Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@korenka17 u nas je spermiogram morfologicky zly a to ze sa pytam na chromozomy..v niektorych studiach /poznamenavam len niektore cisla chromozomov/ak su zvacsene/zmensene/obratene znizuju sancu otehotniet/..tiez sa nachadzam v tej vzorke..mali sme podobny priebeh ako vy,preto sa pytam..min.spermiogramom sa odlisujete..inak brala si inofolic pocas stimulky? Vraj to vplyva na kvalitu vajicok..ak hovoris ze je to v tom..
Mozno ked sa teraz ukludnis,pocnete aj prirodzene..vraj najpravdepodobnejsie je to po IVF,v case ked z nas tie hormony pomalicky odznievaju..cize teraz naordinuj klud..drzim paste..
Zienky prosim vas vcera mi v heliose pichla nejaku inekciu nazov som zabudla nieco na D ale povedala ze je to ako decapeptyl lebo ten mam doma Lenze mne to pichla okolo 8:00 lenze ja si chcem pichat neskorej lebo mi to o 8:oo nepasuje Dalo by sa to posunut po troske 😎
Koceny ake lieky od bolesti mozem jest pri stimulacii zabudla som sa opitat v heliose Boli ma mechur vzdy pocas mrchy lebo mam na nom endometriozu a zmena hormonou mi to drazdi
Ahojte dievcata. Dnes som nas objednala do Heliosu na prvu konzultaciu. Chcela som k MUDr. Krajkovičovi, ale v tom privale info, ktore mi ta koordinatorka "vysypala" som to zabudla povedat. A na konci mi len povedala, ze nas objednala k MUDr. Staroveckej. Mate s nou skusenosti? Poprosim....DAKUJEM 🙂
Ahojte neviete mi prosim povedat ci v Martine v heliose robia punkciu vajicok aj cez vikend?
@certisko13 ahoj, myslim si ze ano
@certisko13 áno na 100% robia 🙂
Super dakujem kocky 🙂
ahoj bambula27, my sme chodili do heliosu v Martine minulí rok, patrili sme k mudr.Krajkovičovi,ale stalo sa pár krát,že nás mala aj mudr.Starovecká,môžem len povedat ,že sú obaja odbornici a veími príjemný ludia a nielen oni ale aj celý kolektív, od samého začiatku nám všetko pekne vysvetlili.Teraz už máme doma trojmesačné dievčatko.držíme palčeky nech vám to všetkým čo sa pokúšate o babatko výjde.My sme boli s heliosom veľmi spokojný.
@certisko13 robia aj cez vikend
koceny prosim vas pondelok mam OPU v heliose ako to prebieha vsetko okolo toho Kedy mozem jest a pit po OPU 😀
piť môžeš hodinu po zákroku - čajík, čo ti uvaria sestričky, jesť môžeš hneď ako odídeš z Heliosu.. 😀
Ahojte uz sme si presli vseliakymi vysetreniami a skoncili sme v Heliose Martine . boli sme na vstupnom pohovore a chceli by sme skusit IUI . Mam PCO a anovulacne cykly a inzulinovu rezistenciu manzel mal velmi zly spg bolo na umele oplodnenie ale sa mu to zlepsilo sme na hranici tak uvidime ake budu tieto vysledky spg . ja ked dostanem menzes zacinam s clostilbegytom tak uvidime ved raz sa to uz musi podarit . Mozem sa k vam pridat? DO OPLODNENIA 🙂

@korenka17 to mi je luto..fakt to nechapem,preco sa taketo deje..viem,ze dnes si mala narocny den,ale chcem ti povedat,ze nie je vsetkym dnom koniec a verim v to,ze sa nam to raz podari..budeme sa tu dovtedy podporovat!!! Robili vam genetiku? Ja mam pauzu..dala som na chlapa,aby po neuspesnom umelom zavolal do centra a po 1,5mesiaci tak nespravil..tak cakam kedy zavola..hovorim si,ze vzdy su v tom dvaja a ja mam toho akuratne dost..