Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bambula27 Jeeej, pekna ciarocka, ved silnie - to vidim 😉
@mariajuraj joj, dakujem....prvykrat v zivote taketo ciarocky, tak sa tomu akosi este stale bojim uverit
Mohlo sa len neskor zahryznut, v utorok sa stretneme na krvi
Rano ako sa chodi na krv
@jana954 teba Jani spoznam urcite, kedze sme spolu lezali 😉
@franchise27 a teba snad podla fotky tiez 😉 .... ak tam teda mate byt medzi 7-8 h.
@bambula27 🙂 ano rano ja tam stopujem uz vzdy pred siedmou,lebo sa potom nahlime do prace...ale ja idem najskor na sono tak sa mozno minieme...drzim palce nech ta cakaju len super spravy 😉
@anuska30 AHOOOOJ, AJ ja som bola včera v Heliku.....Nebola si nahodou prva na krv? 🙂 Mne taktieź zvyšili davku na 2,5 - len ja mám Merional. Veru, tá cesta popod Strečno je dosť zlá, so mnou pojde manzel uz len teraz v sobotu na kontrolu , potom si budem musiet poradit sama......ale hadam tie dve cesty uz sama nejako zvladnem...odkial cestujes?
@sfera dakujem za info. Rozmyslam prave co a ako na buduce IVF...ci opat dlhy protokol, alebo kratky, alebo dokonca soft, plus aj vyber centra ... dost vela moznosti 🙂 Kolko si mala prestavku medzi 1. a 2. IVF? A robila si medzitym nieco speci? Mam na mysli nejake vitaminy, cvicenie a pod? Plus este kolko z tych vajok bolo vkladatelnych embryi?
DAKUJEM vam zienky, za priania....vsetkym. Dnesne hcg je 73,2. Som opatrnejsia v radovani sa z tychto vysledkov, ale....dnes som spokojnejsia uz. A aj to spinenie uz slabne o dost.
@beava no ja som mala dlhšiu prestávku, cca rok, pretože som bola v poslednom ročníku na VŠ, takže sme na to hupli až koncom minuleho roka, kedy som vlastne zmenila centrum z KE do MT! Nič speci alebo aj áno, neviem či to malo vplyv ale dala som hlavne kvôli tomu výpoveď v praci.... Aby bol klud! A z celkového počtu 26 sme si dali oplodnit ICSI 20 vajok a nakoniec nám zostali 9 na mrazenie! Ale toto je fakt asi dosť individualne
@mariajuraj ahoj.Ja idem na kontrolu v utorok.my sme prisli az o 7.45 hod.do Martina.ja som od Trencina a ty? 🙂 Praveze teraz som bola prvy krat na krv a na sono a oddnes zacinam pichat Menopur. kvoli comu mas ty ine anj.ako ja? Podla coho to davaju? No a teraz vravela koordinattorka v utorok a potom asi v piatok a dufam,ze potom az v pondelok.ty si bola vcera a v sobotu ti kazali znova? odkedy si pichas ten Merional? Mne dal teraz hned od zaciatku 2,5 davky.Ty si mala mensiu davku?
Dievcata,ked ste si zacali pichat inj. ako menopur alebo nieco ine na zaciatku,kolkokrat do tyzdna ste chodili na kontroly? Ja zacinam dnes s menopurom .vcera som bola na krv a sono a mam ist na kontrolu v utorok a potom este vraj raz asi v piatok.Chcela som ist v pondelok,ale koordinatorka mi vravela,ze by som musela ist asi este vo stvrtok a potom cez vikend niekedy.Rada by som vedela ci staci na zaciatok 2 alebo 3x ist na sono a krv.
@franchise27 už sa na to teším 🙂
baby mali ste silny menzes po neuspenej iui/ivf.. resp po vysadeni vsetkych hormonov? bojim sa co ma caka .)
@anuska30 Ja picham Merional od soboty, najprv som mala 2 prasky a po poslednej kontrole kazali viac......vobec neviem ako to rozdeluju.....mna sa doktor len pytal ze ci chcem pera alebo klasicke injekcie....a vybrala som si klasicke injekcie.miesa aj picha manzelik, ja by som to asi nedala 😀 ....Mozno to, ake lieky nam daju, zavisi od hormonalnych vysledkov, ktore sa robia este pred stimulaciou.....
No, v stredu som bola na kontrole a v sobotu mam ist zas...počitam s tym, ze este take 2 kontroly a potom bude OPU....len ten cas sa mi neuveritelne vlecie. Uz tyzden som na PN, lebo mam stresujuce povolanie a lekar nakazal klud......Tebe vychadza OPU na kedy?
@bambula27 ahoj, držím palce.
Dievčatá, poraďte,
išli ste do CAR aj tie, ktoré ste prirodzene otehotneli ale končili ste MA? ROzmýšlam či má význam ísť do CARu, ked za posledné 4 mesiace som 2krát prirodzene otehotnela ale skončilo to mikropotratom a druhé anembyomolou. Alebo nás budú vedieť ešte "poriadne povyšetrovať" a niekde poslať.
Poradte kočky 😔 😔 😔
@sarafortuna a hematologicke vysetrenie mas urobene??
@sarafortuna a dakujem 🙂
@bambula27 , som trombofilik - vieme to už dávno 😖
prvé tehu bez liečby - anembryomola
druhé tehu - fraxiparín od // - mikropotrat 6tt
tretie tehu - anopyrin od začiatku cyklu a fraxiparin od // - anembryomola
hematologička tvrdí, že sa jej nezdá aby toto bol problém, že skôr niekde ide treba hľadať.
Ale neviem, ešte ostáva možnosť, byť v kuse na liekoch a fraxiparine 😅 , ale už sa aj bojím...

@tinka1987 jaj, bojim sa...a asi sa budem este dlho. A ty si teraz 8DPET, vsak? A uz mas taketo testiky? 🙂 waw