icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

koida
31. mar 2014

čaute baby,ale nas tam dnes ráno bolo na krv,a ultrazvuk a všeličo...ale išlo to rýchlo,ešte aj aj na odbere krvi zlaté tie ženy,ja že či si tam možem pichnuť injekciu a oni že dajte sem,zamiešame a aj mi to pichla,ani som nevedela 🙂 všetkým držím palce!!! 🙂

franchise27
1. apr 2014

@koida Ahoj, prosim ta ako dlho sa tam vies rano zdrzat ked ides na krv a sono?..ja dnes zacinam s proverou..tak aby som vedela tak informativne kolko mi zaberu tie kontroly pocas stimulky?

sfera
1. apr 2014

@franchise27 ahoj prepáč že sa do toho miešam, ale tak záleží to od času kedy sa tam dostavis 🙂 a pondelky sa mi zdá že sú stale najhorsie, je tam hrozne vela zien! Najkratšie som tam bola 15 min. Najdlhšie hodinu a 15 min. Cca. Ono to ide dosť rychlo...

franchise27
1. apr 2014

@sfera No ja mam v plane tak byt vzdy kusok pred siedmou az nemam moc zien pred sebou...ale tak ked najskor skocim do radu na sono a potom zas na koniec radu na krv...tak som nemala predstavu ako dlho to trva..dik

trinity8
1. apr 2014

@franchise27 ja som tam bola v pondelok . Prisla som tam 6,55 hod, na sone som bola asi 6 ta a potom na krv 9 - ta. Odisla som odtial presne o 8.00. To bol tam vcera rekord 🙂.

franchise27
1. apr 2014

@trinity8 🙂 fuuuha, pred siedmou a to si uz bola siesta...ze sila, ale to si asi zvyknem...nooo mne je to jedno ale zial bude so mnou chodit aj muz a toho tam asi porazi...ale tak nech si to uzije, to je to najmenej co spravi 😉....a to myslis ten rekord ze si sa tak skoro vybavila, alebo ze to tak dlho trvalo??

trinity8
1. apr 2014

@franchise27 Jasne to si zvyknes, a ak sa neponahlas potom do prace tak je to v pohode. Rekord v tom, ze som tam nikdy tak dlho nebola, vzdy max pol hodku.

franchise27
1. apr 2014

@trinity8 jaaaj tak to je fajn ze pol hodka...to by som super stihala do prace ak nebude zapcha MT - ZA....muz na tom bude horsie ale moc na vyber asi nema...A ty si uz v akej faze? Inak taka otazocka...po Provere si sla na krv a sono v den riadnej mrchy alebo uz ked napr. boli naznaky ako spinenie...?

trinity8
1. apr 2014

@franchise27 ja som prave po 2 IUI, ci uspesnom estge na 100 % neviem. V piatok tam idem zase. Ja som proveru nebrala tak neviem ..... Nooo ta cesta z MT do ZA je vacsinou hotova katastrofa ☹((.

franchise27
1. apr 2014

@trinity8 Jaaaj tak silno drzim palce tfuj tfuj tfuj...No ved prave ze ta cesta je niekedy strasna a ja nie som prilis dobry vodic, tak si sama netrufam to Strecno...kurna keby sa to dalo obist nejakou normalnejsou cestou 😀....

sfera
1. apr 2014

@franchise27 po provere čakáš na M poriadnu alebo najneskôr do 32. DC a ideš, počas mrchy mi sono nerobili, ale tak mne meškala tyzden, takže ja som tam bola ten 32. DC

franchise27
1. apr 2014

@sfera ved postupom casu sa mi utvrdzuje ze to bola blbost co mi povedala koordinatorka ze mam prist aj ked zacne spinenie...Asi nebudem z toho robit hned stres a v klude po dni spinenia jej zavolam ze ci mam alebo nemam dorazit..Tak ja dufam ze dorazi skor ako 32DC...ja mam odjakziva cca 25 dnove cykly tak mne neokaslal telo ani duphaston a vzdy som dostala mrchu na 25-26DC aj ked este nebol dobraty duphaston...tak sa necham prekvapit...Ale aspon ste ma tu kocky ukludnili ze sa nemam hned plasit pri spineni 😉

koida
1. apr 2014

@franchise27 ahoj,boli sme na osmu na krv+ ultrazvuk a 9:30 na halosperm,no meškala som asi 15 minut,ale ono to tam aj tak funguje že sa postaviš do rady najprv na krv a to šlo fakt rýchlo,potom dalšie rada na ultrazvuk,cele dokopy asi 45 minut,ešte aj muža vzali skor,o deviatej sme mali hotovo....zaléží na kolko čakateliek narazíš 🙂 Ideme teraz v nedelu,možem podať info🙂Zatial držím palce ;)

franchise27
1. apr 2014

@koida dakujem 😉 a rovnako drzim palce aj tebe nech to rychlo ubieha...No v nedelu ides asi len na ultrazvuk, vsak, lebo zatial mam take info ze krvi beru v pracovne dni, lebo len v tie dni pracuje laboratorium ale oni makaju stale...Su to prkotiny co ma teraz zaujimaju,ale tak kym sa dostanem to toho celeho kolobehu kontrol aspon viem co cakat 😉

sfera
1. apr 2014

Žienky ako dlho trvá embriologický pohovor?

bambula27
1. apr 2014

@sfera tusim sme ten pohovor mali max. 15min. Pokial ty nebudes mat vela otazok 😀

bambula27
1. apr 2014

Zenicky, .... po dnesnom OPU mame 9 vajicok. Zajtra volame, kolko sa ich podarilo oplodnit. Jaaj, to teraz bude, to cakanie 😔

franchise27
1. apr 2014

@bambula27 drzim moc palce, nech sa dost oplodni a krasne prospievaju.

sfera
1. apr 2014

@bambula27 vďaka a držím prsty nech sa ich oplodní čo najviac 😉

bambula27
1. apr 2014

@franchise27
@sfera dakujem krasne dievcata 🙂 ...ja sa budem modlit, lebo zas 9 to nie je az tak vela.

sfera
1. apr 2014

@bambula27 9 som mala v KE a oplodnilo sa 8 😉

bambula27
1. apr 2014

@sfera no dal by Boh, aby aj u nas ich bolo minimalne 8 🙂

koida
1. apr 2014

@marverka ahoj,prečo ti chýba?ja som dnes vyliala jednu celu injekciu dipherelinu,dufam,že mi nebude chýbať :(

koida
1. apr 2014

@franchise27 to strečno neznááášam,aj ked sama nešoferujem,ale je to tam otrasne!odkial chodievaš?a inak pýtaj sa na čokolvek ťa napadne,každa mame otazky a tie čo už maju niektoré veci za sebou,možu odpísať svoje skusenosti,ja som tiež zvedava 🙂ale čoskoro budeš už aj ty ostrielana 🙂vieš čo volali mi,že mi aj v nedelu budu brať krv,myslím,že sa nerobia iba spermiogramy cez vikend,uvidime. 😝

mariajuraj
1. apr 2014

Tak babenky, zajtra ma čaká prvá injekcia Diphereline 🙂

jana954
2. apr 2014

@bambula27 ahoj tak mi sme sa tam včera pekne stretli.... a boli spolu na izbe... všetko OK... ja som mala nakoniec 17 vajíčok preto som tam bola tak dlho.... koordinátorka mi povedala že som ich riadne potrápila, lebo ja mám ľavý vaječník dobre skrytý..... ale ako oni potrápili mňa.... no zážitok to bol riadny.... držím ti palce nech sa darí....🙂

franchise27
2. apr 2014

@koida Ja som zo ZA cize to mame vlastne kusok, raz sa nam podarilo za pol hodiny byt na mieste...ale fakt len raz, lebo vzdy narazime na nejaky problem pod Strecnom, cize aj pre tuto hnusnu cestu musi soferovat vzdy manzel....Ty to mas asi pekny kus cesty z Trencina... ☹ No mna isto napadnu otazky po dobrati Provery alebo pri prvej injekcii... 😀 Vidis a mne ti koordinatorka ze krvi vzdy cez pracovne dni treba planovat....ono asi preto tak hovori na zaciatku, aby sa snazila znizit pocet tychto ukonov na vikend...bohvie...ale presne casom budem mudrejsia.Tak nech nam to rychlo obom ubieha 😉

jana954
2. apr 2014

@franchise27 ahoj.... ja ti napíšem moje skúsenosti.... boli sme tam stále pred siedmov cca 10min. išli sme na sono a potom na krv a ak sme nemali iný pohovor tak za polhoďku sme boli vybavený... bola som tam aj v nedeľu, prvý krát bolo sono a krv a druhý krát to už bolo teraz pred odberom sa krv nebrala.... robili nám len sono.... a ohľadom menštruácie.... ja som volala až keď som dostala riadnu... žiadne špinenie..... 🙂 hlavu hore

franchise27
2. apr 2014

@jana954 super, dakujem za skusenosti...ja som taka blba, ze nechcem nic pokazit a urobit co mi povedia, tak by som sa hnala ako trubka aj so spinenim na prvu krv....a ty si dostala hned riadnu alebo si mala aj nejake spinenie pred nou?A pozeram ze viacere hovorite ze za pol hodky ste boli hotove, tak to je super....to mi nestihne prist ani zle z odberu krvi 😀 ako je u mna zvykom...😉

jana954
2. apr 2014

@franchise27 presne si to nepamätám ale myslím že v piatok som začala špiniť len tak slabo aj v sobotu a v nedeľu som už dostala riadny menzes tak v pondelok som išla rovno bez objednania na krv a hneď ma poslali aj na sono.... potom mi poobede volali a dohodli sme si ďalší postup....