icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

adka666
26. feb 2014

@javorinka2 tak, a svoju cast mam uspesne za sebou......opu bez komplikacii, 9 vajok, ohss nehrozi, vsetko dnes PICI slo zajtra rano volam, kolko sa oplodnovalo a kolko nam rastie...,,.teraz je to uz v rukach bozich a na tych drobcoch......su to uz defacto moje deti.....

javorinka2
26. feb 2014

@adka666 strašne držím päste, myslim na teba🙂 ja idem v piatok na krv po iui...Zatial som netestovala🙂

jana954
27. feb 2014

@adka666 Adka silno ti držím palce.... 😉

mariajuraj
27. feb 2014

@adka666 Držím silno palceky🙂

franchise27
27. feb 2014

@adka666 Strasne drzim palce, nech drobci bojuju a silneju...Ako to cele prebiehalo...slo to rychlo?Teraz riadne oddychuj a nech to dopadne len a len super....na ET idete kedy?

mariajuraj
27. feb 2014

@javorinka2 Aj Tebe drťím palčeky, teda vlastne všetkým dievčatám🙂

adka666
27. feb 2014

@franchise27 všetko išlom uplne v pophode, včera troška bolesť ako pri MS, dnes som už v práci, všetko ok...............ale sa nám to po rannom telefonáte zredukovalo..............len 5 vajíčok bolo zrelých, a správne sa oplodnilo 4 ks...............takže mi ostáva sa modliť, že všetky to vydržia...........

franchise27
27. feb 2014

@adka666 tak tfuj tfuj tfuj nech tie 4 bojuju a pekne vydrzia zabicky male...Na PISCI ste sa rozhodli v den OPU ci to uz bolo planovane? V utorok som tam bola na krv a ked som sa zadivala na chodbu v tej operacnej casti tak som sa tak zasnivala , ze keby som uz tam mohla cakat na opu...

adka666
27. feb 2014

PICSI sme zvolili po pohovore s embryologickou, to budete absolvovat asi 8. den pichania fsh+lh, tam pekne vysvetlia co doporucuju a preco

158
27. feb 2014

@adka666 super drzim palce 🙂

marverka
27. feb 2014

dievcatan prosim vas neostal niektorej merional, alebo menopur /prípadne aj puregon?/ dakujem IP

mariajuraj
28. feb 2014

@javorinka2 Ahoooj, tak ako si dopadla na kontrole, potom daj vediet, budu //!!!!!!!!!! 😉

piussi
28. feb 2014

tak o týždeň aj my prvýkrát do heliosu...aj sa teším, že tam ideme, lebo verím, že sa to podarí.. aj mi je smutno, že tam musíme..

franchise27
28. feb 2014

@piussi tymto som prechadzala aj ja pred cca 3 tyzdnami, aj som sa trocha tesila ale viac som bola smutna ze tam musime...a uprimne zo dna na den sa zacinam viac a viac tesit..teraz cakame na schvalenie ziadosti na IVF..ratam este tak tyzden a bude schvalena a potom hor sa do toho...bojim sa toho ale straaaasne sa tesim ze uz budem cakat v cakarni pred odberom vajicok...uz aby to bolo...Drzim palce nech tam pomozu posunut sa blizsie k vasmu snu 😉

piussi
28. feb 2014

@franchise27 waw, tak rýchlo.. super. Bojím sa toho neznámeho, čo ma čaká..ale aj vďaka tomuto fóru menej..tak verím, že sa to podarí..

franchise27
28. feb 2014

@piussi no my sme hned na prvej navsteve vypisovali ziadost o IVF lebo mame zly spg, cize aj IUI by bolo zbytocne...pobrali mi krv, spisali sme anamnezu, spravilo sa sono a teraz cakame...Ja sa tam stale bojim, kazda navsteva je este take uplne nieco nezname...Ked vidim tie baby ako suverenne vybehnu z jednej ordinacie a vkrocia do dalsej, tak sa tam este citim ako take stratene decko...lebo hladam po dverach oznacenia kde ma to vlastne poslali... 😀 ale tak kazda sa tam otuka 😉 dufam ze aj ja

piussi
28. feb 2014

idealne by bolo keby sme sa tam ani nemusieli vediet orientovat lebo by stacilo ist tam len zo dvakrat🙂

piussi
28. feb 2014
158
28. feb 2014

@franchise27 no jasne,vzdy po prvy raz sme boly vsetky stratene a zvladly sme to lebo kazdej ide o jedno aby sa to podarilo a vsetky sa snazime ako sa da,neboj dostanes sa do toho.Drz sa 🙂 ja som tiez taky vyplaseny zajac ale ked sa otukam uz je to ok.

adka666
1. mar 2014

@franchise27 takze dnes rano sme volali, vsetky 4 su v perfektnom stave, rastu ako maju takze mam obrovsku radost, modlim sa stale aby takto vydrzali az do pondelka a verim ze bude vklad

smoulinka13
1. mar 2014

@adka666 drzim palce 🙂))

adka666
1. mar 2014

@smoulinka13 dakujem, naozaj treba silno silno verit.......aj ked sme len na polceste, tak to velmi doda vieru🙂

smoulinka13
1. mar 2014

@adka666 presne tak musis stale verit 🙂 pondelok mi daj vediet kolko bojovnikov ostalo, pondelok mas aj vklad ze?

javorinka2
2. mar 2014

Babenky caute..Takže 1.IUI neúspešne:( Ale už som si poplakala huraa do ďalšieho kola s clostylom;)

adka666
2. mar 2014

@javorinka2 to je mi luto.....ale pekne ako si povedala, sup do druheho kolo, urcite motyka raz vystrelí🙂

javorinka2
2. mar 2014

@adka666 snáď áno..ty sa tiež drz!!;)

smoulinka13
2. mar 2014

@javorinka2 tak ideme spolu na 2.pokus 🙂 kedy mas termin? ja cca 17.3

adka666
2. mar 2014

@smoulinka13 ideš na 1.KET ? držim palce silno, určite ti to v tomto cykle IVF výde, šak máš kooopec mrazačikov 🙂

smoulinka13
2. mar 2014

@adka666 ano idem veru...12.3 idem na ultrazvuk a cca 17.3 bude vklad 🙂 a dame si 2 mrazaciko v a 2 nam este ostanu 🙂 ty zajtra ides?

bozenkad27
2. mar 2014

@smoulinka13 ahoj.. 🙂 ja idem na utz 13.3. A na vklad snad 18.3. Uvidim, v akom stave bude sliznica, ci budeme moct vkladat. Trosku sa bojim, ze bude nizka, nakolko este stale kojim prvu dcerku (tiez po ket), ale doktor povedal, ze kojenie nie je problem... Tak snad takto o par tyzdnov si budeme navzajom gratulovat 🙂