliose Boli ma mechur vzdy pocas mrchy lebo mam na nom endometriozu a zmena hormonou mi to drazdi

bambula27
5. dec 2013

Ahojte dievcata. Dnes som nas objednala do Heliosu na prvu konzultaciu. Chcela som k MUDr. Krajkovičovi, ale v tom privale info, ktore mi ta koordinatorka "vysypala" som to zabudla povedat. A na konci mi len povedala, ze nas objednala k MUDr. Staroveckej. Mate s nou skusenosti? Poprosim....DAKUJEM 🙂

ria191
5. dec 2013

@korenka17 jednoznačne Reprofit Brno chodí tam veľa Sloveniek a je to cenovo veľmi dostupné 😀 😀 😀

ria191
5. dec 2013

@bambula27 keď si chcela Krajkoviča tak tam zavolaj znovu a pre kľud duše sa preobjednaj k nemu on je tam najlepší a je tam najdlhšie 😀 😀 😀

certisko13
9. dec 2013

Ahojte neviete mi prosim povedat ci v Martine v heliose robia punkciu vajicok aj cez vikend?

izzie27
9. dec 2013

@certisko13 ahoj, myslim si ze ano

zuzzi08
9. dec 2013

@certisko13 áno na 100% robia 🙂

certisko13
9. dec 2013

Super dakujem kocky 🙂

marlenka123
9. dec 2013

ahoj bambula27, my sme chodili do heliosu v Martine minulí rok, patrili sme k mudr.Krajkovičovi,ale stalo sa pár krát,že nás mala aj mudr.Starovecká,môžem len povedat ,že sú obaja odbornici a veími príjemný ludia a nielen oni ale aj celý kolektív, od samého začiatku nám všetko pekne vysvetlili.Teraz už máme doma trojmesačné dievčatko.držíme palčeky nech vám to všetkým čo sa pokúšate o babatko výjde.My sme boli s heliosom veľmi spokojný.

vanushka
10. dec 2013

@certisko13 robia aj cez vikend

158
11. dec 2013

@vanushka ano sedem dni v tyz.lebo kazda mame iny cyklus tak to sa neda iba cez tyzden.Dievcata ja uz peciem suche 🙂 🙂 🙂

chorucka
13. dec 2013

koceny prosim vas pondelok mam OPU v heliose ako to prebieha vsetko okolo toho Kedy mozem jest a pit po OPU 😀

jasna
13. dec 2013

piť môžeš hodinu po zákroku - čajík, čo ti uvaria sestričky, jesť môžeš hneď ako odídeš z Heliosu.. 😀

magica78
13. dec 2013

@beruska40 ahoj tak ako si dopadla ?

korenka17
13. dec 2013

@ria191 ahoj,ano dakujem za info,už viem,že Reprofit je naj,len musíme našporiť na to,ale je isto lacnejší,do 20.000,- CZ,to je slušný rozdiel!

ereska
15. dec 2013

Ahojte uz sme si presli vseliakymi vysetreniami a skoncili sme v Heliose Martine . boli sme na vstupnom pohovore a chceli by sme skusit IUI . Mam PCO a anovulacne cykly a inzulinovu rezistenciu manzel mal velmi zly spg bolo na umele oplodnenie ale sa mu to zlepsilo sme na hranici tak uvidime ake budu tieto vysledky spg . ja ked dostanem menzes zacinam s clostilbegytom tak uvidime ved raz sa to uz musi podarit . Mozem sa k vam pridat? DO OPLODNENIA 🙂