icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

smoulinka13
25. mar 2014

@anuska30 ahoj treba ist internistovi..ten spravi ekg a krb zoberie, este sa vselico povypytuju a ked tak este posle inde 🙂..ja som po KET vkladala som si jedno 5 dnove 🙂

anuska30
25. mar 2014

@smoulinka13 dakujem,takze cakas na vysledok. Drzim palce. Na kolkaty den od MS sa vklada embryjo cca?

smoulinka13
25. mar 2014

@anuska30 ano cakam cakam som 4. den po KET:.dlhee cakanie

zuzina1881
25. mar 2014

@anuska30 ahoj, ja som si pichala fraxiparin 2t kvoli OOHS!

erinka12345
25. mar 2014

@franchise27 Ahojček, tak som volala s p. Coneve a dnes posielajú všetky žiadosti do Heliosu 😉 takže aspoň jednu starosť máme z krku 😝

franchise27
25. mar 2014

@erinka12345 tak super,tak ideme na to...

zu_zi
25. mar 2014

Caute baby, je tu niekto, kto mal vklad v nedelu 23.3. a caka so mnou na vysledok? 😵 😵 😵

lucusik33
25. mar 2014

Ahojte baby,mám otázočku o dva dni začínam stimulovať pred mojim 1.IVFkom.treba zvýšiť príjem tekutín a šetriť sa už od samého začiatku?ci stačí poľaviť až keď začnem pichat injekcie?

jana954
25. mar 2014

takže zajtra krv, sono a pohovor s embriologičkou.... pomaly ale isto sa to blíži.... keď som bola na pohovore s koordinátorkou tak sa mi zdalo že je to veľmi ďaleko a teraz som tu ako míľovými krokmi.... a dokonca som prežila aj pichanie injekcii.... baby držte sa.... nebojte všetko príde postupne... aj schválená žiadosť a to ostatné.... 😉

anuska30
25. mar 2014

@zuzina1881 co je to oohs?

sfera
25. mar 2014

@anuska30 zrejme mala namysli OHSS -Ovarialny hyperstimulacny syndróm.
Dievčatá ktoré stimulujete alebo ste po, s koľkými jednotkami ste začínali?

franchise27
25. mar 2014

@jana954 drzim palce nech je koniec najuspesnejsi aky len moze byt.... 😉 kedy bude OPU?zatial je vsetko v poriadku?

smoulinka13
25. mar 2014

@anuska30 ahoj pri ET mi vkladali na 18. den a pri KET az na 23. den cyklu (ja mavam dlhe cykly tak preto)

zuzina1881
25. mar 2014

@anuska30 hej, hej, pismenka sa mi pomotali 😀 hyperstimulak je to.

zuzina1881
25. mar 2014

@sfera ahoj, ja som zacinala so 150 gonal, potom znizene na 112, lebo som mala az 33 vajicok.

shanis
25. mar 2014

@franchise27 ahoj, tak som tam volala a aj moja ziadost je uz schvalena a zajtra pojde postou aj s tvojou do centra 😉 Tak sa tesim a drzim palce...my zacneme predpokladam v maji.

sfera
25. mar 2014

@zuzina1881 no ja začínam na 225 tak len preto

zuzina1881
25. mar 2014

@sfera tak to je individualne, keby som ja mala taku davku, tak by som neviem kolko mala tych folikulov, uz aj pri tych 33 to bolo narocne...
Drzim palce! Len pekne pichaj a pestuj vajicka 🙂

sfera
26. mar 2014

@zuzina1881 viem že je to individualne, len po prečítaní pribaloveho letáku som zistila že je to vlastne najvyššia dávka, ale ked som pichala puregon tak som pichala 185 j a vtedy som mala 9 vajíčok a v Heliosu chcú aby som ich mala aspoň 15 preto tá vyššia davka

franchise27
26. mar 2014

@adka666 Adi dufam ze UTZ dopadlo uzastne a mas prvu fotocku drobca....cakame na pozitivne spravy 😉

adka666
26. mar 2014

@franchise27 Idem až poobede 🙂

zuzka121
26. mar 2014

Ahojte rada by som ponúkla niektorej ktorá ide na IVF injekcie Decapeptyl a Puregon za polovicu. Tiež som mal isť na IVF ale po dobratí Provera som otehotnela a liekymám doma v chladničke a neviem čo s nimi.

adka666
26. mar 2014

@adka666 takže mame gestačny vačok aj žltkovy vačok v ňom. Čiže všetko ako ma byť. O tyždeň ideme znova.

franchise27
26. mar 2014

@adka666 Super, len tak dalej...musi to byt aj skvely pocit lekara ked vidi ze aj jeho robota bola uspesna.

adka666
26. mar 2014

@franchise27 no ja už nechodim do MT, len k obvodnemu, ale mailujem Krajkovi vsetky vysledky.

franchise27
26. mar 2014

@adka666 jaaaj, vsak to je aj logicke, to by si sa nacestovala z KE do MT 😉 Inak hrozne dobre sa citaju taketo komenty...

adka666
26. mar 2014

@franchise27 presne tak, po et je uz do Martin cestovat kontraproduktivne, najlepsie, ked si ta obvodak uz sleduje.

erinka12345
27. mar 2014

@franchise27 ahoj moja, dnes ste boli v Helíku však 🙂 daj vedieť ako ste dopadli 😉

franchise27
27. mar 2014

@erinka12345 Ahojky 😉 super sme dopadli, aspon tak relativne super...halosperm sa nekonal, lebo opät bolo straaaasne mala koncentracia spermii cize spravil sa len klasicky spermiogram...Potom sme boli u lekarky na konzultacii u Culbovej, ale ta zena mi nejak nesedela...odrecitovala asi 5 viet o tom ake su vysledky krvi a to bolo vsetko...potom sme sli ku koordinatorke myslim Janakovej a ta je skvela...vsetko krasne vysvetlila, dodala tolko energie...fakt z nej som mala najlepsi pocit a odchadzala som odtial z usmevom na ksichte ako blazon 😀....dali nam recepty, pozicali pero na pichanie Puregonu.Presne ti rozpise co kolko stoji , da rozpis kedy co brat, pichat, kedy volat...No fajne pocity z toho...sice sme smutny zo spg...lebo vlastne takto nevieme ci su vobec nejake mrchy geneticky OK...ale to sa bude riesit pri oplodnovani, resp. na to je zvlast konzultacia s embriologickou...Takze 1.4.2014 zacinam s Proverou...

erinka12345
27. mar 2014

@franchise27 super, som veľmi rada, naozaj skvelé správy a ten spermiogram - nevadí, to je detail, dorobí sa tu už pri oplodnovaní, ako vravíš 😉 . No k tej Culbovej, robila mi insemináciu, a tam bola naozaj milá, ale ked sme na insemináciu išli som s nou volala ja zodvakrát a už som nemala silu, lebo bola ako vravíš profesionálna a vysvetlovala mi pár viet dookola, že nie a mame sa snažiť večer a čo ja viem čo (akokeby sme to nerobili skoro tri roky ...). Nakoniec tam zavolal môj chlap a vybavil to s nou, lebo ja som už bola zúfalá a išli sme... takže tak. No takže 1.4 provera, super dátum 😀 😀 😀 to musí výjjsť 😎 . A koľko ti prosím tie injekcie zatiaľ vyšli? Ja nemám perá ako som spomínala tak ti poviem, koľko dali mne na budúci týždeň 🙂