icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

bambula27
16. apr 2014

@tinka1987 jaj, bojim sa...a asi sa budem este dlho. A ty si teraz 8DPET, vsak? A uz mas taketo testiky? 🙂 waw

avlv
16. apr 2014

@bambula27 Je to pekný rozdiel. Ja som mala tiež takého ducha na 10 deň. Ono to bude pekne silnieť neboj. Držím palce.

mariajuraj
16. apr 2014

@bambula27 Jeeej, pekna ciarocka, ved silnie - to vidim 😉

bambula27
16. apr 2014

@mariajuraj joj, dakujem....prvykrat v zivote taketo ciarocky, tak sa tomu akosi este stale bojim uverit

tinka1987
16. apr 2014

Mohlo sa len neskor zahryznut, v utorok sa stretneme na krvi

bambula27
16. apr 2014

@tinka1987 ano? 🙂 o kolkej tam mas byt?

tinka1987
16. apr 2014

Rano ako sa chodi na krv

jana954
17. apr 2014

@bambula27 neboj.... čiarka je tam..... dobre to dopadne.... takže v utorok sa možno stretneme.... aj ja idem na kontrolu.....

franchise27
17. apr 2014

@bambula27 to krasne vidno ze silnie...neboj bude to v poriadku a krv dopadne dobre. a bude tu dalsia uspesna tehula 😉

@jana954
@bambula27 a v utorok sa nas tam stretne asi omnoho viac 🙂 aj ja idem na sono a krv...to tam bude iny natresk po sviatkoch 😉

bambula27
17. apr 2014

@jana954 teba Jani spoznam urcite, kedze sme spolu lezali 😉
@franchise27 a teba snad podla fotky tiez 😉 .... ak tam teda mate byt medzi 7-8 h.

franchise27
17. apr 2014

@bambula27 🙂 ano rano ja tam stopujem uz vzdy pred siedmou,lebo sa potom nahlime do prace...ale ja idem najskor na sono tak sa mozno minieme...drzim palce nech ta cakaju len super spravy 😉

mariajuraj
17. apr 2014

@anuska30 AHOOOOJ, AJ ja som bola včera v Heliku.....Nebola si nahodou prva na krv? 🙂 Mne taktieź zvyšili davku na 2,5 - len ja mám Merional. Veru, tá cesta popod Strečno je dosť zlá, so mnou pojde manzel uz len teraz v sobotu na kontrolu , potom si budem musiet poradit sama......ale hadam tie dve cesty uz sama nejako zvladnem...odkial cestujes?

beava
17. apr 2014

@sfera dakujem za info. Rozmyslam prave co a ako na buduce IVF...ci opat dlhy protokol, alebo kratky, alebo dokonca soft, plus aj vyber centra ... dost vela moznosti 🙂 Kolko si mala prestavku medzi 1. a 2. IVF? A robila si medzitym nieco speci? Mam na mysli nejake vitaminy, cvicenie a pod? Plus este kolko z tych vajok bolo vkladatelnych embryi?

beava
17. apr 2014

@bambula27 ahoj. Podla mna mozem gratulovat 🙂 ked som bola tehula, mala som pri teste takychto duchov a od prveho testu do nejakej podstatnejsej zmeny ciarky to bolo nejake 4-5 dni. Drzim palce.

bambula27
17. apr 2014

DAKUJEM vam zienky, za priania....vsetkym. Dnesne hcg je 73,2. Som opatrnejsia v radovani sa z tychto vysledkov, ale....dnes som spokojnejsia uz. A aj to spinenie uz slabne o dost.

sfera
17. apr 2014

@beava no ja som mala dlhšiu prestávku, cca rok, pretože som bola v poslednom ročníku na VŠ, takže sme na to hupli až koncom minuleho roka, kedy som vlastne zmenila centrum z KE do MT! Nič speci alebo aj áno, neviem či to malo vplyv ale dala som hlavne kvôli tomu výpoveď v praci.... Aby bol klud! A z celkového počtu 26 sme si dali oplodnit ICSI 20 vajok a nakoniec nám zostali 9 na mrazenie! Ale toto je fakt asi dosť individualne

sfera
17. apr 2014

@bambula27 juuuj potichučky sa tesim, tak ma pozitívne naladzujes 😉

bambula27
17. apr 2014

@sfera to som rada....a strasne som zvedava na teba 😉 A velmi drzim palce.

anuska30
17. apr 2014

@mariajuraj ahoj.Ja idem na kontrolu v utorok.my sme prisli az o 7.45 hod.do Martina.ja som od Trencina a ty? 🙂 Praveze teraz som bola prvy krat na krv a na sono a oddnes zacinam pichat Menopur. kvoli comu mas ty ine anj.ako ja? Podla coho to davaju? No a teraz vravela koordinattorka v utorok a potom asi v piatok a dufam,ze potom az v pondelok.ty si bola vcera a v sobotu ti kazali znova? odkedy si pichas ten Merional? Mne dal teraz hned od zaciatku 2,5 davky.Ty si mala mensiu davku?

anuska30
17. apr 2014

Dievcata,ked ste si zacali pichat inj. ako menopur alebo nieco ine na zaciatku,kolkokrat do tyzdna ste chodili na kontroly? Ja zacinam dnes s menopurom .vcera som bola na krv a sono a mam ist na kontrolu v utorok a potom este vraj raz asi v piatok.Chcela som ist v pondelok,ale koordinatorka mi vravela,ze by som musela ist asi este vo stvrtok a potom cez vikend niekedy.Rada by som vedela ci staci na zaciatok 2 alebo 3x ist na sono a krv.

sfera
17. apr 2014

@anuska30 pondelok 1DC -nasledne v utorok kontrola, od stredy Gonal, kontrola v pondelok, štvrtok, sobota a pondelok OPU a v sobotu ET

jana954
17. apr 2014

@franchise27 už sa na to teším 🙂

jana954
17. apr 2014

@bambula27 no to dúfam... 😉 veď aj ja teba.... áno máme tam byť ráno tak si to užijeme.... 🙂

jalucija
17. apr 2014

baby mali ste silny menzes po neuspenej iui/ivf.. resp po vysadeni vsetkych hormonov? bojim sa co ma caka .)

mariajuraj
17. apr 2014

@anuska30 Ja picham Merional od soboty, najprv som mala 2 prasky a po poslednej kontrole kazali viac......vobec neviem ako to rozdeluju.....mna sa doktor len pytal ze ci chcem pera alebo klasicke injekcie....a vybrala som si klasicke injekcie.miesa aj picha manzelik, ja by som to asi nedala 😀 ....Mozno to, ake lieky nam daju, zavisi od hormonalnych vysledkov, ktore sa robia este pred stimulaciou.....
No, v stredu som bola na kontrole a v sobotu mam ist zas...počitam s tym, ze este take 2 kontroly a potom bude OPU....len ten cas sa mi neuveritelne vlecie. Uz tyzden som na PN, lebo mam stresujuce povolanie a lekar nakazal klud......Tebe vychadza OPU na kedy?

bambula27
18. apr 2014

@anuska30 ja som pichala tiez Merional. Zacala som v pondelok a kontroly som mala prvu hned ten tyzden v piatok, potom pondelok,streda, piatok, nedela a v utorok som mala OPU. Cize od pichanua FSH hormonu do odberu vajicok som mala 5 kontrol.

sarafortuna
18. apr 2014

@bambula27 ahoj, držím palce.

Dievčatá, poraďte,
išli ste do CAR aj tie, ktoré ste prirodzene otehotneli ale končili ste MA? ROzmýšlam či má význam ísť do CARu, ked za posledné 4 mesiace som 2krát prirodzene otehotnela ale skončilo to mikropotratom a druhé anembyomolou. Alebo nás budú vedieť ešte "poriadne povyšetrovať" a niekde poslať.
Poradte kočky 😔 😔 😔

bambula27
18. apr 2014

@sarafortuna a hematologicke vysetrenie mas urobene??

bambula27
18. apr 2014

@sarafortuna a dakujem 🙂

sarafortuna
18. apr 2014

@bambula27 , som trombofilik - vieme to už dávno 😖
prvé tehu bez liečby - anembryomola
druhé tehu - fraxiparín od // - mikropotrat 6tt
tretie tehu - anopyrin od začiatku cyklu a fraxiparin od // - anembryomola

hematologička tvrdí, že sa jej nezdá aby toto bol problém, že skôr niekde ide treba hľadať.
Ale neviem, ešte ostáva možnosť, byť v kuse na liekoch a fraxiparine 😅 , ale už sa aj bojím...