icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

majda27
20. jan 2011

@santana2 ved uvidim ako dopadnem na buduce, ja ju mam tak ako vzdy, ale sa mi zda ze je trosku silnejsia.

sylvestra
20. jan 2011

babulky, no to som rada, ze vam uz volali. drzim palce, urcite jednu vcielku kazdy den navyse zvladnete. @santana2 mas pravdu, kazda zienka je iny pripad, tak moze byt rozdiel. preto beru krvicku kvoli hladinam, aby u kazdej vedeli, co a ako. @majda27 nizka sliznica pocas ms je normalka, tym sa netrap. dolezite je, aby ti po ms zacala pekne rast,nech sa maju bublinky kde usadit 😉 .

majda27
20. jan 2011

@sylvestra dakujem. A tusim aj ty si pichas gonal rano? Ja si ho asi radšej budem pichat rano, ked aj decapeptyl a budem to mat za sebou.

sylvestra
20. jan 2011

@majda27 ano, ja si picham oba rano, vyhovuje mi to tak. ja mam kontrolu zajtra, tak som zvedava, co je nove u mna. a asi sa odzviem aj termin OPU.

santana2
20. jan 2011

@sylvestra jasne že to zvladneme a držime palce zajtra na kontrole
@majda27 ja som sa zabudla opytat či sa mam objednat na pondelok ale asi ano tak si tam zajtra zavolam

icub
20. jan 2011

ahojte dievcence, tak ste to zvladli ako pozeram...
@majda27 oni ti hned nepovedali, kedy mas prist nabuduce, lebo mne hned aj termin kontroly...

icub
20. jan 2011

@majda27 ja mam prist v nedelu rano medzi okolo osmej

majda27
20. jan 2011

@icub ahoj mne to povedal doktor, ze sa asi uvidime v utorok. Tak preto som to vedela, len som tomu jaksi neverila. Mne povedala, ze mam prist na kotrolu medzi 7 a 8 hod, na krv a sono. @santana2 Myslim ze uz sa asi objednávat nemusis. Ale ak by si si to nahodou overovala, tak daj vediet ako si dopadla.

icub
20. jan 2011

@majda27 už nam budu len podla vysledkov hovorit, kedy mame ist na kontrolu, kedy na pohovor k embriologicke a uz a na odber... teraz to bude tak castejsie, nuz len nech dobre reagujeme...

natalia80
20. jan 2011

Ahojte kočky.blahozelam k tomu ako to super zvladate.mna to vsetko este len caka.myslim ze o nejake 3 tyzdne by som mala zacat s tabletky.duuufam ze aj ja budem taka silna ako vy 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

majda27
20. jan 2011

@natalia80 jasne ze budeš silna, ved to musime byt všetky?Inak ten decapeptyl sa asi využije všetok, ja si budem teraz pichať ráno dvoje injekcie. Ale gonal si dam asi trosku neskor. asi tak o pol hodinu. Neviem moze sa gonal a decapeptyl pichat spolu alebo sa ma spravit medzitym casovy odstup

natalia80
20. jan 2011

@majda27 majdi ty uz si riadna proficka 😀 😀 😀

Teraz ma este napadlo ze ked uz idete na PN kolko ste potom asi tak doma?ci uz stale ak sa ivf podari?myslim tym ci sa ide na rizikove alebo sa moze po nejakej dobe po vklade ist do roboty??????

majda27
20. jan 2011

@natalia80 zatial som doma, a potom sa uvidi ako to cele dopadne, potom sa rozhodnem co dalej. Tak daleko som este neni. Teraz sa nesmieme stresovat, a byt v klude v pohode, bez stresov, nervov a pod. Ja si bude gonal pichať rano spolu s decapeptylom, ale asi si dam hodinovy rozdiel medzi davkami

natalia80
20. jan 2011

@majda27 budeme riadne dopichane 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majda27
20. jan 2011

@natalia80 ved konecny ciel je jediny aby sme sa rozrastli, a drzali na ruchach to krasne vonavucke babetko. Preto to všetko pekne vydržíme. Ved aj naši manzelia nas velmi pekne podržia a podporia.. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

natalia80
20. jan 2011

@majda27 ozaj a ako si na tom co sa tyka chuti na milovanie ked beries hormony??ja ked som bola po operacii a pichali mi raz za mesiac diphereline som bola stale "nadrzana" 😀 😀 😀 😀 To co bude ked si budem pichat kazdy den 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

majda27
20. jan 2011

@natalia80 u mna je to len obcas, ale inak je vsetko normalne. V tomto smere som žiadnu inu zmenu nezaznamenala. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

helenka12
20. jan 2011

ahojte baby od 1.2 zacinam aj ja 😀 😀 😀

tamaja
20. jan 2011

@majda27 obe sa mozu pichat naraz, netreba cakat, inak mne v Heliose vraveli, ze si mam pichat radsej vecer, kedze kontroly su vzdy rano, aby si si davku, ktoru Ti oznamia podla vysledkov, mohla pichnut v klude v tu istu hodinu. Drzim paste 🙂

majda27
20. jan 2011

@tamaja Dakujem. Tak to tak asi aj spravim, potom to budem mat lahsie...

izzie27
20. jan 2011

ahojte kočky, už sa aj mne blíži deň, leď si začnem pichať prvé injekcie. Vy už ste aspon v ich polovici....Rozmýšľam, že si ich budem pichať večer.
@helenka12 to je super 🙂
@majda27 tak ako bolo ? kolko ste tam asi boli?

ame
20. jan 2011

@majda27 @icub baby, ako dlho ste cakali, kym ste mali vysledky krvi plus tych inf. chorob, co ste si davali robit pred OPU?

majda27
20. jan 2011

@izzie27 ahoj. tak mi sme tam prisli uz okolo 7 hod, a celkovo sme tam boli cca 0,5 hod. Najprv som išla na krv a potom na sono... A ešte sme platili aj ten trial test. A poobede pred 3 hod my volali, že gonal si mam zacat pichat zajtra 150 jednotiek. A v utorok ideme na dalsie sono a krv, tiez tam mame byt do 8 hod. Uz dnes som vypila cca 4 l vody mozno aj viac. Ja si budem asi radsej gonal pichat vecer. Bude to lepsie aspon bude casovy odstup medzi injekciami. 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mimirkas
20. jan 2011

Ahojte dievčatá, ako tak čítam vaše príspevky picháte si decapeptyl ráno? Ja som si začala večer o 18, myslíte, že je jedno či ráno, či večer? Beriete aj nejaké vitamíny na lepšie dozrievanie vajíčok? Je dobré pichať decapeptyl a gonal v tú istú hodinu? Poraďte, díky a samozrejme držím nám všetkým palce, nech sa to podarí. 😅

majda27
20. jan 2011

@ame ja som vysledky z krvy mala uz v pondelok. Este si chcem do utorka spravit to ekg, v pondelok by mal mat uz manzel vysledky z tych infekčnych chorob. A snad sa mi to poradi v utorok všetko odovzdat.

majda27
20. jan 2011

@mimirkas ahoj. Ja si picham decapeptyl rano, a gonal si zacnem zajtra ale vecer, nech to ma radsej casovy rozostup.A niekto tu uz pisal ze je lepsie si pichat rano. Gonal si chcem preto večer lebo ak by mi v utorok zmenili davku tak aby nahodou nieco potom nepokazila, tak si to radsej budem pichat vecer. Ja beriem len bion 3 a kazdy den plny tanier kvasenej kapusty a samozrejme ze beriem aj kys. listovu.

ame
20. jan 2011

@majda27 cize kolko dni to trvalo od odberu krvi po vysledky? pytam sa preto, ci to stihnem, kedy mam naplanovane 😉

majda27
20. jan 2011

@izzie27 nebolo by lepsie rano. Viem je to sice o drzku ze sa musi vstavat, ale rano to mozno tak velmi neboli ako vecer. Mna dnes trosku viacej bolel decapeptyl ale to mohlo byt tym ze mam mrchu. A gonal si budem radsej vecer. Ja si chcem nechat casovy odstup medzi tymi injekciami. Pre istotu.

majda27
20. jan 2011

@ame mne krv brali v piatok a vysledky som mala v pondelok. S nima idem na interne. A manzelovi brali tiez v piatok ale ten bude mat vysledky za za 8 dni, vratane vykendu,to mu brali na tie infekcne choroby.

ame
20. jan 2011

@majda27 diky za info, tak potom stiham, chcem ist na krv cca dva tyzdne pred OPU